Prezývky pre meno Adam
Ahojte. Máte doma Adama? Ako ho prezývate? Adam, Adamko? Alebo skrátene Aďo?
Mam syna Adama, volame ho Adam, Adamko, Adamik, Adamino ( ale to iba ja obcas)...vacsinou Adam kazdy
@anonym_3028cc a meniny a Vianoce v jeden deň? Každý má odhovára nedávaj mu meno Adam pokazis mu meniny. Všetko by mal na kope, meniny Vianoce naraz a narodeniny vo februári
Nam to nevadi, darcek na meniny dostava doobedu vianoce poobede
Máme Adama a voláme ho Adam, keď bol menší tak Adamko. Na meniny mu gratulujeme 24teho ráno. No náš má narodeniny v lete.
Pre mňa je Adam najkrajšie chlapčenské meno,ja keď som bola tehu vedela som že ak to bude chlapček bude to Adamko,mám ale dievčatko, kamarátka ma Adamka ,voláme ho Adamko,Adamko ja sem tam Adamuško♥️
Nam to nevadi, darcek na meniny dostava doobedu vianoce poobede
@anonym_3028cc tiež som povedala že zagratulovať a darček dať môžme doobeda pripadne rodina. Prečo by ho to malo ovplyvniť a pokaziť mu meniny za to že sú Vianoce v ten deň?
Mne sa posledné mesiace paci meno Adam ale priateľ o tom ani počuť, absolútne nechce aby sa dieťa tak volalo, iné meno si už neviem predstaviť, pre mna je top Adam 😏
Pár ľudí má vystrašilo že ho môžu ľudia prezývať Aďo, v rodine to viem zakázať ale v škole už veľmi nie.
@anonym_autor môj priateľ je Adam, pre mňa to je najkrajšie mužské meno, moja mamka (jeho svokra) ho volá Adamko a skoro všetci ostatní Adam/Aďo😄 ja mám pre neho vlastné prezývky🤣🤌🏻 reálne mu to že má meniny na Vianoce nikdy nevadilo, ani keď bol dieťa a ani teraz, vždy mu kúpim nejakú maličkosť navyše😄
@anonym_3028cc tiež som povedala že zagratulovať a darček dať môžme doobeda pripadne rodina. Prečo by ho to malo ovplyvniť a pokaziť mu meniny za to že sú Vianoce v ten deň?
Mne sa posledné mesiace paci meno Adam ale priateľ o tom ani počuť, absolútne nechce aby sa dieťa tak volalo, iné meno si už neviem predstaviť, pre mna je top Adam 😏
Pár ľudí má vystrašilo že ho môžu ľudia prezývať Aďo, v rodine to viem zakázať ale v škole už veľmi nie.
@anonym_autor čo ťa na Aďovi vystrašilo? Celému svetu nezakážeš, aby ho volali tak, ako im napadne.
Mam syna s takym krasnym menom, uz vyyssi odo mna a volam ho Adamik alebo Adam, nemam rada Ado a ani ho tak nikto nevola. Meniny ma na vianoce doobedu a od obeda mame vianoce.
@anonym_autor mám synovca Adama, všetci ho voláme Adam, keď bol malý tak Adamko a sestra, jeho mama mu občas povie Adi.
Kvôli meninám riešiť, že je to na Vianoce, no bože... Aďo volajú skôr Adrianov, teda tak som počula v mojom okolí.
@anonym_autor čo ťa na Aďovi vystrašilo? Celému svetu nezakážeš, aby ho volali tak, ako im napadne.
@anonym_6c5bcc Aďo bol môj ex,, nechcem aby tak prezývali moje dieťa. Viem že to celému svetu nezakážem ale rodine môžem, jednoducho si nebudem prijat aby ho volali ado
Nas Adam sa citi cez vianoce velmi privilegovane, lebo je jediny, co dostane darcek uz hned rano. Vnima to veeeelmi pozitivne. Sam si to tak v hlave ujasnil. My sme jeho meniny vobec nekomentovali.
@anonym_autor mám synovca Adama, všetci ho voláme Adam, keď bol malý tak Adamko a sestra, jeho mama mu občas povie Adi.
Kvôli meninám riešiť, že je to na Vianoce, no bože... Aďo volajú skôr Adrianov, teda tak som počula v mojom okolí.
@0silvia0 Volať dieťa Adam aleob adamko to si viem predstaviť, mne sa to meno veľmi paci, ale partner ho zas odmieta 😏😏 a ja s iným menom si to už enviem predstaviť. Áno vacisnou pri Andrejovi a Adriánovi som počula ze prezývka je Aďo, Adama poznám len jedného a toho sme volali Adam na strednej škole. Ešte je v užšom výbere Šimon, Michal aj keď Michal sa vola môj mladší brat.
@0silvia0 Volať dieťa Adam aleob adamko to si viem predstaviť, mne sa to meno veľmi paci, ale partner ho zas odmieta 😏😏 a ja s iným menom si to už enviem predstaviť. Áno vacisnou pri Andrejovi a Adriánovi som počula ze prezývka je Aďo, Adama poznám len jedného a toho sme volali Adam na strednej škole. Ešte je v užšom výbere Šimon, Michal aj keď Michal sa vola môj mladší brat.
@anonym_autor Michal je tiež krásne meno a hlavne keď sa používa v tvare Michal, nie Mišo
@anonym_autor Michal je tiež krásne meno a hlavne keď sa používa v tvare Michal, nie Mišo
@0silvia0 áno mne sa tiež skôr paci Michal než Mišo. A keď je malé dieťa tak Miško sa mi paci najviac ako prezývka. Len sa tak vola môj brat 13rocny, Michal.. deti by mali iné priezviska
Mame Adama a myslela som si, ze to je meno, ktore nejde nijako zhovadit. Ale v skole ho vacsinou volaju "Áďo" a mne to hrozne pili usi. Jemu to nevadi. Doma ho volame Adam, Adamko, Ady. Meniny oslavujeme bud den vopred alebo doobeda na stedry den.
