icon

Páči sa vám meno Zuzka pre bábätko?

29. aug 2025

Páči sa vám meno Zuzka pre bábätko?

Strana
z3
anonym_454a97
8. sep 2025
@anonym_960bfe

Kedysi meno, ktoré sa dávalo ostošesť, viď. generácia dnešných 50-60-čiek.. spolu s menami ako Jana, Soňa, Martina.. Pre mňa je nepredstaviteľné, že v ére Sofiniek a Niniek by sa zrazu ocitla malá Zuzana, ale to je len o zvyku.😄Meno je to podľa mňa v pohode, ak sa vám páči, dajte ho. 🙂

@anonym_960bfe volakedy Jana,Zuzana ale male Sofie tiez budu mat 50rokov a bude len sama Sofia ale Zuzan bude len maloktora.Dnes na ihrisku z 10 dievcat sa 9 vola Sofia.

kristiii
8. sep 2025
@anonym_454a97

@anonym_960bfe volakedy Jana,Zuzana ale male Sofie tiez budu mat 50rokov a bude len sama Sofia ale Zuzan bude len maloktora.Dnes na ihrisku z 10 dievcat sa 9 vola Sofia.

@anonym_454a97 ale to je blbosť. Syn mal v triede 7 dievčat a len jedna bola Sofia. Podľa mňa už končí boom tohto mena. Ale za mňa sú pekné Sofia aj Zuzana. A každé zažilo svoju éru.

anonym_454a97
Autor odpoveď zmazal
anonym_52ddd5
19. sep 2025

Zuza - Múza, Zuza - Lúza, Zuza - Hrúza, Zuza - Hľuza, Zuza - Blúza. Ponúkam tento prehľad pre autorku, ako sa dá aj inak Zuzana nazvať.

kristiii
19. sep 2025
@anonym_52ddd5

Zuza - Múza, Zuza - Lúza, Zuza - Hrúza, Zuza - Hľuza, Zuza - Blúza. Ponúkam tento prehľad pre autorku, ako sa dá aj inak Zuzana nazvať.

@anonym_52ddd5 Peter - sveter, Denis - penis, Milena - milenka, Sofia - Bulharsko, Daniel - jeleň....teraz ako čo? Všetky deti budú No name, lebo na každé jedno meno sa dá niečo vymyslieť?

miamaria
19. sep 2025

@anonym_autor Kolegyna ma malu vnucku vola ju Zuzanka, mne sa to paci

anonym_b7e74f
19. sep 2025

Keby nemá partner v rodine už dve Zuzky hneď by som toto meno dala, je veľmi pekne či už pre malé dievčatko alebo zrelú ženu 😊. Navyše som v detstve milovala knižné série Zuzanka a jej pes, Zuzanka a jej priatelia atd 😁

maminkadeticiek
19. sep 2025

Ja poznam jednu roztomilu malu Zuzanku a nepride mi to ako nic zvlastne,krasne mwno a praveze vynimocne v dnesnej dobe. Ja by som dala napriklad Lucia,Lucka.Uplne vymiznute a pritom take krasne meno!

anonym_1e21fc
Autor odpoveď zmazal
hopsas
19. sep 2025

@anonym_autor áno.velmi.

kristiii
19. sep 2025
@anonym_1e21fc
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_1e21fc vážne? Ja zas nemám v okolí ani jednu jedinú. Mala som dve spolužiačky na zakladke, ale odvtedy som nepoznala ani jednu. Možno záleží aj od regiónu

anonym_9eca8e
19. sep 2025

Kazda generacia ma svoje top mena. Kedysi sa davali Zuzana, Katarina, Anna, Maria a dnes ani nepoznam ziadnu mamicku ktora by dala nejake z tychto mien. Este donedavna to bola Emma, to som mala pocit ze naozaj kazda druha sa tak vola, a teraz Sofia. Ale tak kazda nech vybera podla toho ktore sa jej najviac paci.

anonym_1e21fc
20. sep 2025
@anonym_9eca8e

Kazda generacia ma svoje top mena. Kedysi sa davali Zuzana, Katarina, Anna, Maria a dnes ani nepoznam ziadnu mamicku ktora by dala nejake z tychto mien. Este donedavna to bola Emma, to som mala pocit ze naozaj kazda druha sa tak vola, a teraz Sofia. Ale tak kazda nech vybera podla toho ktore sa jej najviac paci.

@anonym_9eca8e neznasam keď niekto chce byť silou mocou trendy. Veď je skvelé mať výnimočne meno ktoré nemá každý druhý

holdviola7
20. sep 2025

@anonym_autor ano paci sa mi 🙂 keby som mala dceru tak by som zvazovala aj toto meno 🙂

anonym_b745f8
20. sep 2025

Ja som Zuzana a jediná v rodine 😁 dcéra má v skolke spolužiačku Zuzku aj Katku

zuzulka558
20. sep 2025
@kristiii

@anonym_52ddd5 Peter - sveter, Denis - penis, Milena - milenka, Sofia - Bulharsko, Daniel - jeleň....teraz ako čo? Všetky deti budú No name, lebo na každé jedno meno sa dá niečo vymyslieť?

@kristiii no mne Mia pripomína psa, švagriná mali Miu 16 rokov,,, ale tiež ma nenapadlo prirovnávat, to by musel byť svet bez mien

ajkajajkaka
23. sep 2025

@anonym_autor áno.

Strana
z3