icon

Patrícia alebo Simona

27. apr 2025

Ahojte. Rada by som len pre zmenu videla aj to, ako tieto dve mena vnimaju nezainteresovani ludia do vyberu. Ake meno z tychto dvoch by ste vybrali vy a PRECO? Dakujem.

Strana
z2
zuzana76
27. apr 2025

patrícia

talia16
27. apr 2025

Ani jedno z tychto dvoch mien nepatrí do mojej kategrorie ,,pekné mená”, ale keby si už musím vybrať, tak Simona, pretože prezyvka Simi mi pride o dosť krajšia ako Paťa a tak ich budú všetci kamaráti volať.

10jarka
27. apr 2025

Simona

malalala14
27. apr 2025

Ja som skôr za Patriciu, vôbec mi nevadí skracovanie na Patka a Pata mne sa to páči.

marusiao
27. apr 2025

Mne sa obe mená páčia

klarolinne
27. apr 2025

Simona je velmi pekné meno. Patrícia sa mi nepáči.

eee30
27. apr 2025

Radšej Simona, Patríciu by volali Paťa, a to je dosť hrôza. Ale to je len môj debilný názor.

rosavia
27. apr 2025

Mne osobne sa nepaci ani jedno, ale ked uz tak, tak radsej Patricia.

ona234
3. máj 2025

meno Simona - ked bude dospela, budu jej hovorit Simonka? ako malemu dietatu? Mne sa pacia mena, kde sa da jednoducho vytvorit zdrobnenina (Lucia-Lucka, Zuzana-Zuzka), ktora znie normalne aj v dospelosti/pocas dospievania a nie infantilne

talia16
3. máj 2025
@ona234

meno Simona - ked bude dospela, budu jej hovorit Simonka? ako malemu dietatu? Mne sa pacia mena, kde sa da jednoducho vytvorit zdrobnenina (Lucia-Lucka, Zuzana-Zuzka), ktora znie normalne aj v dospelosti/pocas dospievania a nie infantilne

@ona234 mne napríklad príde infantilné, keď sa celý život hovorí dospelým ženám zdrobnelinou.

domkakvet
3. máj 2025

Simona

Strana
z2