Pekné dievčenské mená
Dobrý večer mamičky , prosím poraďte mi niejake pekné meno pre dievčatko už som stoho uf neviem sa rozhodnúť medzi Melissa , Karolinka , amélia , alebo ak viete niejake iné kľudne napíšte 🙂
Priateľ raz chce mať veľmi dcéru Karolínku, ale mne to príde už veľmi časté, tak neviem, ale je to krásne meno. ♥️😃
Mne sa dlho páčilo meno Lujza,dva týždne pred pôrodom som som bola u lekára tak tam bola jedna mamička a dcérka sa volala Zojka tak bolo rozhodnuté.mam Zojku🙂
Mne sa páči Liliana,Nina,Linda,Melissa, Melany, Lea,Nela,Alžbetka 😊😊
Moja mladucka kolegyna v praci ma Aničku a Helenku...tak krasne to zneje, ked o nich rozprava. Ja mam dceru menom Luisa. V porodnici bola Lujza a na matrike muz zmenil za Luisa. Od detstva som vedela, ze iba tak sa moze volat moja dcera a hned druha mala byt Lotta. A co ked bude chlapec? Pozreli sme sa s muzom na seba a bez toho, aby sme sa kedy o tom rozpravali z nas vypadlo Richard. Tak mame Riška a ešte aj s ryšavými vlasmi.
My máme Kristínku. Zvažovali sme Agáta, Adelka a Grétka.
Čo tak Ashley (Ešly)😃
Lara
Nea
Alena..ako ja 🙂
Melissa a mená ktoré sa páčia mne sú
Šarlota
Sarah
Izabella
Valentína
Selina
Lesia
Vivien
Anna Mária
Aurélia
My mame dve dcerky Sara a Una
My mame Juliu,Luciu,Lilianu a cakame Timeu. 😉
Ja som prešla všetkých 5 strán čo tu je, a ani raz som ho tu neobjavila. My onedlho čakáme dievčatko, bude sa volať Petra/Peťka 🤰. V rodine máme slovenské mená, tie zahraničné čo poriadne nemajú ani meniny a niekedy sa to nedá ani na prvý krát vysloviť 🙈 V škôlke mal syn spolužiačku, volala sa Leylah. Dlho bol nešťastný že ani nevie ako ju má volať, aj keď s nou chce byť kamarát 🤷♀️
Za mňa Hanna. 😉
Mne sa páčia mená: Olívia,Terezka,Tamarka.
Ja mám doma Julianku...a páči sa mi aj čistá exotika,že Monika🙂 už dlho som nepočula u malého dievčaťa🙂
@diamond007 malokedy pocujem toto meno, som Slavka, nikdy sme ani v skolke ani v skole som nemala spoluziacku Slavku. Dakujem
@cingovska máme dcérku tak, aj mne príde strašne krásne na to, že sa nepoužíva 🙂 v pôrodnici boli unesení, že strašne dlho už ju nikto nedal 🙂
Nicol, Vivien, Sandra, Melissa, Karolína,Lívia,Klaudia,Simona, Elissa, Yasmine, Zaira, Miriam, Lenka, Leila, Ruby, Inna, Ariana, Chiara, Scarlett, Sarah, Salma, Samira, Izabela, Karin, Veronika, Timea, Anita, Dominika, Bianca, Diana, Natália, Erika, Dária, Liana, Lilien, Stella, Vanessa.
@12lilka30 🥰
Mirabella,Florencia,Abigél,Aurora,
INA🌺IDA🌸 aj VALENTÍNA, ZOJA
My mame Emily❤️
Lea, Salome🌺🌸
Ja mám doma Lindu a Nelu ,partner má z predošlého manželstva Sofiu a Lauru...ale páči sa mi aj Zoja,Klára ,Zina ,Júlia ,Aneta ,Paulína,Hana ...krásnym.mien je veľa ...paradoxne sa netradičnými dávajú naše slovenské.mena

My máme: Timea a voláme ju Tea ;)