Nevšedné slovenské meno pre dievčatko
Babyyy, poraďte meno pre dievcatko…. Niečo nie až tak často používané .. ale zas ani vyslovene nič zahraničné .. ďakujem
Minule som si uvedomila ze uplne prestali davat meno Lucia a take krasne meno!Lucia,Lucka,Lucinka-no krasne!
Mne sa velmi paci meno Henrieta - a najst dievcatko s takym menom dnes - no nelahka uloha. Alebo Alica, Anetka, Adelka.. ved ani jedno take dievcatko nepoznam a tak krasne mena to su. A asi ma tu zozeru, ale mne sa paci meno Filoménka - uprimne, kto pozna dievcatko s takym menom? Tiez nemozne.🙂😂Taktiez nepoznam ziadnu Marcelu, Stelu, Miriam, ci Barborku. Stale mam pocit, ze sa dookola tocia same Emy, Sofie, Natalie a Niny.
Valentínka, Milota, Danica, Miriam, Rút, Renáta, Evelin, Simoneta, Sabínka, Jasmínka...
Valentínka, Milota, Danica, Miriam, Rút, Renáta, Evelin, Simoneta, Sabínka, Jasmínka...
@sunyrose Dorotka
@anonym_autor Naša piata princezná sa volá Svetlana…tak ju aj voláme😉
Mne sa velmi paci meno Henrieta - a najst dievcatko s takym menom dnes - no nelahka uloha. Alebo Alica, Anetka, Adelka.. ved ani jedno take dievcatko nepoznam a tak krasne mena to su. A asi ma tu zozeru, ale mne sa paci meno Filoménka - uprimne, kto pozna dievcatko s takym menom? Tiez nemozne.🙂😂Taktiez nepoznam ziadnu Marcelu, Stelu, Miriam, ci Barborku. Stale mam pocit, ze sa dookola tocia same Emy, Sofie, Natalie a Niny.
@anonym_ec3869 práveže v našom okolí a u mojich detí v škôlke samé Alicky,Adelky ,Stelky poznáme a veľmi málo sa tu u nás objavujú Natalie ,Neli. Aj keď Em a Sofie poznáme tiež.
Stella, Natasa, Tereza
@tatianamaria preboha nieee
@mnamko tak každému sa páči niečo iné. Mne sa napríklad nepáči Tamia, Nela, Vanesa. Tiež budem o chvíľu rodiť a ak to bude dievčatko. Rozmýšľam ešte nad menami...Meno Hyacinta sa mi zapáčilo. Tak ešte uvidím a tiež som poznala dve Hyacinty. Mne sa to meno veľmi páči.
@mnamko tak každému sa páči niečo iné. Mne sa napríklad nepáči Tamia, Nela, Vanesa. Tiež budem o chvíľu rodiť a ak to bude dievčatko. Rozmýšľam ešte nad menami...Meno Hyacinta sa mi zapáčilo. Tak ešte uvidím a tiež som poznala dve Hyacinty. Mne sa to meno veľmi páči.
@tatianamaria ja sa tak volam🙂

Jazmína, Alica, Linda, Ester, Marína, Petra, Klára, Martina, Michaela, Kamila, Lesana, Astrid, Edita, Etela, Helena... ak chceš známe meno, ale nie časté, lov v pamäti. Taká Dana, Jana alebo Silvia bude veľmi pravdepodobne jediná v triede 🙂 hoci v minulosti ich bolo veľa