Netypické mená pre chlapca
Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem
Ešte Frederik mi napadá
@martija presne, najbližší kamaráti tak vymysleli a hneď sa to uchytilo 😃👌
@queeninthenorth haha, veď je to zlaté 😀
môjmu mužovi sa páči Bystrik, ale mne zas nie 😊
U nás v rodine je Nolan 😊
@kris_tin257 Wau, prekrásne meno!!!!.👍🏻
Mne sa páči Norbert❤️,Roland❤️ a Noah…
Roderik
Silvio 🥰
Poznam chlapcov Eliáš, Július, Julián, Gregor, Dobroslav, Jáchym,Branislav, paci sa mi Krištof, Vincent, Jerguš, Vratko.. mame Jonáša a Šimona(uz bezne). Sestra ma Goran a Nilo(ziju v Spanielsku)
Náš synček je Dimitrij. Tiež sa po mne v nemocnici dívali ako po vadnej, také meno dať dieťaťu... Aj pani na matrike zadrela, že za dvadsať rokov čo tam robí ešte také meno do rodného listu nezapisovala. 🤦♀️
Slovenská verzia je Demeter, no to už nemá také čaro. My sme sa rozhodli pre balkánsku verziu. Máme priezvisko ku ktorému sa meno hodí a navyše chlapcovi sedí ako "riť na šerbel".
Voláme ho Dimko, Dimo, Dimi, Dimino, Diminko, alebo Miťko, Miťuško, Miťo. A muž mu občas povie " Jeho Blahorodie". 😂 Aspoň mám istotu, že nik v okolí sa nevolá rovnako. 😁
V pôrodnici som mala na izbe ešte Maxima a toho voláme Max, Maxo, alebo Maxim, nakoľko s jeho maminkou sme ostali kamarátky. 😉
Arturka máme malého v blízkom okolí, pekné meno 🙂 mne sa veľmi páči Benjamín ☺️
Máme v meste mená Valerián, Drahoslav, Silver, Kazimír...
@michellemary Valérian sa i mne hrozne pacilo
Veľmi sa mi páčia mená Eliáš, Roderik, Bernard, Viktor a Félix... Aj Matyáš a Andrej, ale tie sú dosť časté.♥️
Eliáš, Jonáš
Mne sa strasne paci Radovan. Klasicke slovenske nevsedne. Z tych troch hlasujem za Gregora. Arturov a Maximov je uz cela kopa (nie su top 10, ale top 25 urcite...)
Jonatán,Jerguš,Eliáš,Jonáš,Aleš,Miloš, Maroš, Rudolf
@desgaire ahoj ☺️. My mame Jonáša, krasne biblicke meno. Volame ho aj Jonko, ale vzasade Jonasko alebo Jonas. Je to v rozsirenom kalendari 12.11.,l a vzdy nam kazdy to meno velmi chvali, urcite je mimo top 20🤪, ale pomalinky pribudaju, avsak dospeleho nepoznam inak nikoho. Znamy Jonas vsak bol Jonas Zaborsky (divadlo v Presove😁).

@desgaire mne sa paci Fabian a Rafael