Názor na meno Abigail
Čo si myslíte o mene Abigail mojej mame sa to meno nepáči ze je to moc nezvyčajné mne sa paci ze je univerzálne v každej krajine a tiež ze je to biblické meno... chcem vedieť aj váš názor dali by ste ho dieťaťu?
Áno, táto žena je vysoko pozitívna biblická postava. Stala sa Dávidovou manželkou ako sa o tom zmieňuje 1. Samuelova 25:42.
Krasne meno kludne ho dajte ked sa vam paci nepocuvajte nikoho😊 a je uplne ale uplne jedno ake budemat priezvisko😊
Tiež poznám dievčatko s rýdzo slovenským priezviskom a dokonca prvým menom klasicky na SK používaným, druhé má toto, aj ju ním volajú. Vraj si ho presadil jej otec, keďže to znamená "otcova radosť." (Prvé má po matke, nevolajú ho ním...)
Nepáči sa mi
Ak su rodicia dietata obaja slovaci, tak nie, ale ak sa Vam paci , tak preco nie,mala som kolegynu v Anglicku Abigail, volali sme ju Abi 🙂
Ja poznám dievčatá s otcami Aziatmi a čínskymi / vietnamskými krátkymi priezviskami: Anna, Ema, Lujza, Veronika, Simona, Tereza 🙂 V Kórei bude aj Abigail, aj Sára, aj Eva zvláštna. Ja si myslím, že vyberte čo sa Vám dvom páči, dieťa sa prispôsobí a okolie si zvykne.
Mne sa to meno páči🙂 Je v pohode a naozaj ho môžete použiť aj v Kórei ale aj tu je v pohode. Mňa napadla ešte Chiara, podľa mňa je to veľmi pekné univerzálne meno taktiež :D