icon

Netradičné a krásne mená pre dievčatá a chlapcov

faasx
23. okt 2024

Ahojte,
Poraďte mi prosím netradične pekné mená pre dievčatka kľudne aj pre chlapcov. Môžu byt kľudne aj zahraničné.

Strana
z2
zanet266
24. okt 2024

@faasx Prosím ta nerob dieťatku žiadne traumy z mena. Vyber normálne pekne hovorené meno.
Tieto rady,Napríklad taka: Inocencia ???fakt, to čo je za meno,to bol asi vtip 😁 už vidím takú 5 ročnú čo ani vlastné meno nevie vysloviť...a vidím aj taku 17 ročnú čo ta v puberte ,, neznáša,, že ste jej dali také meno.
Nieje to nič proti tebe,ale tak celkovo sa zamýšľam, že prečo ženy nevyberajú tie mená trochu aj s rozumom a do budúcna. Ja mám stále traumu zo svojho mena, ale tak čo narobím🙃

cookie29
24. okt 2024

@lauriik tie "tvrdky" su prosim Ta odkial? MatYlda ci ValentYna ? Akoze su to bezne mena ale vzdy som ich videla s i, takze by ma celkom zaujimalo odkial, tipovala by som Polsko

1ryba
Odpoveď bola odstránená
slavka1988
24. okt 2024

@faasx prepáč ,ale keď čítam tie mena príde mi to ako Luník keď ukazujú v tv a povedia ako sa volajú 😂🙈ako zo zlej telenovely

lauriik
24. okt 2024

@cookie29 v ČR sa to tak píše ☺️

evka52
24. okt 2024

Manilla

petronela1985
24. okt 2024

@faasx Tereza/Amia/Tamia/Amélia sa mi páčia pri dievčatku. My máme Miriam a je jediná zo svojich rovesníkov

cookie29
24. okt 2024

@lauriik vidis nieco som sa dozvedela 🙂 a teda nebolo by ma to napadlo, kedze je nemeckeho povodu a tam sa pise i dakujem

faasx
autor
24. okt 2024

@slavka1988 niektoré aj mne tak prídu 🤣

faasx
autor
24. okt 2024

@zanet266 no niektoré mená by som fakt nedala .. napísala som pekné mená .. 🤣 niektoré sú ako za trest

3princezne
24. okt 2024

Klaudia

cookie29
24. okt 2024

@faasx pekne je asi dost relativne... lebo ked vidim niektoré mena tak mi rozum zastava a predpokladam ze rodicom sa hadam pacili, ked vybrali ... Taka Madmazel Sanaja Lakatosova - videla som niekedy v maji v Nitrianskych novinach

faasx
autor
24. okt 2024

@cookie29 tak také mena jedine v osadách nájdeme 😂

ina2405
24. okt 2024

@faasx v Čechách majú Jenovéfu, za mňa hrôza. Ale na Slovensku netradičné.

kristiii
24. okt 2024

@faasx Matteo aj Melissa sú pekné a ja nepoznám v okolí ani po jednom kuse, aj keď Matteo je teraz vraj rozšírené. Ďalej napríklad Viola, Valéria, Emily, Aylin, Alexandra/Sandra, Vivien, Melánia/Melanie...Michael, Tobias, Robin, Alexej, Lucas, Viktor...

rorino
24. okt 2024

@kava1812 áno,je to Srbskochorvatske,niečo ako naša Jana.Pepa Vojtek z Kabátu má manželku Jovanku

rorino
24. okt 2024

@prasiatko30 "igelit" a bernardín😂😂😂😂posadilo ma😂

prasiatko30
24. okt 2024

@rorino vidis ja ked som videla, ze ten chlapik sa vola egalite tak som si pomyslela, ze jeho rodicia boli asi fans francuzskej revolucie - egalite, fraternite et liberte - tak ale kazdy jeden si predstavi pod tym to co pozna🤔

michellemary
25. okt 2024

@cookie29 aj v ČR sú tieto mená s y, ako napríklad aj Kristýna a Justýna.

matka187
26. okt 2024

@faasx jedni známi žiju v Taliansku a majú dcéru Ameliu, a syn je Tiago

pupavka345
26. okt 2024

@esteris ja som môjho synceka v brusku volala Boni/Bonifácko . Prišlo mi to roztomilé a tak originál.. ☺️

esteris
26. okt 2024

@pupavka345 no z tých troch je to asi najpouzitelnejsie🙂)

anonym_4c80ae
20. aug 2025

Stormi, Magnolia, Ruby, Ruth, Malaya, Logan

Strana
z2