icon

Názor na meno Abigail

4. okt 2022

Čo si myslíte o mene Abigail mojej mame sa to meno nepáči ze je to moc nezvyčajné mne sa paci ze je univerzálne v každej krajine a tiež ze je to biblické meno... chcem vedieť aj váš názor dali by ste ho dieťaťu?

Strana
z3
jane89
Odpoveď bola odstránená
drimonna
Autor odpoveď zmazal
drimonna
Autor odpoveď zmazal
zorabibi
Autor odpoveď zmazal
lasoli
5. okt 2022

@svetlonos vitam😉

sunyrose
5. okt 2022

Áno, táto žena je vysoko pozitívna biblická postava. Stala sa Dávidovou manželkou ako sa o tom zmieňuje 1. Samuelova 25:42.

beata110
5. okt 2022

Krasne meno kludne ho dajte ked sa vam paci nepocuvajte nikoho😊 a je uplne ale uplne jedno ake budemat priezvisko😊

michellemary
6. okt 2022

Tiež poznám dievčatko s rýdzo slovenským priezviskom a dokonca prvým menom klasicky na SK používaným, druhé má toto, aj ju ním volajú. Vraj si ho presadil jej otec, keďže to znamená "otcova radosť." (Prvé má po matke, nevolajú ho ním...)

gertrudaosem
6. okt 2022

Nepáči sa mi

svetlonos
6. okt 2022

@lasoli 😁 čítaj !

lenjaja84
6. okt 2022

Ak su rodicia dietata obaja slovaci, tak nie, ale ak sa Vam paci , tak preco nie,mala som kolegynu v Anglicku Abigail, volali sme ju Abi 🙂

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
zitaje
9. okt 2022

Ja poznám dievčatá s otcami Aziatmi a čínskymi / vietnamskými krátkymi priezviskami: Anna, Ema, Lujza, Veronika, Simona, Tereza 🙂 V Kórei bude aj Abigail, aj Sára, aj Eva zvláštna. Ja si myslím, že vyberte čo sa Vám dvom páči, dieťa sa prispôsobí a okolie si zvykne.

petra735
22. okt 2022

Mne sa to meno páči🙂 Je v pohode a naozaj ho môžete použiť aj v Kórei ale aj tu je v pohode. Mňa napadla ešte Chiara, podľa mňa je to veľmi pekné univerzálne meno taktiež :D

Strana
z3