Poraďte mi, prosím, meno pre chlapčeka/dievčatko
Ahojte viem že táto téma sa rozoberala už strašne veľa krát, čakám bábätko a som na tom tak,že nechcem vedieť do pôrodu čo čakám takže zatiaľ riešim mená aj pre chalana aj pre dievčatko
ja nechcem tuctové meno ktoré je nonstop v top 10 čiže ak ste počuli o nejakom peknom zvláštnom menej kľudne aj zahraničné ale dobre vyslovujúce sa aj tu na Slovensku prosím poraďte mi
ďakujem
@noemi007 moje deti sa volaju Sarah a Saimon a tiez sa mi pacili Noah a Naomi
Aj môj partner má nemecké priezvisko a dcérke sme nakoniec dali meno Hannah 🙂. Bolo to vlastne aj jediné dievčenské meno, ktoré sa mu vtedy zapáčilo :D
My máme dcérku s menom Zoja (Zoe, význam: život) druhé dievčatko by som pomenovala Ellie alebo Elle
Ja mam tiež dve dievčatá staršia je Frederika Bianka a mladšia je Wanda ...keby mám syna bol by Filip
No baby v decembri rodím aj ja stále neviem ako sa bude volať moje babo Keďže sa chcem nechať prekvapiť čo sa týka pohlavia tak stále špekulujem dievčenské a chalanske meno Zatiaľ u mňa vyhráva asi Elizabeth a Alan
Ale niesom presvedcena pre chlapca je ťažko 🙈
@noemi007 za mna sa musi hlavne pacit vam obom😁my mame Zuzanu a teraz bude Jakub (pri Zuzke sme sa dlho nevedeli zhodnut na jednom mene,kedze sa nam pacili uplne ine a Jakub nie je moj favorit,ale vybral si muz,co pre neho neurobim😁)
chlapec Sebastián alebo Nathan
paci sa mi ze sa konecne rodia deticky z menami ktore boli rozsirene spred 30 rokov a viac. Je to pekne gesto voci nasej krajine a nasemu spolocenstvu. Aj ked ja s manzelkou sme dost experimentovali pri nasej poslednej dcerke,ale sme spokojny... lebo je vazne 2x MILOVANA...lubime ta Emmuska Renesmee
@noemi007 Emma

@noemkanikoletka väčšina ľudí mi hovorilo naomi noami ale Noemi nikdy 😂 tazko zapamätatelne 😂🙈