icon

Páči sa vám meno Sofia?

11. apr 2023

Páči sa vám meno Sofia ?

Strana
z2
mimka1402
11. apr 2023

@mircalla Ja som toľko mien chcela dať, ale kým som dospela a ešte ani nemám v plane mať deti už veľa mien sa mi sprotivilo.😀 pri práci s deťmi keď skoro polka triedy mala rovnakého mena a musela som ich odlišovať niečím aby vedeli koho volám, tak sa mi to sprotivilo😁

sazumak
11. apr 2023

Áno, je pekné, krátke a medzinárodné. U nás nie je moc časté, jednu máme doma a je jediná v triede 🙂

mircalla
11. apr 2023

@mimka1402 Mne sa to meno pacilo pred mnohymi rokmi, kym nebolo u nas take popularne, ale uz bz som ho nedala. Druhe, co ma dost nebavi je Emma

zorkahorka
11. apr 2023

Ani nie, ale podla inych meno nevyberaj

euka210
11. apr 2023

Nie

mamaaja82
11. apr 2023

Mam uz ma 23 rokov

krankenschwester
11. apr 2023

Vždy sami toto meno páčilo. Pri 1.dcerke som ho nezvolila práve pre jeho častu frekvenciu,ale pri druhej dcérke som sa už na to,ze je Sofii tak vela vyprdla, a volá sa Sofia 😍 Neľutujem,krásne meno ☺️

merlin796
11. apr 2023

Nie

kristiii
11. apr 2023

Mne sa páči, ale je pravda, že je ich mrte. Ale ak to tebe a oteckovi nevadí, neriešte a dajte.

andreatytler
12. apr 2023

Ano. Ak by som mala dievca, bola by Sofia.

lelelienka
12. apr 2023

@syslik81 nie, takto som to vobec nemyslela, bola to len reakcia na otazku a rada, ako sprehladnit odpovede… ked uz sa autorka pyta.

beata_k
12. apr 2023

Len nie Sofi. Uz ich je taaaaak vela 🥴

ivett_ka
Autor odpoveď zmazal
maisynka
13. apr 2023

ano, je to pekne meno.
ale vy ste tu niektore fakt jak pripecene. ked sa niekto spyta na meno, ktore je nezvycajne, tak sa do cloveka hned pustite, ze predstav si byt tym dietatom, nerob mu to, to dieta s tym bude zit, bla bla... a ked sa niekto spyta na normalne meno, ktore je lahke aj v zahranici a ma ho viac dievcat, tak hned nadavanie ake je to hnusne meno, lebo ho ma vela dievcat 🤦🏽‍♀️ vsak sa uz uvedomte, ako si protirecite
a Žofia je otrasne meno, akoze vazne? Ž? no radsej S, s ktorym nebude problem v zahranici.
a Žofia Bosniakova bola pekny kentus v tej truhle 😂

rorino
9. jún 2023

Sofia už je bežné meno,ale Žofka a Soňa nikde,pritom je to to iste

babatkoo
9. jún 2023

Nie

heln
10. jún 2023

asi pred 15 - 20 rokmi som cestovala vlakom na brigadu a presne si pamatam, ako som za zaoberala tym, ze keby som bola vydata a mam dceru, tak jej dam meno Sofia, meno je odvodene z greckeho slova a znamena mudrost...... potom bola vsade sama Sofia.
meno je krasne, paci sa mi, ale dieta by som tak teraz nepomenovala.

ddaassuullaa
10. jún 2023

Nie, naozaj by som uz radsej pocula meni Zofia, je krasne, to mi ide do ucha. Tiez si spajam meno s ludmi a kedze jedna jeho nositelka je naozaj priserna osoba, tak to mi vadi viac ako to, ze je to uz tuctove meno. Kamaratka ma Sophie - nikto to nevie napisat a aj tak ju skoro vsetci volaju Žofka😁

yvanielka
10. jún 2023

Je to pekné meno, jemné, dievčenské, nedá sa nejak spotvoriť prezývkami veď o tom svedčí aj jeho populárnosť ale je veľmi frekventované. Ale napríklad aj ja keď som dávala v roku 2015 meno Hana nebolo ich až tak veľa, teraz to meno medzi malými deťmi počujem častejšie.

erika237
10. jún 2023

Autorka, ak sa paci tebe co riesis?

radacak
8. okt 2023

My máme 13 ročnú Sofiu.
Voláme ju Sofi,SofkaSofia....keď bola menšia tak Sofinka

huginko
19. dec 2023

nie

diaszoky
19. dec 2023