Názor na meno Lucia
Helou 🙂
Ľudia ak sa niekomu bude chcieť, poraďte. Za posledné roky sa už tak veľmi nepoužíva, nie je v top 10 asi od roku 2010. Len ho už bolo "všade veľa počuť". Je podľa vás pekné a vhodné?
Alternatíva je Daniela.
Lucia je krasne meno,Lucka...Toto meno si urcite comeback.
Mne sa Lucia ani Daniela nepacia.
@llull neter Lucka a velmi krasne meno
Ja som Lucia, mne sa meno páči, je a bude pekné stale.Lucinka,Lucka, ako naučíš okolie,tak budu volať.
Aj mne sa paci, mali sme Luciu v uzsom vybere ale termin som mala 13.12., tak sme vybrali ine 😅
To bolo u mňa jedno z mien, čo som chcela dať dcére. Nakoniec sme dcére dali iné meno, lebo mužovi sa veľmi nepozdávalo. Mne sa veľmi páči.
Lucia je pekné meno. Ľahko z neho vyrobíš aj zdrobneninu a čo je zaujímavé, ešte aj keď povieš Luca, neznie to tak hnusne tvrdo, ako Zuza, Mira, Mara, Kata... ale vcelku šibalsky.
Určite Lucia.Nádherné meno s krásnym významom, neváhaj!
Lucia je veľmi pekné. Daniela sa mne osobne nepáči kvôli skratke Dana 😉
Krásne! Tiež to bol jeden z mojich favoritov.
Tiež sa volám Lucia a veľmi sa mi to meno páči. Má svoj význam, svetlo, žiara. Za mojich školských čias sme boli tri Lucky v triede, len to už bolo dávno. Toto meno je krásne, pekne znie a zaslúžilo by si comeback. 🙂
@karolinakr ja som Lucia a narodila som sa na Mariu 😊😁❤️
@lusyf Ešte lepšie Aj sa to odrazilo na tebe, si taka sväta alebo čosi podobné? 🙂
Inak Danielu môžte volať aj Dani bez mäkčeňa ako skratku nie len Danka.To by bolo aj moderné aj pekné.Aspoň podla mňa.
@karolinakr svata nie som, ale urcite ziarim 😊😁

Aj my mame Luciu / 2021. Všetci nám chvália vyber, že dlho také nepočuli 😊