icon

Poznáte niekoho s menom Ryan?

30. okt 2024

Poznáte niekoho s takým menom? Ďakujem

Strana
z3
lucia245
1. nov 2024

@benimnadir vivienne pekarčíkova, Vivien žemlova, mademoiselle danišova

micinka1981
1. nov 2024

Byvala spoluziacka ma syna Ryana. Ked ho oslovila mne to prislo take zvlastne trocha ale tak je to kazdeho vec ake da meno. Ziju na SK a netusim ake ma priezvisko.chlapec.

senta_sofia
1. nov 2024

@simik131 moja dcera ma spoluziaka Christiano Ronaldo …, za tym ma este priezvisko 😊

mon8060
1. nov 2024

Áno, chlapca od susedov 😊

phiby83
1. nov 2024

Poznám dvoch no nie sú slovaci a ani tu nežijú ak je tatko cudzinec a pasuje to k priezvisku prečo nie je to pekne meno

viktoriaboris
1. nov 2024

Áno môjho syna najlepší kamarát. Aj jeho brat má americké meno.

freepalestine
1. nov 2024

Ryan je bezne meno v UK/Irsku napriklad. Byvam mimo Slovenska a na pravdepodobne sa nikdy nevratim na svk zit, detom som ale napriek tomu snazila vybrat mena, ktore su bezne na Slovensku aj tu, kde zijem. Ak by som byvala na Slovensku, mala muza slovaka, tak by som Ryan nedala, aj ked je to meno pekne.

lucopeda
1. nov 2024

Starala som sa o jedneho v UK (resp bolo to jeho druhe meno)

benimnadir
1. nov 2024

@lucia245 🤣🤣🤣 pomoc 🤣 aj Jessica Nicol Malá, Aloise Benčová a Gwen Hanulová..mohla by som ti tu týždne písať, keď som žila na svk chodila som do školy v meste oproti romskemu gettu tak si to vieš predstaviť 😁

bielasovicka
1. nov 2024

Aj moji susedia majú Ryana. Sú cigáni

wella47
1. nov 2024

Mám žiaka s týmto menom.

ja_bb
1. nov 2024

Na Slovensku nie, nenajde sa pochopenie. Darmo sa rodičom páči,u dietata to bude len trapenie.

lucia245
1. nov 2024

@benimnadir 😂🙈 Jessica Nicol Malá je top. Ešte som si spomenula na jedného - claudius paprčka

benimnadir
1. nov 2024

@lucia245 nezili sme na podobnom mieste? 🤣🤣

copyy
1. nov 2024

@clarae Justín a Justína

copyy
1. nov 2024

@lucia245 Vivienne Škrková

kristiii
2. nov 2024

@ja_bb trápenie to bude, len ak budú rodičia prenášať na svoje deti tieto sedlácke názory, že je to cigánske meno a pod (čo je samozrejme úplná blbosť) ako sa to prezentuje napríklad tu. Syn má viacero kamarátov so "zahraničnými" menami a oni medzi sebou tie mená vobec neriešia, pre nich sú prirodzené, lebo sa poznajú odmalička. A vysloviť ich tiež automaticky vedia správne, veď dnešné decká vedia po anglicky lepšie než po slovensky. To len pre niektorých echt Slovákov v starších generáciách sú podobné mená na smiech. Čo je smutné, lebo každá matka či otec vyberá pre svoje dieťa meno s láskou.

ja_bb
3. nov 2024

@kristiii Rozumiem, ale stále bude väčšina, čo na to pozera,že je to divne. Ja mam 37, nie 60, ale vidím sikanu na skole už len kvôli tricku v nejakej farbe ci motive,takže božechran iné meno. Vyberane s laskou ci bez, to meno sa páči rodičom,ale myslím,že treba mysliet aj trošku širšie,nez páči sa mi.

kristiii
3. nov 2024

@ja_bb väčšina bude možno medzi dospelými, nie medzi deťmi, za predpokladu, že na nich nebudú rodičia prenášať svoje priblblé pripomienky. Syn má kamarátov od Kevina po Nasťu a teda v živote mu tie mená neprišli divné, to skôr ja som si na ne zvykala 😄. Teraz mi už prídu prirodzené rovnako ako Milan či Patrik. Ale nikdy som ich pred ním nekomentovala. A zrovna meno Ryan mi nepríde nejak extra zvláštne, úplne bežne ho počuť vo filmoch, medzi hercami, spevákmi...aj tu každá vie, ako sa vyslovuje, ale iní to vraj nebudú vedieť 🙃. Za mňa v pohode, ale záleží od priezviska.

Strana
z3