Názor na mená Vanesa a Marek
co hovorite na tie mena? 👶💕
Marek je pekne lmam muza Mareka ale ja by som synovi rovnake po otcovi nedala
@slniecko187 Marek ano, Vanesa nie.
Ja by som zas nedala ani Mareka, ale to je môj nazor. Ani Vanessu. Máme v okolí jednu, robí deťom v škole zle, keď sa povie Vanessa, tak sa každému pripomenie ona...
Ale fakt, je to Vaše dieťa a Vy ju budete mať, volať... Takže ak sa vám páči, kľudne.
Ja mam tiež vybraté meno, ktoré viem, ze sa kopec ľuďom nebude páčiť. Nevadí.
@slniecko187 Marek môže byť
Vanesa sami nepáči, Marek sa mi páči 🙂
Marek ano, Vanesa nie
@slniecko187 Mne sa naopak Vanesa velmi paci,nepacia sa mi Zuzka,Hanka. Pridu mi staromodne. Tie mena sa davali cca pred 60 rokmi 😄 Ale nech si kazdy robi ako chce. Marek je celkom pekne,no mne sa pacia moderne,takze by som dala Marko. Ale,ked si to slubila manzelovi,tak daj take. Skarede neni 😉
U nas v sirsom susedstve byva jedna hlucna rodinka romov a maju prave deti Vanesu a Mareka. Kazdy vecer ich matka vykrikuje takym tym romskym akcentom "Vaneeeeeeeees, Mareeeeckuuuu, domuuuu" 🙂 takze mne sa az chlpy jezia pri tychto menach 🙂
Ale ak sa ti tieto mena pacia, snad nepotrebujes zvolenie od cudzich ludi.
Obidve sa mi pačia.Jedine, čo sa mi nepači je vyznam mena Marek - zasvätený bohovi vojny Mars či ako to sa mi zda dosť hrozné
@diewcatqoo :D :D :D..... nie nepotrebujem len som chcela vediet reakcie :D kazdemu sa paci nieco ine tak co uz no :D
Marek áno, mne sa zase nepáči keď dajú meno Marko, normálne až zimomriavky z tej verzie, Vanessa nie.
@slniecko187 Ani jedno ani druhé. Vanesa je rómske meno a Marek nudné, každý druhý je Marek, Marko, Markus a neviem ako ešte.
nechcela som to napisat prva, ale pridavam sa k nazoru, ze Vanesa je romske meno
@slniecko187 mne sa pacia obe mena. To mamicka musi citit, ako sa ma volat dieta/ deti. Ak citis, ze dievcatko Vanesa, ale mrte ludi ti tu napisalo, ze Vanesa nie...., co spravis? Nedas ho? Mne to znie a vzdy bude zniet ako Vanesa Paradiso, krasne. Kludne ho daj, ked chces.
@slniecko187 a nepacia sa mi mena, ako su Helena, Zuzana, Hana, Maria - co ideme do roku 1980?? Ved aj modelka Andrea Veresova ma dceru Vanesu - moderne krasne meno.
@slniecko187 mne sa pacia obidve! Mne sa nedávno narodil synček a dali sme mu meno Matej, dcérku mam Emu a keby sme mali ešte tretie bolo by bud Alica alebo Adam! Každému sa páči nieco iné, napríklad môj muž nechcel ani pocut, žeby sa chlapec volal po ňom a pritom má fajn meno Peter a ja by som po sebe tiež meno nedala 😁 takže zalezi na vás 😉
Mne sa zas Vanesa paci no Marek vobec,ale tak kazdy mame iny vkus na mená
@slniecko187 Vanesa ano Marek nie
Marek neni škarede Tomáš Pavol Peter to boli klasika za mojich čias Jan Roman a Martin
Potom ako sa otvorili hranice všetko to išlo neznamym smerom Zničoho nič najdavanejšie meno bola Sofia a Samuel predtym 300 rokov o nich nikto nechyroval.
Uvidime ďalšich 10rokov smerovanie
@slniecko187 obidve sú pekné a nie je ich toľko (aspoň v mojom okolí) ako Samuelov, Adamov, Nín, či Sofií
@slniecko187 Vanesa sa mi velmi nepaci.
Marek bolo moje oblubene ale muzovi sa nepacilo tak sme ho nepouzili, takze za mna urcite 👍
@kassandra25 dam ho aj tak 🙂 paci sa mi aj muzovi tak nie je co riesit
@nelca84 romske? Vanesa - Ženské meno anglického pôvodu, vzniklo ako skratka mena Ester Vanhomrigh, vytvoril ho básnik Jonathan Swift. Skratka teda vznikla odtrhnutím Van- a pridaním -essa, čo bola skratka pre Esther. Meno Vanesa sa spája najmä s menom starovekej bohyne Phanessa.
@slniecko187 v zmysle obľúbené v osadách, no ale ak sa vám páči... tak neviem načo si sa vlastne pýtala
@nelca84 ja len zo zvedavosti nechcem tu teraz vojnu kvoli menam 🙂
Marek v pohode a vaneska je tiež pekne a hlavne milión krát krajšie ako tie staré a otrepané mena Hanka Majka emka ninka atď.
Neviem odkiaľ to tu majú že to je cigánske meno 🤔
Necitam vsetky prispevky, ale ak ma byt dievcenske meno na M tak kamoska sa vola Marietta... a poviem ti ze sa mi aj paci..
A čo tak Marko a nie Marek?

osobne to srdcovka nie je, ale mena su uplne normalne.
V porovnani so vsetkymi Sarlotami &co uplne bez problemov