icon

Názor na meno Lucia

llull
29. okt 2022

Helou 🙂
Ľudia ak sa niekomu bude chcieť, poraďte. Za posledné roky sa už tak veľmi nepoužíva, nie je v top 10 asi od roku 2010. Len ho už bolo "všade veľa počuť". Je podľa vás pekné a vhodné?
Alternatíva je Daniela.

Strana
z2
autumm
29. okt 2022

Aj my mame Luciu / 2021. Všetci nám chvália vyber, že dlho také nepočuli 😊

maminkadeticiek
29. okt 2022

Lucia je krasne meno,Lucka...Toto meno si urcite comeback.

mandzula
29. okt 2022

Mne sa Lucia ani Daniela nepacia.

lucia851
29. okt 2022

@llull ja sa volám Lucia aj švagriná je Lucia.Je to krásne meno sme obe spokojne

laurikagab
29. okt 2022

@llull neter Lucka a velmi krasne meno

adaluc338
29. okt 2022

@llull obe pekne mena, aj my mame doma Luciu 🥰🥰🥰 uz od malicka sa mi velmi pacilo toto meno a aj manzel suhlasil. Dolezite je co sa paci vam. Pre mna take vysnivane 🤩

lucyad
29. okt 2022

Ja som Lucia, mne sa meno páči, je a bude pekné stale.Lucinka,Lucka, ako naučíš okolie,tak budu volať.

mirka2418
29. okt 2022

@llull aj ja mám dcéru Luciu, budúci týždeň má 31 rokov, to meno jej dokonale sedí 😀 najväčšia záhada je, že celý čas tehotenstva som mala vybrané meno Michaela a na pôrodnej sále, keď sa ma spýtali aké meno, tak som povedala Lucia, vtedajší manžel nechápal 😂

nafka0483
29. okt 2022

Aj mne sa paci, mali sme Luciu v uzsom vybere ale termin som mala 13.12., tak sme vybrali ine 😅

zuz02
29. okt 2022

To bolo u mňa jedno z mien, čo som chcela dať dcére. Nakoniec sme dcére dali iné meno, lebo mužovi sa veľmi nepozdávalo. Mne sa veľmi páči.

annm81
29. okt 2022

Lucia je pekné meno. Ľahko z neho vyrobíš aj zdrobneninu a čo je zaujímavé, ešte aj keď povieš Luca, neznie to tak hnusne tvrdo, ako Zuza, Mira, Mara, Kata... ale vcelku šibalsky.

michellemary
29. okt 2022

Určite Lucia.Nádherné meno s krásnym významom, neváhaj!

nikayla
29. okt 2022

Lucia je veľmi pekné. Daniela sa mne osobne nepáči kvôli skratke Dana 😉

nwnw
30. okt 2022

@llull poznam jednu a volali ju Lucifer. Dana tiez nie.

llull
autor
30. okt 2022

@nwnw 😂😂😂

llull
autor
30. okt 2022

@nikayla hej ale Dana má meniny v apríli, to je iné meno. Daniela má meniny 3.1. tak neviem čo dávajú ľudia....

pragmaticka
30. okt 2022

Krásne! Tiež to bol jeden z mojich favoritov.

salonka77
30. okt 2022

Tiež sa volám Lucia a veľmi sa mi to meno páči. Má svoj význam, svetlo, žiara. Za mojich školských čias sme boli tri Lucky v triede, len to už bolo dávno. Toto meno je krásne, pekne znie a zaslúžilo by si comeback. 🙂

ankare
30. okt 2022

Obe mená sú krásne. Lucka je asi menej otrepaná.
@llull

gazgaz
30. okt 2022

@llull ja poznam par Lucii a kazda jedna ma/mala problemy s muzmi/vo vztahu...neviem,ci to je tym menom..ale je to kazdopadne zaujimave...

matabb73
30. okt 2022

@gazgaz toto je taká hlúposť. Ja poznám pár Lucií a všetky majú harmonické manželstvo. Ale nebudem tvrdiť, že ak sa niekto volá Lucia, bude mať harmonické manželstvo. Lebo je to nezmysel.

nikayla
30. okt 2022

@llull ja viem, ale veľa Daniel oslovujú Dana, Danka, tomu sa nevyhnete...

lusyf
30. okt 2022

@karolinakr ja som Lucia a narodila som sa na Mariu 😊😁❤️

karolinakr
30. okt 2022

@lusyf Ešte lepšie Aj sa to odrazilo na tebe, si taka sväta alebo čosi podobné? 🙂

liusa82
30. okt 2022

Inak Danielu môžte volať aj Dani bez mäkčeňa ako skratku nie len Danka.To by bolo aj moderné aj pekné.Aspoň podla mňa.

lusyf
30. okt 2022

@karolinakr svata nie som, ale urcite ziarim 😊😁

rorino
27. nov 2022

@liusa82 Lucia je svetlo,je to krásne meno,a čo sa týka Laury,poznám prípad,ked si s takým menom prababka nevedela poradiť,tak z nej bola Larva🙄😂

Strana
z2