Mne by sa pre staršieho viac páčil Adam, pre bábätko Adamko 😉
Mame Adama a myslela som si, ze to je meno, ktore nejde nijako zhovadit. Ale v skole ho vacsinou volaju "Áďo" a mne to hrozne pili usi. Jemu to nevadi. Doma ho volame Adam, Adamko, Ady. Meniny oslavujeme bud den vopred alebo doobeda na stedry den.
@anonym_357928 no práve mne sa ta prezývka pre Adama nepáči, Aďo. Jednak za to že ex sa tak vola, ale je to hrozná prezývka, hlavne keď meno má 4 písmena a ľudia ho potrebuju skrátiť na 3 prezyvkou
@anonym_3028cc a meniny a Vianoce v jeden deň? Každý má odhovára nedávaj mu meno Adam pokazis mu meniny. Všetko by mal na kope, meniny Vianoce naraz a narodeniny vo februári
@anonym_autor ja sa volám Eva a nikdy mi to nevadilo 😁 moje meniny zvykneme osláviť medzi sviatkami. Aj keď som bola dieťa to bolo super lebo boli Vianoce a ešte aj oslava takže toto sa neboj
Môj kamoš je Adam a je narodený 24.12. ,nikdy sa nesťažoval ,že by bol nejak ukrátený o darčeky.mam syna Adama,meninový darček dostáva hneď ráno,väčšinou ho volajú Adamko,aj učiteľka v skole(už má 14😂),kamoši neviem ako.Doma ho voláme Adam,občas Aďo,Ajdam
@anonym_autor tie meniny by som vôbec neriešila 🙂
Adama poznám iba jedného, ale v živote ho nikto nenazval Aďo 🫣 a neboj, ak by ho tak niekto volal v škole, tak buď mu to bude vadiť a sám im to nedovolí, alebo mu to vadiť nebude a tebe to potom môže byť jedno (ty to počuť nebudeš)
Inak ak sa ti páči Michal, no nechceš rovnaké meno ako má brat, variant Michael si nezvažovala?
@anonym_357928 no práve mne sa ta prezývka pre Adama nepáči, Aďo. Jednak za to že ex sa tak vola, ale je to hrozná prezývka, hlavne keď meno má 4 písmena a ľudia ho potrebuju skrátiť na 3 prezyvkou
@anonym_autor no mne sa to tiez nepaci. Ale jemu to nevadi. Ked to nevadi jemu, ja nic nezmozem. Ludia maju potrebu vsetko skracovat a kazde meno zhovadit.
Ak sa ti to meno paci neries ci su vianoce.
Ja som mala pre syna meno vybrate hadam 10rokov. Kym sa narodil. A medzi narodeninami a meninami su 2dni 😂 ak by este par minut tak den po sebe.
Aďo je u nás Adrian alebo Andrej. Meniny na Vianoce by som neriešila. Adam sa mi páči, ale proti mužovi by som nešla. Na mene sme sa zhodli. Michal sa mi tiež páči a nevadilo by mi to, že ho už máme v rodine, hlavne, že nie sú rovesníci a asi nebudú mať ani rovnaké priezviská.
Adam je krasné meno! Keby som mala syna, tak by sa tak volal. V rodine máme Adama a voláme ho len takto. Keď bol maličký, tak Adamko niekedy.
Ja mam taku usmevnu príhodu. Kedysi som pracovala na detskom tábore a mali sme tam surodencov Andreja a Adama. Rodičia ich doma volali Andy a Aďo, no s čim neratali je, že nam to nenapadne a tak sme Andreja skratili na Aďo a Adam zostal Adam. Chalani nič nepovedali a až na konci tabora keď prišli rodičia a mama o nich rozpravala som pochopila, že oni to maju doma vymenene 😄
@anonym_autor kamarátka ma syna teenegera a všetci ho volajú Aďo, Aďko nikto Adamko, Adam🙂
@anonym_autor moja mama sa vola Eva a nikdy za zivota nemala vianoce tým pokazené. Akože toto vás vie tak trápiť?
@anonym_6c5bcc Aďo bol môj ex,, nechcem aby tak prezývali moje dieťa. Viem že to celému svetu nezakážem ale rodine môžem, jednoducho si nebudem prijat aby ho volali ado
@anonym_autor otázne je či to bude chciet rodina aj rešpektovat a bude sa ti chciet ich stalo opravovat
mne matuša volaju matejko a mne totalne trha uši a vrchol ked pišu diplom alebo čokolvek v škole , nechapem načo tam zdrobneniny , pripadne dostavali take vyšivané trička s menom šlah matejko , triedna zaaabudla 😠
a to ma teda nenapadlo že meno matuš sa dá takto zhovädit
Môj kamoš je Adam a je narodený 24.12. ,nikdy sa nesťažoval ,že by bol nejak ukrátený o darčeky.mam syna Adama,meninový darček dostáva hneď ráno,väčšinou ho volajú Adamko,aj učiteľka v skole(už má 14😂),kamoši neviem ako.Doma ho voláme Adam,občas Aďo,Ajdam
@anonym_97ad80 to poznám, mala som tetu Evu narodenú 24.12 😂

Mam syna Adama, volame ho Adam, Adamko, Adamik, Adamino ( ale to iba ja obcas)...vacsinou Adam kazdy