icon

Tamara alebo Tamia

6. jún 2025

Ahojte prosím vás ktoré meno je lepšie krajšie Tamara alebo Tamia staršia je Sofia o mesiac mám termín a neviem sa rozhodnúť prv som chcela Tamia ale teraz ako sa to blíži tak každý že je to divné meno a ja sa už nemám skym poradiť priateľ nechal výber mena na mňa ešte aj nemocnici na poradňach sa sestričky pýtali kde som ti meno našla poviem si že je to moja vec aké meno dám ale zas vysvetľovať každému že je to meno kalendári každému je otravné

Strana
z2
simona1998
6. jún 2025

Keby čakám dievčatko, tak to je Tamara , no čakáme chlapca . Tamara je pre mňa numeroooo unoooo

tykat
6. jún 2025

To uz radsej Timea ako Tamia.
Tamara je k Sofii 👍

zuzkaa1991
6. jún 2025

My tiez cakame dievča a netusim ake meno dat kedze nic sa mi nepaci🤦‍♀️ aj na tymi menami som rozmýšľala ale na Tamaru mam narodky 😁tak nie ;) prvu mame stelku

beata_k
6. jún 2025

Tamara. Nerob z nich silou mocou dvojcata.

autor
6. jún 2025
@simona1998

Keby čakám dievčatko, tak to je Tamara , no čakáme chlapca . Tamara je pre mňa numeroooo unoooo

@simona1998 aj mne sa páči len som chcela také čo nemá polka dediny u nás a priateľ račkuje tak som vybrala Tamia len teraz tie okolností a pohľady druhých ľudí keď sa pýtajú na meno

veva24
6. jún 2025

Mám Tamiu. Tiež sa okolie čudovalo, kde som na také meno prišla, ale už si všetci zvykli

autor
6. jún 2025
@beata_k

Tamara. Nerob z nich silou mocou dvojcata.

@beata_k 😅 prečo by som si mala robiť dvojčatá

thereisabear
6. jún 2025

Tamara

autor
6. jún 2025
@veva24

Mám Tamiu. Tiež sa okolie čudovalo, kde som na také meno prišla, ale už si všetci zvykli

@veva24 toto si hovorím aj ja že si zvyknú len u nás na dedine každý rieši každého meno aké dá dieťaťu a keď niekto dá rovnaké ako suseda od vedľa hneď je problém že opakujú

beata_k
6. jún 2025

Pisem nerob z nich dvojcata..Sofia a Tamia. Dost prvoplanove. Ale tak to je len moj nazor.

autor
6. jún 2025
@beata_k

Pisem nerob z nich dvojcata..Sofia a Tamia. Dost prvoplanove. Ale tak to je len moj nazor.

@beata_k tak to má ani nenapadlo že to znie ako pre dvojičky

laurinka27
6. jún 2025

Krajšie je Tamia. A neviem, načo každému vytrubuješ meno pred pôrodom, zbytočne ťa potom zneistia reči ostatných. Názory miestnych dedinčanov by mi boli úplne ukradnuté.

autor
6. jún 2025
@tykat

To uz radsej Timea ako Tamia.
Tamara je k Sofii 👍

@tykat meno Timea sa mi spája s jedným dievčaťom ktoré nemá dobrú povesť 😅 tak radšej nie

autor
6. jún 2025
@laurinka27

Krajšie je Tamia. A neviem, načo každému vytrubuješ meno pred pôrodom, zbytočne ťa potom zneistia reči ostatných. Názory miestnych dedinčanov by mi boli úplne ukradnuté.

@laurinka27 to máš pravdu zas

barka1
6. jún 2025

Tamara určite. Nerozumiem menu Tamia, pride mi ako taky patvar, neviem, v akom jazyku sa reálne používa.

bambulkaaskatulka
6. jún 2025

Určite radšej Tamara než Tamia. Tiež mi príde zvláštne to meno Tamia a druhá vec je tiež ako pôjde k priezvisku...keď máte veľmi exotické priezvisko, možno aj tá Tamia by sa dala zvládnuť

autor
6. jún 2025
@bambulkaaskatulka

Určite radšej Tamara než Tamia. Tiež mi príde zvláštne to meno Tamia a druhá vec je tiež ako pôjde k priezvisku...keď máte veľmi exotické priezvisko, možno aj tá Tamia by sa dala zvládnuť

@bambulkaaskatulka no Tamia viac pasuje ako Tamara k priezvisku preto sme prv chceli

ahojka5
6. jún 2025

Tamia je super, za mňa originálnejšie ako Tamara, aj keď teraz je veľmi na vzostupe a zdá sa, že tento trend bude ešte narastať 😁. Tamara je nadčasové, tiež veľmi obľúbené a pekné. A nepremýšľali ste dať ešte iné meno? Z takých na T, ktoré neobsahujú R mi napadá Tea, Tália, Tia, Tiana,…

lucia13022023
6. jún 2025

Keby mam dcéru je Tamia 🙂 krásne meno

ariannazara
6. jún 2025

Tamara jednoznačne
Tamia sa mi nepáči, je to divne 🤔

zuzana76
6. jún 2025

Tamara mi pride tvrde, nevravim, ze je skarede, ale nepaci sa mi, Tamia je zase zvlastne, mam rada mena s -ia Natalia, Livia, ja by som nedala ani jedno, dala by som Líviu

larsen
6. jún 2025

Ja mám Tamaru doma a som šťastná, že sme vybrali pre dcéru toto meno.
Mala som na výber Rebeku, Sarah, Vilmu a Tamaru 🙂 a hneď keď sa narodila a uvidela som jej tváričku, tak to bola proste Tamara ❤

zuzulka558
6. jún 2025

Kolegyňa ma Tamaru 😊

zuzulka558
6. jún 2025
@larsen

Ja mám Tamaru doma a som šťastná, že sme vybrali pre dcéru toto meno.
Mala som na výber Rebeku, Sarah, Vilmu a Tamaru 🙂 a hneď keď sa narodila a uvidela som jej tváričku, tak to bola proste Tamara ❤

@larsen my sme vybrali Rebeku, ale je to úplne Rebeka poraziť nás ide niekedy

drobcek26l
6. jún 2025

Mám doma Tamarku a kamarátka ma Tamiu. Obidve voláme rovnako Tami a Tami 😁

larsen
6. jún 2025
@zuzulka558

@larsen my sme vybrali Rebeku, ale je to úplne Rebeka poraziť nás ide niekedy

@zuzulka558 🙂 Tak Rebeky sú také všetečnice. Poznám aj už dospelé ženy Rebeky a úplne sa im to meno hodí.

talia16
6. jún 2025

Sofia a Tamia

zuzulka558
6. jún 2025
@larsen

@zuzulka558 🙂 Tak Rebeky sú také všetečnice. Poznám aj už dospelé ženy Rebeky a úplne sa im to meno hodí.

@larsen 🤣

lucia0211
6. jún 2025

Moja neterka je Tamia 🙂 a je to krásne meno 🙂

nin12345
6. jún 2025

Podľa mňa Tamia nie je také zvláštne meno už dnes. Poznám v blízkom okolí dve dievčatká s týmto menom. Je to krajšie než Tamara podľa mňa . Rozhodni sa ako to cítiš nie čo si kto o tom myslí inak nebudeš spokojná. Aj keby to mala byť Rosalinda

Strana
z2