Meno Vanda, Violetta, Vito, Vincent
Ahojte 🙂 aky mate nazor na tieto mena ?
@lauriik tak toto ma nikdy nenapadlo a Vanda je moja kolegyna...
Mam v rodine Vandusku. Milé krásne dievčatko. Krásne meno
Ja mám malú Vandu a je to nádherné meno a veľmi zriedkavé, neľutujem ba naopak každý deň si poviem aké krásne meno má
Dievčenské sú veľmi pekné, ale Vito a Vinco sa mi nepáčia. Ak na V, tak skor Viliam-Vilko
Sorry nepáčia sa mi. Na mňa príliš tvrdé.
Vanda sa mi paci, ostatne nie.
Vanda je celkom pekne, ale Violetta mi príde take ako pre umelú bábiku barbie, alebo babyborn, keď už sa vám páči to meno tak by som šla skôr do Violy. 😀 a Vincent nie… to meno už dávno nejde, ani sa mi nepáči neviem si predstaviť malé batoľa oslovovať Vincent 😀😀😀
Zdravím, mala som byť Vanda, no som Vanesa, za mňa Violetta určite, ako píšu kočky, osloviť bábätko Vincent to znie ako u Adamsovych. 😉
Vanda sa mi páči, Violetta nie. Vincent žiadna sláva a Vito mi znie ako z Krstného otca.
Jedno lepsie ako druhe...
Známa má Vandu a Lindu.
Mne sa páči Vanda a miesto Violetty Viola. Ale Vanda viac. Tieto chlapčenské ani nie, skôr už Viktor, ak to má byť meno na V.
Velmi sa mi paci Violetta alebo Violet a Vincent je tiez cool. Poznam jedneho Vincenta a hovoria mu Vinnie.
Violetta a Vincent ano. Vanda a Vito nie
Vanda je pekne a Violetta skôr Viola😍 ...my sme chceli to meno strašné sa mi páči ale nemáli sme šťastie na dievčatko.
Ja mám syna Vinca a sme spokojní aj on, aj ja, a vlastne všetci 🙂
Ja som Vanda a bola by som radsej keby mi vybrali ine meno...

Violetta a Vincet su pekne. Vanda mi dlhe roky pripomina spojenie dvoch nazvov pre zenske pohlavne organy 🤷🏼♀️😅