icon

Páči sa vám meno Igor?

4. júl 2022

Caute zienky zaujima ma vas nazor ci sa vam paci toto meno 😊 alebo rozmyslam pripadne este nad Michalom taka klasika

Strana
z3
heidi4
4. júl 2022

A co takto Risko? 🙂 Namiesto Misko. Ked ja tych Michalov tak strasne nemusim. 😅😅 (Byvaly mi to pokazil. :-/ ) Richard mi pride vznesene, kralovske meno. 🙂 A mas tam aj I aj R. 🙂
Ale jasne, nejde o to, co sa paci mne, ale tebe. 🙂
(Mne zial ani jedno z tych 4, mozno Samuel, keby ich nebyvalo na kazdej ulici kopec...)

ema22270
5. júl 2022

A Michal je krasne meno vzdy sa mi pacilo, ale v tomto tvare Michal 🙂 Miško uz tak neznie. Tak drzim palce nech vyberies take s ktorym budes spokojna 😉

travelllerka
5. júl 2022

Mne sa Mišo hrozne nepáči. A je ich strašne veľa. Aj keď väčšine sa asi bude viac páčiť Michal ako Igor. My sme volali Igora Igi. Super chlap

lylyjana
5. júl 2022

Nie som fanusikom toho mena, ale ani Michala, z tychto dvoch by som vsak dala Igor, je menej zvycajne a nebude sa volat rovnako ako otec, co moze byt podla mna fost otravne. Da sa volat aj Igi ako prezyvka, co je super aj pre teenagara v partii. Inak vobec mi nenapadol Matovic pri tomto mene, lebo on je pre mna Matelko/Matovic, nie igor 😂

blah24
5. júl 2022

Misko miki. Ted je chlapec, v dospelosti uz mu nebudou rikat misko

autor
5. júl 2022

@lylyjana inak aj pre mna Matovič je proste pre mna Matovič Matelko ale vobec nie Igor 🤣🤣🤣

autor
5. júl 2022

@heidi4 meno pekne ale zprotivil mi ho jeden dotycny 😅

1kriosa1
5. júl 2022

No ...ako pred desiatkami rokov jeden človek odrovnal a znechutil meno Adolf, na najbližšie storočie..tak na Slovensku, niečo podobné teraz spravil jeden šašo, s menom Igor.

heidi4
5. júl 2022

🤣🤣🤣 uplne ta chapem :D poznam to :D

kayyaa
5. júl 2022

Daj Miška 😊

Malý je Miško, veľký Michal, škaredo sa nedá povedať, aj Mišo znie pekne😁 a je nadčasové, používalo sa pred 50 rokmi, používa sa dnes a veľmi pravdepodobne sa bude používať aj o ďalších 50 rokov. Skrátka krásne meno, ktoré nikdy neomrzí😊

autor
5. júl 2022

@kayyaa tak zatial vyhrava Michal 😀

atasina
5. júl 2022

Nie

evuska32
8. júl 2022

Igor je môj robotický vysávač 🤭 synovi by som asi také meno nedala...syn mal byť Michal, ale keďže sa narobil 16.9. a o pár dní by mal hneď meniny...to som nechcela. Tak je Martin 😍

tilesovci
8. júl 2022

Môj brat sa volá Igor a je to pekné meno. To sa nedá zle povedať

michellemary
10. júl 2022

Ak je manžel Michal, synovi by som dala meno Michael, bude rovnaké, a predsa iné 🙂

petra735
26. okt 2022

Neviem.. vždy keď sa povie Igor napadne mi Matovič
.....
Inak ak zvažujem aj Michala, daj jeho

babajaga
26. okt 2022

Velmi,rozhodovala som sa medzi Igor a Viktor.Vyhral Viktor.

jurajk4
Odpoveď bola odstránená
karmen118
28. máj 2023

Igor nie, Michal je oveľa krajšie meno. Ale môj názor je dosť poznačený skúsenosťami s Igormi v okolí, ani jeden z nich nie je kompletný a korunu tomu menu nasadil Matelko 🙈

bashawelle
28. máj 2023

Mne sa meno Igor páči, matovic - nematovic. Alebo napríklad veľmi podobné je Ivor. Už bez tej asociácie s politikou 🙂

Strana
z3