Patrícia alebo Simona
Ahojte. Rada by som len pre zmenu videla aj to, ako tieto dve mena vnimaju nezainteresovani ludia do vyberu. Ake meno z tychto dvoch by ste vybrali vy a PRECO? Dakujem.
Ani jedno z tychto dvoch mien nepatrí do mojej kategrorie ,,pekné mená”, ale keby si už musím vybrať, tak Simona, pretože prezyvka Simi mi pride o dosť krajšia ako Paťa a tak ich budú všetci kamaráti volať.
Simona
Ja som skôr za Patriciu, vôbec mi nevadí skracovanie na Patka a Pata mne sa to páči.
Mne sa obe mená páčia
Simona je velmi pekné meno. Patrícia sa mi nepáči.
Radšej Simona, Patríciu by volali Paťa, a to je dosť hrôza. Ale to je len môj debilný názor.
Mne osobne sa nepaci ani jedno, ale ked uz tak, tak radsej Patricia.
meno Simona - ked bude dospela, budu jej hovorit Simonka? ako malemu dietatu? Mne sa pacia mena, kde sa da jednoducho vytvorit zdrobnenina (Lucia-Lucka, Zuzana-Zuzka), ktora znie normalne aj v dospelosti/pocas dospievania a nie infantilne
meno Simona - ked bude dospela, budu jej hovorit Simonka? ako malemu dietatu? Mne sa pacia mena, kde sa da jednoducho vytvorit zdrobnenina (Lucia-Lucka, Zuzana-Zuzka), ktora znie normalne aj v dospelosti/pocas dospievania a nie infantilne
@ona234 mne napríklad príde infantilné, keď sa celý život hovorí dospelým ženám zdrobnelinou.
Simona

patrícia