Páči sa vám meno Dominika?
Ahojte. Ako sa vam paci toto zenske meno?
Páči, stav 1:1😅
Nepaci 2:1 😄
Ani mne. Budu ju volat Domina
krásne meno... aj ľutujem že som nedala poslednej....
jedine sa mi nepáči Domča...
Toto meno je veľmi pekné. Spolužiačka sa tak volala.
Pekne meno, kľudne daj, síce neviem prečo berú toto meno ci už ženské alebo mužské za "škaredé" a nevhodné, nepasujuce sa pre dospeleho😆😬🤣ale to bude asi zatpknutostou a nevyzretostou Slovenska😬 ak chceš zapadnut musíš vybrať meno ktoré je trendy.. Ak ti je jedno daj mení ktoré sa ti paci
evokuje vo mne spojenie Cibulková a tú neznášam....
Mne sa nepaci.
ja napriklad nechapem tomu sa pytat cudzich zien na fore ci sa im paci nejake meno, vzdy budes mat dva tabory tak naco je to dobre?
Mne sa velmi paci. Aj Dominik.
Mam dcéru Dominiku, ale volajú ju Nika. Sama tak chcela
Pekné meno....mám syna Dominika.
@perdita11 máme dcéru Dominiku a nikto ju nevolá Domina🤨😒
👎
Nie
Normálne meno.
Hrozné meno
Nedala by som ho, lebo mám iné obľúbené, ale nie je to, že by sa mi vyslovene nepáčilo 🤷♀️
Aj ja sa tak volám a vždy je to o tom že ako si nechas tak tá budú volať . Mňa volajú normálne Dominika pripadne mi nevadí Domča a manžel ma volá sem tam Dominička …
@angelous1991 presne u nás to isté 😁 a tak som nemala rada ako decko oslovenie Dominicka... Ale od muža sa mi páči
@lentilka78 áno presne on to tak inak povie 🥹
treba si vzdy rozmysliet ako ju budu ludia volat, tzn. zdrobneliny, v skole neskor napr. v praci, ked je dieta, dospela... meno Dominika mi do toho moc nepasuje, je moc dlhe a ked chces zdrobnelinu, tak jedine Donka, Domka, Domi... v dospelosti len Dominika, ci Dona? neviem, pre mna nic moc 👎
V pohode meno. Sesternica je Dominika, volaju ju Domca alebo Nika, len tam sa to potom pletie, lebo ja som (Mo)Nika. Kolegynku zase volame Domi.
Tak určite to nie je vyslovene hrozné meno, ale jediné čo sa mi nepáči sú prezývky Domina a Domča, inak celkom ok
mne sa pacilo v roku 1990, teraz uz ani nie
Co sa pýtaš? Jasne, ze daj 😀
Krásne meno. Prezývky sa dajú vymyslieť na každé meno. Budu ju volat tak, ako okolie naučíte.