Šik dievčenské meno
Ahojte, idem si po tipy....
Chlapca mam Jakubka, meno bolo prosto v 🧡 dáaaavno....ako chodí do škôlky, má spolužiaka menom Jonáš, ja som predtým toto meno fakt nepočula a vravím si, je to perfektne meno, našeSR a zaujímavé....
Teraz vyberám opäť pre dievčatko.....😍
Noooo dajte tipy na podobné mena ako Jonáš pre dievča, niečo staronové najlepšie letné....nech objavím Ameriku teraz a nie o pár rokov 🤣🤣
Vďaka.
Všetko so prelúskala a pre mňa najlepšia kombinácia Petra Kováčiková.
Jonas urcite nie je nase sr meno. 🤔To ze sa pouziva aj u nas z neho nerobi nase meno. Rovnako ako jakub ci maria atd.
Kamila 🙂
Stela (meniny október a ja ju mám aj narodenu v okt, a je mi to jedno🙂 alebo Paula.
@aeruginosa vieš čo, zatiaľ sa mi to nestalo, skôr si to ľudia overujú, keď napr diktujem meno a poviem Ivona oni hneď ako? ivOna? 😁 že zdôraznia to O 😁 a veľa ľudí sa čuduje že aké zvláštne meno že take ešte nepočuli a pritom je normale v kalendári ale je fakt že som to meno nikdy nikde nepočula, že v obchode, na ihrisku alebo tak 😊
Amália....dnes má meniny
Eliška 🥰 Alžbetka
Anna?
Mám Soničku, keby bola druhá baba tak Zina alebo Agátka.
Miriam
Markéta
Marína Júlia Margaréta
Priateľ má neter Dianu s týmto priezviskom,meniny má 1.7.😉
Anežka 🥰
My sme po dvoch čertoch vyberali meno pre slečnu - rozhodovanie padlo na Rebeku (ale koli nie SVK priezvisku máme vo forme Rebecca) 🙂 … v užšom výbere sme mali aj Elizabeth, Emilly, Lea, Leontina, Zoja, Zoey (nie moc tradične asi )
@michellemary Ja si myslím, že to sa ani nedá večne držať pod kontrolou...a treba si uvedomiť, že je to pridanie matky/otca.
Väčšina detí si v puberte definitívne presadí tú svoju prezývku.. a nebude to koniec sveta.
Regina
@modro_zelena aj moja Eli je v augustová a aj sa narodila v auguste 😁, rozdiel ani nie 3 dni, každý zabúda na jej meniny 🙄 okrem nás
@michellemary poznaaaam, už mi dcéra povedala ,aby som ju volala Ela nie Eli 😆 Ja na ňu Elena!
Lujza
Nicol, Vivien, Sandra, Bianca, Scarlet, Laura, Lenka, Veronika, Anita, Yasmin, Sarah, Lívia, Izabela, Miriam, Elissa, Sabrina, Karin, Natália , Stella, Leila, Lea, Chiara, Vanessa, Klaudia, Ruby, Timea, Melissa, Daria, Diana, Samira, Liana, Lilien.

Anna ♥️