icon

Páči sa vám meno Sanel?

27. júl 2020

Ahojte nemyslím to v zlom tak hneď neutocte len sa chcem spýtať páči sa vám meno Sanel dali si ho rodičia Jasmina a Patrik ked som hovorila manželovi že sa mi páči a chcela by som ho dat synovi pozeral namna že to nemyslím vážne podľa vás je to meno pekne alebo moc neobyčajne

Strana
z2
jana65l
Autor odpoveď zmazal
amy191011
27. júl 2020

ja si nemozem pomoct mne to meno znie ako nazov nejakeho cistiaceho prostriedku..ale ked sa im paci je to ich vec..

babatkoo
27. júl 2020

Mne sa nepaci. Znie mi to ako znama znacka Chanele - Šanel.

damtiporiti
27. júl 2020

To máš podobné ako Esmeralda, Šeherezáda, Onur.. Ale veď opičiť sa po celebritách je in 😂

zuzka251
27. júl 2020

mne osobne sa nepáči

savoya
27. júl 2020

Sanej je divne a otrasne meno😖😖😖

savoya
27. júl 2020

Sanel

lenuliatko84
27. júl 2020

Je to ciganske, ako aj onur pod.

veronikaszabova
27. júl 2020

Urcite nie

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
asia83
27. júl 2020

Sanelko. Určite nie.

majah212
27. júl 2020

Vyberali meno vzhladom na povod Jasminy, ak ste z Bosny a okolia a mate vztah k tomuto kraju, obyvatelstvu tak preco nie. Ale davat cudzokrajne meno le.n preto ze to dali niekto slavny atd. Je podla mna zvlastne.

tomikejt
27. júl 2020

Ten chlapček ma romsko-balkanskych rodičov, takže podla mňa sa mu to hodí, ale ja by som svojmu dieťaťu také meno nedala

lauriema
27. júl 2020

Krásne meno.... Balkansko rómske. Ale podla mňa jemu sa to hodí.

jaass
27. júl 2020

Je to na vás s manželom, že vraj to meno je veľmi používané ale neviem v akom štáte. Napr. ako tu je Mária, tak Sanel je tam 🙂 a bude to váš syn. Tu sa žien nepýtaj, väčšina ťa skritizuje a vysmeje sa ti.

rebellefleur
27. júl 2020

Mne osobne sa tiež nepáči.., ale nemyslím, že je podstatne, komu sa aké meno paci, naše dieťa to nie je.. Pre nich je to najkrajšie meno, kt dali dali svojmu synovi, kt ľúbia tak isto ako my všetci svoje deti

sunny8
27. júl 2020

Podľa mňa to nemá nejaký tvar či ako to nazvať 😁 napísané to vyzerá zle možno keby bolo "shanel" nech je to trosku krajšie alebo keby sa to čítalo so š a nie so s .. neviem no 😁😁😁

franceska1985
27. júl 2020

Mne sa paci,urcite je to krajsie meno ako Hugo alebo Axel ako pre psa.Dajte tak ako citite!Je to vase dieta,nie cudzie!

savoya
27. júl 2020

Dalsie otrasne mena pre chlapca je Bruno a Quido ci ako sa vola ten syn Diany Moorovej.

evalin88
27. júl 2020

Ako chapem ze ho dali dietatu oni dvaja, co som citala ona ma korene neviem odkial ( nesledujem ale zachytila som v mediach) a v krajine odkial pochadza to meno nieco znamena v preklade, cize to ma neaky hlbsi vyznam atd... preto nebudem kritizovat samotne meno. Ale ma to taky vyznam aj pre slovaka, ktory to len prebral z medii??? Napr. syn mojej susedy sa vola Ikena ( dali mu dve mena jedno slovenske) otec je povodom z afriky hoci sa uz narodil tu a v tamojsom jazyku to ma velmi pekny simbolicky vyznam... a tomu chlapcovi sa to hodi ( aj ked bezne pouzivaju to druhe slovenske meno) To neznamena ze
tak syna nazvem aj ja atd..

comika
27. júl 2020

Meno je pekne ale nie pre slovenske deti. Ine kultury tiez nedavaju svojim detom Slovenske mena, lebo sa to jednoducho nehodi.

mon2523
27. júl 2020

ono to nie je skarede meno v principe, ale ako tiez neviem, ci by somtake svojmu dietatu dala. no je to na kazdom, ja som skor za take tie slovenske mena

tripetta
27. júl 2020

Sanel-panel. To ma napadlo, keby som bola v koži jeho zlomyseľného spolužiaka v triede. :D

jaskolka
27. júl 2020

Meno samo osebe je fajn. Len ide o to, že či sa hodí k priezvisku. Ak je aj to nejaké zahraničné, je to ok. Ale úprimne Sanel Varga, alebo Sanel Novák... Mne osobne znie až cudne. Tak isto ako trebárs rýdzo slovenské meno s absolutne cudzokrajnym priezviskom

karpina
27. júl 2020

Pre romske dieťa fajn meno.

zuzitko74
27. júl 2020

Baby, ja som učiteľka a v škole je tá koncentrácia trošku nezvyčajných mien dosť vysoká, tam sa tie detičky všetky postupne ocitnú. Mne už to nepríde vôbec divné. Aj nezvyčajné meno jepre mňa len meno, ktorým oslovujem nejaké dieťa a vôbec pri tom neriešim moje osobné preferencie. Meno Sanel je na Slovensku nové, neopočúvané, takže ľuďom ešte trošku škrípe v ušiach. Ak sa uchytí a bude početnejšie, už to nikto riešiť nebude.

rora
27. júl 2020

taketo cudzie mena na Slovensku by mali pouzivat ludia ktori su s tym menom nejak vyznamovo/povodovo spojení, inak je to vsetko nehnevajte sa na mna k smiechu a vhodne akurat tak pre etnikum, ktore sa opičí po serialoch a "celebritach"

h_petra
27. júl 2020

Sanel Vrbovsky je nieco ako Armani Lakatos 😁 asi tolko k tomu...

iwuanka
27. júl 2020

Sanel Vrbovsky. ☹ urcite nie. Meno by malo aspon trochu pasovat k priezvisku.

queen_el
27. júl 2020

Ja som si myslela že to je dievčenské meno, akože Chanel (čo je samo o sebe dosť divné, keďže Coco Chanel to mala ako priezvisko).

Strana
z2