icon

Pekné dievčenské mená

5. máj 2022

Dobrý večer mamičky , prosím poraďte mi niejake pekné meno pre dievčatko už som stoho uf neviem sa rozhodnúť medzi Melissa , Karolinka , amélia , alebo ak viete niejake iné kľudne napíšte 🙂

viertom
6. máj 2022

My máme: Timea a voláme ju Tea ;)

drimonna
6. máj 2022

Priateľ raz chce mať veľmi dcéru Karolínku, ale mne to príde už veľmi časté, tak neviem, ale je to krásne meno. ♥️😃

mironka
6. máj 2022

@pandusica velmi dobry vyber...drzim palce,krasne mena ste vybrali. ☺☺☺

mironka
6. máj 2022

@anyka2110 aj ja mam Sarku a Ester 😁😍

tinka9075
6. máj 2022

Mne sa dlho páčilo meno Lujza,dva týždne pred pôrodom som som bola u lekára tak tam bola jedna mamička a dcérka sa volala Zojka tak bolo rozhodnuté.mam Zojku🙂

mironka
6. máj 2022

@pandusica lenze moja Miriamka,Sarka a Esterka maju este mini pidi braceka...vola sa Samuel 😍😁😁

dadustek8
6. máj 2022

Mne sa páči Liliana,Nina,Linda,Melissa, Melany, Lea,Nela,Alžbetka 😊😊

mooonushka
6. máj 2022

Moja mladucka kolegyna v praci ma Aničku a Helenku...tak krasne to zneje, ked o nich rozprava. Ja mam dceru menom Luisa. V porodnici bola Lujza a na matrike muz zmenil za Luisa. Od detstva som vedela, ze iba tak sa moze volat moja dcera a hned druha mala byt Lotta. A co ked bude chlapec? Pozreli sme sa s muzom na seba a bez toho, aby sme sa kedy o tom rozpravali z nas vypadlo Richard. Tak mame Riška a ešte aj s ryšavými vlasmi.

sihlovcova
6. máj 2022

My máme Kristínku. Zvažovali sme Agáta, Adelka a Grétka.

rous777
6. máj 2022

Čo tak Ashley (Ešly)😃
Lara
Nea

elibeli12
7. máj 2022

Alena..ako ja 🙂

barborizzy
7. máj 2022

Melissa a mená ktoré sa páčia mne sú
Šarlota
Sarah
Izabella
Valentína
Selina
Lesia
Vivien
Anna Mária
Aurélia

minyminy
7. máj 2022

My mame dve dcerky Sara a Una

darinkazv
7. máj 2022

My mame Juliu,Luciu,Lilianu a cakame Timeu. 😉

rhodesian
7. máj 2022

Ja som prešla všetkých 5 strán čo tu je, a ani raz som ho tu neobjavila. My onedlho čakáme dievčatko, bude sa volať Petra/Peťka 🤰. V rodine máme slovenské mená, tie zahraničné čo poriadne nemajú ani meniny a niekedy sa to nedá ani na prvý krát vysloviť 🙈 V škôlke mal syn spolužiačku, volala sa Leylah. Dlho bol nešťastný že ani nevie ako ju má volať, aj keď s nou chce byť kamarát 🤷‍♀️

050506
7. máj 2022

Za mňa Hanna. 😉

zenickadomaca
7. máj 2022

Mne sa páčia mená: Olívia,Terezka,Tamarka.

monikaaa7
7. máj 2022

Ja mám doma Julianku...a páči sa mi aj čistá exotika,že Monika🙂 už dlho som nepočula u malého dievčaťa🙂

cingovska
7. máj 2022

@diamond007 malokedy pocujem toto meno, som Slavka, nikdy sme ani v skolke ani v skole som nemala spoluziacku Slavku. Dakujem

diamond007
7. máj 2022

@cingovska máme dcérku tak, aj mne príde strašne krásne na to, že sa nepoužíva 🙂 v pôrodnici boli unesení, že strašne dlho už ju nikto nedal 🙂

sandra19860
7. máj 2022

Nicol, Vivien, Sandra, Melissa, Karolína,Lívia,Klaudia,Simona, Elissa, Yasmine, Zaira, Miriam, Lenka, Leila, Ruby, Inna, Ariana, Chiara, Scarlett, Sarah, Salma, Samira, Izabela, Karin, Veronika, Timea, Anita, Dominika, Bianca, Diana, Natália, Erika, Dária, Liana, Lilien, Stella, Vanessa.

leuska1991
7. máj 2022

@12lilka30 🥰

csillagvirag
7. máj 2022

Mirabella,Florencia,Abigél,Aurora,

ivkadarko
7. máj 2022

@sylvia217 a ako by ste tú Eugeniu volali?

ivkadarko
7. máj 2022

INA🌺IDA🌸 aj VALENTÍNA, ZOJA

magduska81
7. máj 2022

My mame Emily❤️

ivkadarko
7. máj 2022

Lea, Salome🌺🌸

minyminy
7. máj 2022

@krisia jeeej milee ze Zizzy 😍

mimi16
7. máj 2022

@tinka9075 aj naša prvorodená je Zoja. 🙂

mamkalentedkova
7. máj 2022

Ja mám doma Lindu a Nelu ,partner má z predošlého manželstva Sofiu a Lauru...ale páči sa mi aj Zoja,Klára ,Zina ,Júlia ,Aneta ,Paulína,Hana ...krásnym.mien je veľa ...paradoxne sa netradičnými dávajú naše slovenské.mena