icon

Selina alebo Slavomíra

22. júl 2022

Ktoré by ste si vybrali z týchto dvoch pre svoju dcérku? Ja si neviem vybrať, tak bude ešte dlhéee rozhodovanie 😃 Zatiaľ sme si ich nalepili na chladničku a uvidí sa ☺️

Strana
z2
autor
23. júl 2022

@mameha7
@saganka
Bože... Silou mocou sa mi snažíte to meno znechutiť? 😃 Nepodarí sa... Ja som mala spolužiačku Ninu, ktorú volali Nina Slanina a je to v poslednej dobe predsa len veľmi časté meno...

karhu
23. júl 2022

musi byt slavomíra? v kaledari je i slávka, sláva, slavena..ľuboslava

autor
23. júl 2022

@eeffka My máme psíka menom Ema 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
23. júl 2022

Ale Selina mi nepríde také tvrdé...

saganka
23. júl 2022

Si trosku moc domyslava a hladas v tom viac, ako tam realne je.. Polozila si otazku, ktore meno by sme vybrali, tak som odpovedala a zdovodnila preco... Mne je totalne lahostajne ako sa vola cudzie decko, nato aby som vyvijala akekolvek usilie ti ho znechutit.. Ale asi ta to trosku nahlodalo, ked si tak vybuchla 😄 no a coze sa to podoba na zelinu, ved aj Alica - palica sa rymuje a pritom je to krasne meno.. Keby si bola nad vecou tak neriesis...

autor
23. júl 2022

@saganka To nebolo vybuchnutie, keďže som tam dala aj usmievaveho smajlíka. Bola to jedine odpoveď na tvoje blbý komentár 🙃

saganka
23. júl 2022

Co je blbe na tom, ze napisem, ake slovo mi to meno evokuje? Ved som aj napisala, ze si nemozem pomoct, ze to tam proste pocujem, cize to nebol zamerny pokus o vysmech.. Nepisala som, ze meno je hrozne alebo nebodaj ze ho nemas pouzit..

zuzana76
23. júl 2022

@medina20 Selin je turecké meno

marcela1207
23. júl 2022

Sestra ma doma dcérku selinu a volá mé ju seli krásne meno

medina20
23. júl 2022

@zuzana76 Viem.

tncka
23. júl 2022

Selina-ja som to este ani nepocula😅Ale velmi sa mi paci,co ja teda vacsinou zhejtujem taketo "moderne" mena🙂

breznica
23. júl 2022

Z týchto ani jedno. Ja som Slavomíra, zvykla som si za tie roky ale dcére by som také meno nedala.a to Selina mi znie ako pre dieťa tmavsieho etnika

slavka12455
27. júl 2022

Selina je ok. Nedá sa povedať škaredo. Skôr ešte milsie. Každý ju bude volať Sel alebo Seli.
A nebudeš aspoň na ihrisku kričať a otočia sa ti 10 deti 🙂 aj keď mám pocit že ani Slávok nie je tak veľa 🙂

Strana
z2