Ahojte podobné temy tu su, ale ja by som vedieť aké sú podľa vas najkrajšie divčenské mená, čisto divčenské nie chlapčenské!!!!!!
Napríklad mne sa páčia Timea, Nela, Emily, Adriána
Babule tie co ste tu pisali ze mate dievcatka Zoe ... ako ich volate ?
"Zojka" " Zoji" to mi dojde us ako Zoja
Aké by ste vybrali k priezvisku Kocacikova?
@bettymacd Hanka 😍
@patricja Sonicka je velmi pekne
@romamamk Ja mam Zoe, a kedze byvame v USA , volam ju Zoi (e=i), alebo po svojom ako zdrobnenina Zoík a este krajsie niekedy Zoíček. Amici ju volaju aj Zo alebo Zozo. Aj to sa mi paci, Len som si este nezvykla vraviet Zozo, skorej Zoík 🙂
@romamamk a chcela som este dodat, Zoe sa mi velmi paci, ale Zoja nemusim a pritom su to podobne mena!
@daniela2227 to pasuje perfektne: Hanka Kocacikova 👍
Alebo aj Lubka, Lubica , Ivana, Maja - Maria , Zuzanna, Zlatka, Simona, Soña, alebo nieco velmi kratke: Inga, Ria, Lea, Bea
@bettymacd ahoj, mne sa velmi paci, ked sa meno aj priezvisko zacinaju na rovnake pismena - napríklad Karolina Kocacikova, Klara Kocacikova, to boli take prve, co ma napadli. my máme Mišku, a Riška🙂)) volám ich Mišill (to sa mi páči) a Rišul (to tak nejak vzniklo).
Ja mam Tamiu a pacia sa mi mena Zara Nela Linda Isa alebo Isabella Olivia Gaia a Stella . A keby je to chlapec tak sa mi paci Felix Tobias Oliver Max Lucas Richard David Marcus ale to mi asi neprejde u manzela. Este k tej Tamii ,Tamara sa nam nepacila tak sme hladali podobne a nasli sme Tamiu
Nechceli sme nieco velmi exoticke ako Inge Rihanna Savanah Everleigh Zoe Ljuba Joshua Enrico a Matheo .
Natália abo Sofia alebo ešte je pekná Elenka
Avelyn - skratka Ava ❤️
@lucinka1104 ma niekto doma dievcatko s menom Arianka??? Neviem nikde najst kedy ma meniny. Viem ze to byvalo 7.6. a uz som nasla vraj to je 11.12. a niekde je pisany aj 18.9. Dakujem
Ahojte,
my máme Soničku.... a nie je ich veľa....