Páči sa vám meno Miloš?
Ahojte. Vyberame meno pre chlapca a manzelovi sa paci meno Milos. Prosim Vas je to pekne meno? Ci? 🙂
Normálne meno. Poznam viacerych. Oslovenie normalne Miloš.
@motylik1991 pre mna neutralne meno.
Áno, pekné. A v dnešnej dobe originálne.
Spoluziaka na ZS som mala Miloš a kazdy mu hovorol len tak, žiadne skomoleniny. Normalne meno.
@0silvia0 podobne, nevadí mi ale ani sa mi nejako veľmi nepáči.
@motylik1991 normálne pekné meno. Trochu zmeny pri dnešných Alexoch, Maxoch, Tobiasoch, Teo
Pekne meno
Dá sa, Marian, Miloš, Rasťo v pohodke
Možno bude jediny na škole, ja som poznala za celý život jedneho Miloša, mne to vždy pripadalo ako češké meno, neviem prečo
Je to sice na dnesnu dobu netradicne a neopocuvane, ale podla mna nemoderne. Milos vo mne evokuje stareho chlapa v rokoch a nie male vonave babatko 😐
@0silvia0 tiez nad tym uvazujem. Ked tak bude 2 roky drobcek, laska, srdiecko a nasledovnych 78 Milos 😀
@motylik1991 pockaj ked ta ako oduty pubertiak naserie, budes rada, ze je Milos🤭
@motylik1991 za mňa napríklad lepšie ako taký Sebastian, strašne oficiálne meno a skratky Sebo, Sebko, otras. Rovnako 3 hlaskove mená ako Leo, Lea, Max mi znejú divne s dlhším priezviskom slovenským. Takéto 5 hlaskove mená sú najlepšie, neznie to príliš krkolomne a oficiálne a zároveň to neznie ani ako skratka/prezývka z mena.
mam kolegu, normalne meno kazdy ho vola pekne Miloško hlavne baby :D...neda sa volako spotvorit takze za mna uplne v pohode meno
Je to pekné a neotrepané meno. A volať ho budeš Miloško.
Miloško je úplne normálne & pekne meno...
@surama mate pravdu 🙂 ja som si to ani neuvedomila. Mne osobne sa paci ale tiez poznam iba 1 Milosa a neviem preco ich je tak malo. Preto ma zaujimal nazor. 🙂
@motylik1991 Ja zas poznam vela Milosov, a preto sa mi asi to meno spaja so starsimi muzmi v rokoch. Ale ty sa rozhodni podla seba, ty to meno mozes vnimat uplne inak, moze mat pre teba inu energiu a ked sa ti narodi babo, tak bude pre teba to najkrajsie 🙂
Nie. Nepaci.
@motylik1991 Moj brat sa vola Miloš. Neutralne a hlavne neotrepane meno. V detstve bol Miloško, Milko, teraz Miloš.
@ecko80 aj ja mám brata Miloša.
Pre mňa presny' opak,ako ty bolo spomínané "meno pre starého pána".
Vyšportovany,stále usmievavý,vysoký pekný chlap,takže pre mňa je to meno pre chlapa ako sa patrí.
Nepoznám nikoho iného s týmto menom
Všetci ho volajú Miloš,len my v najužšom kruhu rodiny ho voláme Mimo.
Za mňa jedno normálne krásne originálne meno, ktorým nič nepokazíš. Vždy lepšie ako Alex, Maxim, Teo, Leo, Leonard čo má už pomaly každá domácnosť

mne sa nepáči a ako ho budú volať v škole a v dospelosti? poznám jedného ktorého volali Milo