Pomôžte mi vybrať správne meno pre dieťa
Ahojte pridavam anketu. Mne sa pacia vsetky mena aj k priezvisku sa hodia tak si neviem vybrat.
Elisa
Zoe
Eliana
Zoe
Melisa a Zoe sa mi páčia 🙂 alebo aj ENISA
Mne sa Eliana veľmi páči, ostatné nie, Elisa ešte môže byť, ale je ich veľmi vela
Nad Eliou si nerozmýšľala? To je na mojom zozname mien pre dievčatká.
meno pre dievčatko? som myslela že pre malé mača hľadáš meno... 🙄.
Zoe zrus, tych je este viac ako Amelii.
Elina je pekne, ako jedna barbie 🙂
Mne sa veru nepáči áno jedno.. také divne mena...mne sa páčia skôr také tradicnejsie...Anna, Marína, Alžbeta....
Daša
Z toho čo máš v ponuke ani jedno. Možno ešte tá Dáša. Ináč, na Ukrajine sa krstí Daria, ale volajú ju Dáša. Nie sú to dva mená ako u nás. 🙂 Ja som za klasické mená.
Prepac, ale to ti maju cudzie zeny vyberat meno pre dieta? Alebo ktore meno bude mat najviac lajkov, take dam dietatu? Však snad meno vyberam s otcom.
Nuž keď ani meno nevieš vybrať pre dieťa, budeš to mať veeeeeľmi ťažké v živote matky
Mishel
Nuž keď ani meno nevieš vybrať pre dieťa, budeš to mať veeeeeľmi ťažké v živote matky
@martinka13 načo takéto komentáre? Tiež sme nevedeli dlho ktoré meno a nakoniec sme sa rozhodli oficiálne až v deň keď sme ho šli zapísať na matrike asi 2 týždne po narodení ( žijeme v zahraničí) a nemyslím si ,že nás to nerobí o nič horšími rodičmi.
Ach tie komentáre, modrá kobyla opäť nesklamala... Ináč, ja som za Elianu 🙂
Z tychto sa mi nepaci velmi ani jedno zial. Ja mam Elišku, pride mi to krajsie ako Elisa, ale ked uz ,tak radsej Eliana.

Melisa