Selina alebo Slavomíra
Ktoré by ste si vybrali z týchto dvoch pre svoju dcérku? Ja si neviem vybrať, tak bude ešte dlhéee rozhodovanie 😃 Zatiaľ sme si ich nalepili na chladničku a uvidí sa ☺️
musi byt slavomíra? v kaledari je i slávka, sláva, slavena..ľuboslava
@eeffka My máme psíka menom Ema 😉
Ale Selina mi nepríde také tvrdé...
Si trosku moc domyslava a hladas v tom viac, ako tam realne je.. Polozila si otazku, ktore meno by sme vybrali, tak som odpovedala a zdovodnila preco... Mne je totalne lahostajne ako sa vola cudzie decko, nato aby som vyvijala akekolvek usilie ti ho znechutit.. Ale asi ta to trosku nahlodalo, ked si tak vybuchla 😄 no a coze sa to podoba na zelinu, ved aj Alica - palica sa rymuje a pritom je to krasne meno.. Keby si bola nad vecou tak neriesis...
@saganka To nebolo vybuchnutie, keďže som tam dala aj usmievaveho smajlíka. Bola to jedine odpoveď na tvoje blbý komentár 🙃
Co je blbe na tom, ze napisem, ake slovo mi to meno evokuje? Ved som aj napisala, ze si nemozem pomoct, ze to tam proste pocujem, cize to nebol zamerny pokus o vysmech.. Nepisala som, ze meno je hrozne alebo nebodaj ze ho nemas pouzit..
Sestra ma doma dcérku selinu a volá mé ju seli krásne meno
Selina-ja som to este ani nepocula😅Ale velmi sa mi paci,co ja teda vacsinou zhejtujem taketo "moderne" mena🙂
Z týchto ani jedno. Ja som Slavomíra, zvykla som si za tie roky ale dcére by som také meno nedala.a to Selina mi znie ako pre dieťa tmavsieho etnika
Selina je ok. Nedá sa povedať škaredo. Skôr ešte milsie. Každý ju bude volať Sel alebo Seli.
A nebudeš aspoň na ihrisku kričať a otočia sa ti 10 deti 🙂 aj keď mám pocit že ani Slávok nie je tak veľa 🙂

@mameha7
@saganka
Bože... Silou mocou sa mi snažíte to meno znechutiť? 😃 Nepodarí sa... Ja som mala spolužiačku Ninu, ktorú volali Nina Slanina a je to v poslednej dobe predsa len veľmi časté meno...