Páči sa vám meno Igor?
Caute zienky zaujima ma vas nazor ci sa vam paci toto meno 😊 alebo rozmyslam pripadne este nad Michalom taka klasika
A Michal je krasne meno vzdy sa mi pacilo, ale v tomto tvare Michal 🙂 Miško uz tak neznie. Tak drzim palce nech vyberies take s ktorym budes spokojna 😉
Mne sa Mišo hrozne nepáči. A je ich strašne veľa. Aj keď väčšine sa asi bude viac páčiť Michal ako Igor. My sme volali Igora Igi. Super chlap
Nie som fanusikom toho mena, ale ani Michala, z tychto dvoch by som vsak dala Igor, je menej zvycajne a nebude sa volat rovnako ako otec, co moze byt podla mna fost otravne. Da sa volat aj Igi ako prezyvka, co je super aj pre teenagara v partii. Inak vobec mi nenapadol Matovic pri tomto mene, lebo on je pre mna Matelko/Matovic, nie igor 😂
Misko miki. Ted je chlapec, v dospelosti uz mu nebudou rikat misko
@lylyjana inak aj pre mna Matovič je proste pre mna Matovič Matelko ale vobec nie Igor 🤣🤣🤣
@heidi4 meno pekne ale zprotivil mi ho jeden dotycny 😅
No ...ako pred desiatkami rokov jeden človek odrovnal a znechutil meno Adolf, na najbližšie storočie..tak na Slovensku, niečo podobné teraz spravil jeden šašo, s menom Igor.
🤣🤣🤣 uplne ta chapem :D poznam to :D
Daj Miška 😊
Malý je Miško, veľký Michal, škaredo sa nedá povedať, aj Mišo znie pekne😁 a je nadčasové, používalo sa pred 50 rokmi, používa sa dnes a veľmi pravdepodobne sa bude používať aj o ďalších 50 rokov. Skrátka krásne meno, ktoré nikdy neomrzí😊
@kayyaa tak zatial vyhrava Michal 😀
Nie
Igor je môj robotický vysávač 🤭 synovi by som asi také meno nedala...syn mal byť Michal, ale keďže sa narobil 16.9. a o pár dní by mal hneď meniny...to som nechcela. Tak je Martin 😍
Môj brat sa volá Igor a je to pekné meno. To sa nedá zle povedať
Ak je manžel Michal, synovi by som dala meno Michael, bude rovnaké, a predsa iné 🙂
Neviem.. vždy keď sa povie Igor napadne mi Matovič
.....
Inak ak zvažujem aj Michala, daj jeho
Velmi,rozhodovala som sa medzi Igor a Viktor.Vyhral Viktor.
Igor nie, Michal je oveľa krajšie meno. Ale môj názor je dosť poznačený skúsenosťami s Igormi v okolí, ani jeden z nich nie je kompletný a korunu tomu menu nasadil Matelko 🙈
Mne sa meno Igor páči, matovic - nematovic. Alebo napríklad veľmi podobné je Ivor. Už bez tej asociácie s politikou 🙂

A co takto Risko? 🙂 Namiesto Misko. Ked ja tych Michalov tak strasne nemusim. 😅😅 (Byvaly mi to pokazil. :-/ ) Richard mi pride vznesene, kralovske meno. 🙂 A mas tam aj I aj R. 🙂
Ale jasne, nejde o to, co sa paci mne, ale tebe. 🙂
(Mne zial ani jedno z tych 4, mozno Samuel, keby ich nebyvalo na kazdej ulici kopec...)