Páči sa vám meno Miloš?
Ahojte. Vyberame meno pre chlapca a manzelovi sa paci meno Milos. Prosim Vas je to pekne meno? Ci? 🙂
@motylik1991 nieeeee
@motylik1991 mne sa nepáči, prepáč .. ale je pravda, že sa nedá "zhovadiť" 🙂 ak sa vám dvom páči, tak prečo nie?
@motylik1991 Môj manžel je Miloš, mne sa to meno páči. Chcela som ho dat synovi, keby mame chlapčeka, no aj s mužom sme sa zhodli, že nechceme mena po nás - rodičoch. Každopádne, máme dievčatko, takže dilema vyriešená 😁
@surama Bolo by dobre si uvedomit, ze dieta nie je male babetenko navzdy.
Nepaci sa mi.
@littlebubble Bolo by lepsie respektovat iny nazor, ako tvoj 😉
@motylik1991 mám manžela Miloša... Super neutrálne meno...
@surama Ja ho respektujem ani mne sa to meno nepaci, ale tak meno by sa nemalo vyberat pre babatko.
Minule som videla vedomostnu relaciu a dospely muz sa predstavil Misko.
Znelo to vtipne na dospeleho muza.
@littlebubble Beriem tvoj nazor, ale napr. ja vyberam meno, aby sa hodilo aj ked je dieta, aj ked je dospely a niektore mena sa mi na deti nehodia, az na starsich panov, lebo s tym menom poznam iba starsich, tak sa mi s nimi spajaju. 🙂
Napr. moj otec je Jozef, dedo bol Jozef, tak sa mi to meno spaja so starsimi. Znama pred par rokmi rodila a malemu dala meno Jozef. No vobec sa mi to na dieta nehodi, kazdy sa za hlavu chytal, ale hlavne je, ze sa paci jej a za par rokov si ludia zvykli a uz to nikomu nepride divne. 🙂
Mne zase príde divné,keď vyberáme meno podľa módy,podľa toho,či už existuje dieťa v okolí s takým menom,podľa toho,čo mi poradia na MK.
Meno nerobí z človeka niečo,človek svojmu menu dáva "vážnosť".
Radšej viac času venujme neskôr vychove.
@surama Ano su mena pri ktorych si aj ja spomeniem na starsich ludi 🙂ne sa nepacia aj tie 3 pismenkove.To mi zase nesedi pre dospelakov.
Mne sa nepáči
Som z rodiny kde mame Milosov rovno styroch, prijemne meno a skutocne ich volame Milos, pripadne Milosko
cau milos, ako milos, ty si milos? 😀ja neviem, radsej Martin
Tak mne osobne sa meno Miloš spája s úžasným krásnym sexi chlapom, šikovným, vtipným, duchaplným a pohodovým, proste s fantastickým chlapom do voza aj do koča.
(Áno, môj muž je Miloš. 😁)
@h2 tak ked mas milosa muza to sa da pochopit, ale inac nie 🤗ale ked je ako clovek dobry to sa moze volat aj bonifac.😀
@kristianka2255 Tak ak mám byť úprimná, meno Miloš sa mi síce páči, ale som rada, že muž nechcel, aby sa syn volal po ňom. 🤭
@h2 haha toto je dobre, ale tvoje podvedomie ti nahovorilo spravnu alternativu 😀
Pri vyzname mena Miloš je, že je sebavedomy a svet preňho gombička. Ja som poznala Miloša, čo sa prechadzal po Hlavnom namesti v Bratislave, akoby mu patrilo,,,,sranda, na tych charakteristikach mien občas niečo je
@motylik1991 ja mám ocina a brata Miloša oboch volajú Mino
Za mňa normálne meno
Ani nie ale lepšie ako Mattttthias... A rôzne podoby...
Za mňa v pohode. Mala som žiaka Ľuboša, tiež ok. Nedá sa znemožnit. Neskúsite zvážiť aj meno Maroš? Maly Maroško sa mu celkom pozdáva. 😉
@kristianka2255 a Martina sa nepýtaš- Ako Martin,ty si Martin,čo Martin,nejak som nepochopila tvoju odpoved
Áno, poznám jedného Miloša 🙂 ja som mu hovorila Miloško (tak mu hovorila aj rodina a frajerka), ostatní neutrálne Miloš. Milo/Milko sme hovorili Miloslavovi
@popoluskaxy inak Maroš je pre mňa najmätúcejšie meno, podobne ako Maťo. Len pri Maťovi som bola celý život zvyknutá, že to môže byť Matej, Martin alebo Matúš. Každý z nich sa predstavuje ako Maťo. No Maroš je zákerné, lebo Maroš je samostatné meno, ale napríklad ja mám v rodine uja, ktorý sa volá Martin a nikto ho nikdy inak neoslovil ako Maroš. Muž má v rodine Mariána, ktorého nikdy nikto inak neoslovil ako Maroš. Tá zákernosť je v tom, že keď sa človek predstaví ako Maťo, hneď každý chápe, že je to familiárna verzia a oficiálna je iná, tak sa spýtaš, aké je celé meno. Ale keď sa niekto predstaví ako Maroš, tak väčšina ľudí je v tom, že je to Maroš (nie že je to familiárne oslovenie pre iné meno). Môj muž napríklad netušil, že tento ich Maroš je Marián, až dokým sa Maroško neženil a sobasiaci ho neoslovil "Marián". Taktiež aj Ľuboš - poznám jedného Ľubomíra a jedného Ľuboslva a oboch volajú Ľuboš, pričom Ľuboš je aj samostatne meno. Ťažko je niekedy pri týchto slovanských menách rozoznať, že o ktoré vlastne ide
nádherne meno
@elementissa súhlas, aj ja som poznala Mariána, ktorého volali Maroš a nikdy som nezistila prečo
inak ja neznášam oslovenie Maťo, strašne ma to irituje 🙂 Matej je Matej a Martin je Martin/ko
@elementissa áno, chápem. Ja som sa stretla s takou kuriozitou, že Mareka volali Majo… to mi zas ide len k Mariánovi. A Maťo je tiež trochu divne. Môj spolužiak je Martin, jeho syn Matej. Obaja Matkovia… 😕

poznam dvoch, mladsieho cely zivot vsetci volaju majlo