Nedokážem si vybrať meno pre dcérku
Baby som uplne zufala, neviem vybrat meno pre dcerku, jednu uz mam a jej sme dali krasne meno, od neho sa mi uz nic nepaci, chceme slovenske meno, moze byt aj netradicnejsie, ale ziadna exotika, baby poradte, piste mena a mozno sa mi niektore zapaci aj ked kalendar mam prejdeny uz 50 krat🤦🏼♀️🙈
Mne sa paci ked maju mena nieco spolocne:
- Lenka a Bianka
- Marina a Sabina alebo Jasmina
- Eva a Ema
- Milota a Iveta
Klára alebo Juliana.
Ja som tiež chcela meno, ktoré je v kalendári a je málo používané. Dali sme meno Vanda a neľutujem, každým dňom sa mi to meno páči viac a viac
@marca12 Lujza, Alica 😍
V zivote by mi nenapadlo, ze vyberat meno je taka tazka uloha, ale aj pre nas to bol mordor. Pri synovi som vedela meno uz roky ale pre dceru to bolo nieco neskutocne. So ziadnym som sa nevedela stotoznit a ked sa nejake aj pacilo mne, nepacilo sa muzovi a naopak. Napokon sme meno rozhodli vecer pred planovanou sekciou.
Jolana (Joly), Stanislava, Bianka, Amalia,
@ivangeline matilda, alica, mila, olivia ;)

@silvinka82 velmi pekne mena pre chlapceka, paci sa mi sj jarko sj branko aj radko, urcite nakoniec vybereme a bude pre nas najkrajsie len ten vyber je tazky, manzel nechal viac menej na mna, takze mam volnu ruku, len asi ho vyberem hodinu pred porodom mam taky pocit😂