Páči sa vám meno Zuzka pre bábätko?
Páči sa vám meno Zuzka pre bábätko?
@anonym_960bfe volakedy Jana,Zuzana ale male Sofie tiez budu mat 50rokov a bude len sama Sofia ale Zuzan bude len maloktora.Dnes na ihrisku z 10 dievcat sa 9 vola Sofia.
@anonym_454a97 ale to je blbosť. Syn mal v triede 7 dievčat a len jedna bola Sofia. Podľa mňa už končí boom tohto mena. Ale za mňa sú pekné Sofia aj Zuzana. A každé zažilo svoju éru.
Zuza - Múza, Zuza - Lúza, Zuza - Hrúza, Zuza - Hľuza, Zuza - Blúza. Ponúkam tento prehľad pre autorku, ako sa dá aj inak Zuzana nazvať.
Zuza - Múza, Zuza - Lúza, Zuza - Hrúza, Zuza - Hľuza, Zuza - Blúza. Ponúkam tento prehľad pre autorku, ako sa dá aj inak Zuzana nazvať.
@anonym_52ddd5 Peter - sveter, Denis - penis, Milena - milenka, Sofia - Bulharsko, Daniel - jeleň....teraz ako čo? Všetky deti budú No name, lebo na každé jedno meno sa dá niečo vymyslieť?
@anonym_autor Kolegyna ma malu vnucku vola ju Zuzanka, mne sa to paci
Keby nemá partner v rodine už dve Zuzky hneď by som toto meno dala, je veľmi pekne či už pre malé dievčatko alebo zrelú ženu 😊. Navyše som v detstve milovala knižné série Zuzanka a jej pes, Zuzanka a jej priatelia atd 😁
Ja poznam jednu roztomilu malu Zuzanku a nepride mi to ako nic zvlastne,krasne mwno a praveze vynimocne v dnesnej dobe. Ja by som dala napriklad Lucia,Lucka.Uplne vymiznute a pritom take krasne meno!
@anonym_autor áno.velmi.
@anonym_1e21fc vážne? Ja zas nemám v okolí ani jednu jedinú. Mala som dve spolužiačky na zakladke, ale odvtedy som nepoznala ani jednu. Možno záleží aj od regiónu
Kazda generacia ma svoje top mena. Kedysi sa davali Zuzana, Katarina, Anna, Maria a dnes ani nepoznam ziadnu mamicku ktora by dala nejake z tychto mien. Este donedavna to bola Emma, to som mala pocit ze naozaj kazda druha sa tak vola, a teraz Sofia. Ale tak kazda nech vybera podla toho ktore sa jej najviac paci.
Kazda generacia ma svoje top mena. Kedysi sa davali Zuzana, Katarina, Anna, Maria a dnes ani nepoznam ziadnu mamicku ktora by dala nejake z tychto mien. Este donedavna to bola Emma, to som mala pocit ze naozaj kazda druha sa tak vola, a teraz Sofia. Ale tak kazda nech vybera podla toho ktore sa jej najviac paci.
@anonym_9eca8e neznasam keď niekto chce byť silou mocou trendy. Veď je skvelé mať výnimočne meno ktoré nemá každý druhý
@anonym_autor ano paci sa mi 🙂 keby som mala dceru tak by som zvazovala aj toto meno 🙂
Ja som Zuzana a jediná v rodine 😁 dcéra má v skolke spolužiačku Zuzku aj Katku
@anonym_52ddd5 Peter - sveter, Denis - penis, Milena - milenka, Sofia - Bulharsko, Daniel - jeleň....teraz ako čo? Všetky deti budú No name, lebo na každé jedno meno sa dá niečo vymyslieť?
@kristiii no mne Mia pripomína psa, švagriná mali Miu 16 rokov,,, ale tiež ma nenapadlo prirovnávat, to by musel byť svet bez mien
@anonym_autor áno.

Kedysi meno, ktoré sa dávalo ostošesť, viď. generácia dnešných 50-60-čiek.. spolu s menami ako Jana, Soňa, Martina.. Pre mňa je nepredstaviteľné, že v ére Sofiniek a Niniek by sa zrazu ocitla malá Zuzana, ale to je len o zvyku.😄Meno je to podľa mňa v pohode, ak sa vám páči, dajte ho. 🙂
@anonym_960bfe volakedy Jana,Zuzana ale male Sofie tiez budu mat 50rokov a bude len sama Sofia ale Zuzan bude len maloktora.Dnes na ihrisku z 10 dievcat sa 9 vola Sofia.