icon

Páči sa vám meno Miloš?

motylik1991
13. aug 2021

Ahojte. Vyberame meno pre chlapca a manzelovi sa paci meno Milos. Prosim Vas je to pekne meno? Ci? 🙂

Strana
z3
lucka_ke
13. aug 2021

mne sa nepáči a ako ho budú volať v škole a v dospelosti? poznám jedného ktorého volali Milo

anickaaa6aaa
13. aug 2021

Normálne meno. Poznam viacerych. Oslovenie normalne Miloš.

viestta
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
13. aug 2021

@motylik1991 pre mna neutralne meno.

nikayla
13. aug 2021

Áno, pekné. A v dnešnej dobe originálne.

janci05
13. aug 2021

Spoluziaka na ZS som mala Miloš a kazdy mu hovorol len tak, žiadne skomoleniny. Normalne meno.

marsmykkok
13. aug 2021

@0silvia0 podobne, nevadí mi ale ani sa mi nejako veľmi nepáči.

karamellka1
13. aug 2021

@motylik1991 normálne pekné meno. Trochu zmeny pri dnešných Alexoch, Maxoch, Tobiasoch, Teo

oktoberka
13. aug 2021

Pekne meno

mnamko
13. aug 2021

@lucka_ke ako by ho mali volat v skole,no normalne Miloš,js mam syna Miloša a nikdy nemal priblem s menom

karolinakr
13. aug 2021

Dá sa, Marian, Miloš, Rasťo v pohodke

karolinakr
13. aug 2021

Možno bude jediny na škole, ja som poznala za celý život jedneho Miloša, mne to vždy pripadalo ako češké meno, neviem prečo

surama
13. aug 2021

Je to sice na dnesnu dobu netradicne a neopocuvane, ale podla mna nemoderne. Milos vo mne evokuje stareho chlapa v rokoch a nie male vonave babatko 😐

0silvia0
13. aug 2021

@surama ved kazde babatko raz bude vacsinu svojho zivota dospely chlap, chlap v rokoch, dedo... cize meno treba netreba vyberat podla predstavy babatka, kolko je chlapec babo, jeden rok?

motylik1991
autor
13. aug 2021

@0silvia0 tiez nad tym uvazujem. Ked tak bude 2 roky drobcek, laska, srdiecko a nasledovnych 78 Milos 😀

0silvia0
13. aug 2021

@motylik1991 pockaj ked ta ako oduty pubertiak naserie, budes rada, ze je Milos🤭

marsmykkok
13. aug 2021

@motylik1991 za mňa napríklad lepšie ako taký Sebastian, strašne oficiálne meno a skratky Sebo, Sebko, otras. Rovnako 3 hlaskove mená ako Leo, Lea, Max mi znejú divne s dlhším priezviskom slovenským. Takéto 5 hlaskove mená sú najlepšie, neznie to príliš krkolomne a oficiálne a zároveň to neznie ani ako skratka/prezývka z mena.

nttnnt
13. aug 2021

mam kolegu, normalne meno kazdy ho vola pekne Miloško hlavne baby :D...neda sa volako spotvorit takze za mna uplne v pohode meno

koniarova
13. aug 2021

Je to pekné a neotrepané meno. A volať ho budeš Miloško.

belaanabela
13. aug 2021

Miloško je úplne normálne & pekne meno...

surama
13. aug 2021

@0silvia0 Autorka sa pytala ci je to pekne meno. Niekomu sa paci, mne nie. Nevedela som, ze maju pisat len tie, co sa im paci...😁 Potom by sa autorka mala rozhodnut iba podla seba a nepytat sa cudzich na nazor, ked ine odpovede sa jej nepacia 😁

motylik1991
autor
13. aug 2021

@surama mate pravdu 🙂 ja som si to ani neuvedomila. Mne osobne sa paci ale tiez poznam iba 1 Milosa a neviem preco ich je tak malo. Preto ma zaujimal nazor. 🙂

0silvia0
13. aug 2021

@surama to je v poriadku, ze sa ti nepaci. Len som reagovala na to vonave babatko, ktore si spomenula. Ze aj tak clovek dlho tym babatkom nie je, takze pokojne moze vyberat meno pre chlapa v rokoch🤪

surama
13. aug 2021

@0silvia0 Samozrejme, ze moze. Bude to ich dieta, takze meno sa musi pacit hlavne im 🙂

surama
13. aug 2021

@motylik1991 Ja zas poznam vela Milosov, a preto sa mi asi to meno spaja so starsimi muzmi v rokoch. Ale ty sa rozhodni podla seba, ty to meno mozes vnimat uplne inak, moze mat pre teba inu energiu a ked sa ti narodi babo, tak bude pre teba to najkrajsie 🙂

ivangeline
13. aug 2021

Nie. Nepaci.

ecko80
13. aug 2021

@motylik1991 Moj brat sa vola Miloš. Neutralne a hlavne neotrepane meno. V detstve bol Miloško, Milko, teraz Miloš.

nini1978
13. aug 2021

@ecko80 aj ja mám brata Miloša.
Pre mňa presny' opak,ako ty bolo spomínané "meno pre starého pána".
Vyšportovany,stále usmievavý,vysoký pekný chlap,takže pre mňa je to meno pre chlapa ako sa patrí.
Nepoznám nikoho iného s týmto menom
Všetci ho volajú Miloš,len my v najužšom kruhu rodiny ho voláme Mimo.

sasa1310
13. aug 2021

Za mňa jedno normálne krásne originálne meno, ktorým nič nepokazíš. Vždy lepšie ako Alex, Maxim, Teo, Leo, Leonard čo má už pomaly každá domácnosť

koniarova
13. aug 2021

@sasa1310 a Oliver.

Strana
z3