Poraďte nejaké pekné netradičné meno pre chlapca, prosím.
Ahojte. Prosim vas dajte nejaké návrhy na chlapčenské mená.... Najlepšie nejaké krátke. Dcérka sa volá Mia. Dakujeeeem 😘
U nas je Alan a je jediny v triede v skole vsade...volame Ali Alan Alanko....je iny...
meniny 8.3. Normalne v kalendari...deti ho volaju Ali a je rad...
@nikamichal maxim
Eliáš
Dakujem Vám 😘 zatiaľ je favorit asi Leo.... Mozno Noel....
My sme mali vybrate Niko.....hlavne manzelovi sa pacilo...ale nastastie sme zmenili na tradicne..🤣
@nikamichal mne by sa k Mii hodil Matteo 😉
Timur, Alan, Liam... a jedneho chlapceka som poznala v Spanielsku on mal otca Rumuna a mamu Cesku a volal sa Enzo- volali sme ho Enzik 🙂
Proti gustu žiaden dišputát 🙂 ale Leov je napr v mojom okolí viac než dosť za tento rok.Čo chlapec to Leo.Ale keď sa tebe páči 😊
My čakáme chlapčeka koncom novembra a meno som si predrela v celej rodine Timon 🙂 Timi, Timko. To bolo reči že Timon a Pumba z levieho kráľa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Tak sa ohradzam tým nech nedávajú ani meno Alex lebo lev Alex z Madagaskaru a mám pokoj. Zvyknú si 🙂 doma mame Nellu a napodiv je v škole v triede jediná a bol to obrovský bum ako teraz Jakubovia.
@nikamichal Archie
Elias
Leo
Mateo
Sebastian
Roman
Theo
Noah
Oskar
Tommy
@depenipisapa Nič si z toho nerobte, presne tak je milión mien ktoré sú v rozprávkach a nikto to nerieši ale zrazu Timon a Pumba riešia. 🙂 My máme dvojročného nádherného Timona, a milujem ked sa ho spýtam ako sa vola a povie nádherne Timonko 😊 voláme ho Timon, Timi. Timko, Timino ho vola strýko, a všetci si velmi rýchlo zvykli a siroko ďaleko Timona druhého niet zatiaľ
😘😊😊😊
Nino ❤
@nikamichal náš sa volá Simon, ak by bol druhý chlapec, bol by Lucas.
Bystrík
@aniball912 a kedy oslavujete meniny ? 🙂
@depenipisapa 29.4, v rozšírenom slovenskom kalendári, je Lea a Timon. a tento rok ho dali ešte aj v januári do kalendára ci kedy, čomu vôbec nerozumiem........
Moji chlapci su Matthias a Damian

@slnieckogirl pre teba otrasné a pre niekoho krásne...tomu sa hovori tolerantnosť odlišných nazorov 😉