Netradičné a krásne mená pre dievčatá a chlapcov
Ahojte,
Poraďte mi prosím netradične pekné mená pre dievčatka kľudne aj pre chlapcov. Môžu byt kľudne aj zahraničné.
@faasx prepáč ,ale keď čítam tie mena príde mi to ako Luník keď ukazujú v tv a povedia ako sa volajú 😂🙈ako zo zlej telenovely
Manilla
@faasx Tereza/Amia/Tamia/Amélia sa mi páčia pri dievčatku. My máme Miriam a je jediná zo svojich rovesníkov
@slavka1988 niektoré aj mne tak prídu 🤣
Klaudia
@prasiatko30 "igelit" a bernardín😂😂😂😂posadilo ma😂
@rorino vidis ja ked som videla, ze ten chlapik sa vola egalite tak som si pomyslela, ze jeho rodicia boli asi fans francuzskej revolucie - egalite, fraternite et liberte - tak ale kazdy jeden si predstavi pod tym to co pozna🤔
@cookie29 aj v ČR sú tieto mená s y, ako napríklad aj Kristýna a Justýna.
@esteris ja som môjho synceka v brusku volala Boni/Bonifácko . Prišlo mi to roztomilé a tak originál.. ☺️
@pupavka345 no z tých troch je to asi najpouzitelnejsie🙂)
Stormi, Magnolia, Ruby, Ruth, Malaya, Logan

@faasx Prosím ta nerob dieťatku žiadne traumy z mena. Vyber normálne pekne hovorené meno.
Tieto rady,Napríklad taka: Inocencia ???fakt, to čo je za meno,to bol asi vtip 😁 už vidím takú 5 ročnú čo ani vlastné meno nevie vysloviť...a vidím aj taku 17 ročnú čo ta v puberte ,, neznáša,, že ste jej dali také meno.
Nieje to nič proti tebe,ale tak celkovo sa zamýšľam, že prečo ženy nevyberajú tie mená trochu aj s rozumom a do budúcna. Ja mám stále traumu zo svojho mena, ale tak čo narobím🙃