icon

Nevšedné slovenské meno pre dievčatko

22. jún 2025

Babyyy, poraďte meno pre dievcatko…. Niečo nie až tak často používané .. ale zas ani vyslovene nič zahraničné .. ďakujem

Strana
z3
zitaje
30. júl 2025

Jazmína, Alica, Linda, Ester, Marína, Petra, Klára, Martina, Michaela, Kamila, Lesana, Astrid, Edita, Etela, Helena... ak chceš známe meno, ale nie časté, lov v pamäti. Taká Dana, Jana alebo Silvia bude veľmi pravdepodobne jediná v triede 🙂 hoci v minulosti ich bolo veľa

maminkadeticiek
30. júl 2025

Minule som si uvedomila ze uplne prestali davat meno Lucia a take krasne meno!Lucia,Lucka,Lucinka-no krasne!

anonym_ec3869
30. júl 2025

Mne sa velmi paci meno Henrieta - a najst dievcatko s takym menom dnes - no nelahka uloha. Alebo Alica, Anetka, Adelka.. ved ani jedno take dievcatko nepoznam a tak krasne mena to su. A asi ma tu zozeru, ale mne sa paci meno Filoménka - uprimne, kto pozna dievcatko s takym menom? Tiez nemozne.🙂😂Taktiez nepoznam ziadnu Marcelu, Stelu, Miriam, ci Barborku. Stale mam pocit, ze sa dookola tocia same Emy, Sofie, Natalie a Niny.

tatianamaria
30. júl 2025
@kristian33

Emma, Hyacinta

@kristian33 Hyacinta je prenádherné meno.

sunyrose
30. júl 2025

Valentínka, Milota, Danica, Miriam, Rút, Renáta, Evelin, Simoneta, Sabínka, Jasmínka...

kristian33
30. júl 2025
@sunyrose

Valentínka, Milota, Danica, Miriam, Rút, Renáta, Evelin, Simoneta, Sabínka, Jasmínka...

@sunyrose Dorotka

bobonova1
30. júl 2025

@anonym_autor Naša piata princezná sa volá Svetlana…tak ju aj voláme😉

alexka89
31. júl 2025
@anonym_ec3869

Mne sa velmi paci meno Henrieta - a najst dievcatko s takym menom dnes - no nelahka uloha. Alebo Alica, Anetka, Adelka.. ved ani jedno take dievcatko nepoznam a tak krasne mena to su. A asi ma tu zozeru, ale mne sa paci meno Filoménka - uprimne, kto pozna dievcatko s takym menom? Tiez nemozne.🙂😂Taktiez nepoznam ziadnu Marcelu, Stelu, Miriam, ci Barborku. Stale mam pocit, ze sa dookola tocia same Emy, Sofie, Natalie a Niny.

@anonym_ec3869 práveže v našom okolí a u mojich detí v škôlke samé Alicky,Adelky ,Stelky poznáme a veľmi málo sa tu u nás objavujú Natalie ,Neli. Aj keď Em a Sofie poznáme tiež.

mnamko
6. aug 2025
@tatianamaria

@kristian33 Hyacinta je prenádherné meno.

@tatianamaria preboha nieee

mircalla
6. aug 2025

Stella, Natasa, Tereza

tatianamaria
6. aug 2025
@mnamko

@tatianamaria preboha nieee

@mnamko tak každému sa páči niečo iné. Mne sa napríklad nepáči Tamia, Nela, Vanesa. Tiež budem o chvíľu rodiť a ak to bude dievčatko. Rozmýšľam ešte nad menami...Meno Hyacinta sa mi zapáčilo. Tak ešte uvidím a tiež som poznala dve Hyacinty. Mne sa to meno veľmi páči.

kristian33
6. aug 2025
@tatianamaria

@mnamko tak každému sa páči niečo iné. Mne sa napríklad nepáči Tamia, Nela, Vanesa. Tiež budem o chvíľu rodiť a ak to bude dievčatko. Rozmýšľam ešte nad menami...Meno Hyacinta sa mi zapáčilo. Tak ešte uvidím a tiež som poznala dve Hyacinty. Mne sa to meno veľmi páči.

@tatianamaria ja sa tak volam🙂

Strana
z3