icon

Poraďte nejaké pekné netradičné meno pre chlapca, prosím.

nikamichal
27. sep 2019

Ahojte. Prosim vas dajte nejaké návrhy na chlapčenské mená.... Najlepšie nejaké krátke. Dcérka sa volá Mia. Dakujeeeem 😘

Strana
z3
joysi
28. sep 2019

@slnieckogirl pre teba otrasné a pre niekoho krásne...tomu sa hovori tolerantnosť odlišných nazorov 😉

nell77
28. sep 2019

U nas je Alan a je jediny v triede v skole vsade...volame Ali Alan Alanko....je iny...
meniny 8.3. Normalne v kalendari...deti ho volaju Ali a je rad...

vieronika14
28. sep 2019

@nikamichal maxim

mirro
28. sep 2019

Eliáš

nikamichal
autor
29. sep 2019

Dakujem Vám 😘 zatiaľ je favorit asi Leo.... Mozno Noel....

hen89
29. sep 2019

My sme mali vybrate Niko.....hlavne manzelovi sa pacilo...ale nastastie sme zmenili na tradicne..🤣

narayan
29. sep 2019

@nikamichal mne by sa k Mii hodil Matteo 😉

greta07
7. okt 2019

Timur, Alan, Liam... a jedneho chlapceka som poznala v Spanielsku on mal otca Rumuna a mamu Cesku a volal sa Enzo- volali sme ho Enzik 🙂

modrykoniicek
7. okt 2019

Proti gustu žiaden dišputát 🙂 ale Leov je napr v mojom okolí viac než dosť za tento rok.Čo chlapec to Leo.Ale keď sa tebe páči 😊

depenipisapa
9. okt 2019

My čakáme chlapčeka koncom novembra a meno som si predrela v celej rodine Timon 🙂 Timi, Timko. To bolo reči že Timon a Pumba z levieho kráľa 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Tak sa ohradzam tým nech nedávajú ani meno Alex lebo lev Alex z Madagaskaru a mám pokoj. Zvyknú si 🙂 doma mame Nellu a napodiv je v škole v triede jediná a bol to obrovský bum ako teraz Jakubovia.

katka164
9. okt 2019

@nikamichal Archie
Elias
Leo
Mateo
Sebastian
Roman
Theo
Noah
Oskar
Tommy

aniball912
13. okt 2019

@depenipisapa Nič si z toho nerobte, presne tak je milión mien ktoré sú v rozprávkach a nikto to nerieši ale zrazu Timon a Pumba riešia. 🙂 My máme dvojročného nádherného Timona, a milujem ked sa ho spýtam ako sa vola a povie nádherne Timonko 😊 voláme ho Timon, Timi. Timko, Timino ho vola strýko, a všetci si velmi rýchlo zvykli a siroko ďaleko Timona druhého niet zatiaľ
😘😊😊😊

anjelaa
13. okt 2019

Nino ❤

stanka_s
13. okt 2019

@nikamichal náš sa volá Simon, ak by bol druhý chlapec, bol by Lucas.

ona12
20. okt 2019

Bystrík

depenipisapa
21. okt 2019

@aniball912 a kedy oslavujete meniny ? 🙂

aniball912
21. okt 2019

@depenipisapa 29.4, v rozšírenom slovenskom kalendári, je Lea a Timon. a tento rok ho dali ešte aj v januári do kalendára ci kedy, čomu vôbec nerozumiem........

ivkaaa1
21. okt 2019

Moji chlapci su Matthias a Damian

elementissa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3