Rodičia očakávajú dievčatko: Vyberajú meno Táňa?
Ahojte baby 😊
Čakáme dievčatko a rozmýšľame na viacerými menami jedným z nich je aj Táňa😁
Poznáte niekoho s týmto menom? Nie Tatiana iba čisto Táňa❤️
Tatiana alebo Tana áno. Tánička infantilné a Táňa sa mi nepáči.
Dcerkina naj.kamoska je Tanja (bývame At).
@marsmykkok poznám niekoľko Anien a volajáme ich Anička
Voláme
Nepoznám. Mám kamošky Tatiany, takto sa im ich meno aj páči, nemajú rady oslovenie Táňa, keď už tak Táni. Mne sa páči aj verzia Tanya, ale Táňa veru nie.
Tatiana je pekne meno, ale skratka Táňa sa mi nepáči. Ale mne sa celkovo nepáči 99% skratiek. Vaše dieťa, je to na vas
spolužiačka
Mala som pred 10r v škôlke Táňu, teraz máme v MS tri Tatiany.
Tiez som o nom uvazovala pre mladsiu. Chcela som 4 pismenove meno 🙈😁 nakoniec mame Soňu
Moja dcéra je iba Táňa . Spokojná som s tým menom. Sem tam sa stane že jej zápisu Tatiana ,ale hneď opraví že sa tak nevolá 😄
Super meno, tiež sa tak volam 😀 Podľa mňa úplne netuctove meno a zároveň žiaden extrém ako Jessica alebo Naomi… Ja ale nemá rada, keď ma volajú Tana, viac sa mi páči Tatiana.
Krasne, ale malo medzinarodne. V niektorych jazykoch to nebudu vediet precitat 🙂 Co ak bude chciet zit v zahranici. Uvazovali ste nad Eva? Ma to rozne super zdrobneliny a je to super mezdinarodne a HLAVNE kazdy si ju zapameta ked sa mu predstavi - a to aj na slovensku aj v zahranici. Skus prit na party kde je 15 zien a kazda sa ti predstavi, ktore meno si zapamatas? A ak si budes pamatat len jednu a to Evu, s kym bude potom na tej party komunikovat najviac ludi?

dajte, je to pekne meno 🙂