Poraďte meno pre dievčatko, ktoré nie je moc populárne
Ahojte, skuste mi poradit meno pre dievcatko ktore neni tak popularne posledne roky ako su napr : Sofia, Eliška a Nina, Ema, Viktória, Natália, Nela, Sára, Mia a Olívia, Diana, Hana, Anna, Tamara, Júlia, Laura, Emma, Karolína, Michaela a Rebeka.
Nieco okrem tychto popularnych, no chcela by som meno ktore znie pekne a neni popularne a ma aj nejaky svoj vyznam.
@cina1 tak agatka je krásne meno, ale dosť používané, dcéra má 2 spolužiačky agatky a ďalšie 2 s nou chodia na balet a jedna z baletu ma malú sestričku agatku
Viktória, Liana, Liliana, Rachel, Timea, Zuzana
@morenitka Voláme ju iba Ráchel alebo anglickou verziou Rachel (Rejčl). Všetci ju tak volajú a nikto jej nevymýšľa žiadne skratky, obmeny.. Myslím, že ako ľudí naučíš, aby bábo volali (sem tam poopravíš, pri prvých pokusoch o znetvorenie mena🤪😆) tak to tak budú robiť 😉😊. Mne sa stále páči, že sme jej dali také meno. Prvé reakcie okolia boli rôzne - niektorým sa veľmi páčilo, niektorým ani nie ale z odstupom času každý uzná, že jej sekne. Je nevšedné, presne ako ona 😆🤷🏼♀️🥰.
My máme Janku, v okolí dali deťom mena: Mirka, Valéria, Elenka, Dianka, Eliška, Bianka, Olivia
@iceberg Tatiana
@iceberg my máme Megan a anjelika Emily....
Andrea,Linda,Alica,Žofia,Alžbeta,Dorota,Michaela,Martina,Kristína,Júlia
Žofia,Adriana,Daniela,Klára, Johanna,Barbora,Emília
@iceberg autorka ,,, aké meno si nakoniec vybrala ?
@iceberg tamia
@21anjelik19 v profile má Šarlotku 🙂
@iceberg Melánia, Melissa
Judita, Júlia,
Slávka 🙂
Zuzana je krasne meno a teraz ho dava malo ludi a je pouzitelne aj v zahranici 🙂
Ja mám Lauru Sarah 🙂

@iceberg Vivien