Páči sa vám meno Lara?
Ake emocie vo vas vyvolava meno Lara? Paci sa vam?
Mne sa páči. Jednoduché pekné meno. Lenže tu užívateľky na každé meno niečo vymyslia. Toto je podľa nich psie a málo slovenské, keby napíšeš Laura, tak je síce dosť "slovenské", lenže by ju volali Larva, keby napíšeš Larisa, tak im to pripomína deku...tu sa proste žiadnym menom nezavdačíš, lebo je buď moc otrepané, ak nie, tak sa budeš snažiť byť za každú cenu originálna...
Meno sa má páčiť v prvom rade rodičom dieťaťa.
Ak sa ti paci a hodi sa k priezvisku, tak oki. Ale hlavne nevyberaj meno podla toho, ake by dali meno.zeny tu. Ked sa.ta.raz dieta opyta, kto vybral meno, tak povies, ze zeny na mk?
Meno pre psa ok 🙂
Takto narychlo si spomeniem na 3 lary v mojej blizkosti. Krasne meno.
Nie,znie ako meno pre psa.Kto ma problém s výslovnostou tak dovi-dopo.
@nela82 Zvlastne veru. Nela je velmi podobne meno.
Mne sa Lara páči, vôbec mi nepríde, ako meno pre zviera. Len teraz mam malého syna, ktorý ani r ani l neviem povedať, tak rozmýšľam, že he dosť možné, že v škôlke by bola dcéra "Jaja". Ale není sa vyberá na celý život, takže odhliadnuc od tohto, za mňa pekné, medzinárodné meno.
S tým rozdielom,že ja sa Nela nevolam-mam len taky nick🤣🤣🤣🤣ale dať dcére meno Lara za mňa určite nie.Sused ma psa Laru a kamarátka Taru🥳
Mame toľko krásnych mien....Ale,každého vec.Dieta si meno nevyberá,velka škoda asi.
Ja mam psa Nelu 😄

Pred 20 rokmi sme mali psa.Laru, aj,susedia maju psa S tym menom, sefka mala macku Laru.