Meno Zia a Iva
Páčia sa mi mená na tri písmenká. Čo poviete na mena Iva a Zia?
Iva super, Zia ee. Este tak Lia, Tia
Zia? By som si myslela že Zita, len niekto zabudol napísať t.
Mne sa páči Zia, je to neobyčajné a má pekný význam, a tiež pri slovenskom priezvisku to nebude znieť zle 👍
Zia je teta po taliansky, nepaci sa mi to ako meno
Iva je pekné, Zia nie
mne to pripomina ziaja kozmetiku. je aj meno zina, ale zia nie je pekne, znie to ako zíva, take neosobne, vzdialene
ani Iva, ani Zia... celé zle.
Iva mi znie veľmi prísne. Hneď si predstavím nejakú postaršiu dámu, pri sebe, nejakú vedúcu v pekárni, kuchyni, skrátka nejaká IVA (akoby tá prísna verzia od Ivana - že IVA!).. Zia, nie, nepáči sa mi. Stále sa pýtam, prečo vyberáte deťom také mená, ktoré sú naozaj že otrasné. O chvíľku budeme mať meno, že EO? Alebo IA? Už naozaj začínam mať ten pocit. Za každú cenu výnimočnosť, ale že to dieťa bude mať meno ako vyvrheľ, už nikomu nevadí.
@emm_i Ved je to podobne ako Mia a Ria, co už ako som so vsimla su dost caste. A meno Ai existuje a znamena laska, ale na slovensku by to znelo dost blbo
Á-zia, to uz radsej iva
Zia nie, to uz radsej Zoe, Ema, Ela, Ala, Tea, Lea.... Ale mne to vsetko odvodzuje skratenie dlhsieho mena a nechcela by som mat take kratke meno.
Zia....cely zivot sa jej budu pytat: Ako? Este raz. Mozete mi to hlaskovat? Mia?
Toto chces?
A meno Tia?
Ja si neviem predstaviť ako by som nejaké dieťa v MŠ volala Zia... To by sa mi už jazyk zlomil... To skorej Zoe
autorka, a čo tak meno ZOJA? Je to krásne, Zojka 🙂 lepšie ako ZIJKA - takto by ju asi volali v škole a to znie ako ZMIJKA...
ani tia🙈
...zina, zita, zoja, tamara, timea, tatiana? ..alebo cokolvek co sa tak silene nesnazi byt IN?
Môžete dať meno Beáta a volať ju BIA.
@terry2003 nie skor Bea?
Nie a nie.
@terry2003 a este mi napadlo ...na zakladnej skole bola jedna beata a volali ju aj Beba...
Nie, ani jedno ☹
Možno ešte Nia.
A čo tak Kia? 💁

Je to podľa mňa pekné, hneď ma pri tom napadne EVA ale to sa mi až tak nepáči... Ale IVA je také iné. Pekné iné.za mňa určite áno. Ale ak tak chceš pomenovať bábo vždy si to povedz aj z priezviskom či to ide k sebe 😁