Páči sa vám meno Marína?
Ahojte páči sa vám meno Marína?
@ivka225 v akom jazyku? Lebo to skor indikuje pristav.. Namornictvo je navy.
Pekné, vzdialenejší bratranec má Marínu, tiež som uvažovala, ale vychádzalo nám, že v priebehu 35 dní by mala meniny+Vianoce+narodeniny.
Najkrajšie meno za mňa,chcela som ho dať dvere,ale keďže sme sa nezhodli s mužom,tak máme Anetu.Ake stále je Marina moje top meno...druhý je chlapec,..tretie nechcem ...ale ak by náhodou raz motyka vystrelí,a bolo by dievča tak hlava nehlava by som dala meno Marína
@ivver ano urcite ked sa ti paci daj ...nie dalsia Mia Lilka Sarka a podobne
Nemožno mi ťa neľúbiť. Pekné meno určite.
Ano
Krásne meno. 👍 🙂
Krásne, vznešené, ženské...mám rada zdrobneniny v menách, ale v prípade Maríny, by som dieťatko volala max Marínka, inak stráca svoj "šmrnc"...Prajem spokojný výber
Áno, neskutočne sa mi páči. Mala som vybraté pre dcéru. Avšak narodil sa syn, tak bolo po Maríne.😁
áno
@ivver ja mám druhú dcéru Marínu, voláme ju Marína, Marínka, skrátene Mari. Nikto ju nenazýva inak, ani starí rodičia. Treba si ich “vycvičiť”. Staršia aa volá Emília a nikto si nedovolil nazývať ju Milka. Ja deti oslovujem presne tak ako sa volajú oficiálne, a potom to robí aj okolie.
My mame Marínku. A som strašne hrdá, že sa mi to podarilo vybojovať. Doma ju voláme Marínka, Maruška ale ja jej často poviem Marína, len preto lebo to meno milujem. Brat a st.rodičia ju volajú Maruška, alebo Maruš. v škole Marínka. nikto jej nikdy nepovedal Mara.
áno,😍 kamoška má, volajú ju Marína, Marínka Mari.
Mne sa velmi paci, bolo to jedno z dvoch co som si vybrala pre babo co cakame. Zial ani partnerovi ani nikomu sa nepacilo, vsetci nosy ohrnali 🙄tak bude mala Hanka
ano

nie