icon

Tamara alebo Tamia

6. jún 2025

Ahojte prosím vás ktoré meno je lepšie krajšie Tamara alebo Tamia staršia je Sofia o mesiac mám termín a neviem sa rozhodnúť prv som chcela Tamia ale teraz ako sa to blíži tak každý že je to divné meno a ja sa už nemám skym poradiť priateľ nechal výber mena na mňa ešte aj nemocnici na poradňach sa sestričky pýtali kde som ti meno našla poviem si že je to moja vec aké meno dám ale zas vysvetľovať každému že je to meno kalendári každému je otravné

Strana
z2
autor
7. jún 2025
@nin12345

Podľa mňa Tamia nie je také zvláštne meno už dnes. Poznám v blízkom okolí dve dievčatká s týmto menom. Je to krajšie než Tamara podľa mňa . Rozhodni sa ako to cítiš nie čo si kto o tom myslí inak nebudeš spokojná. Aj keby to mala byť Rosalinda

@nin12345 ďakujem tak nebudem už vymislat a hlavne si nikoho všímať 🫶🏻

sunyrose
7. jún 2025

Zdravím, mne sa z týchto dvoch viac páči Tamia ako Tamara. V mene Tamara sa mi nepáči tá časť "mara"...., ale vec výberu mena je skutočne osobná, každému sa páči niečo iné. Ja mám Timejku... je to už dávno dospelá žena..., nikto v okolí toto meno nemal a nikto sa nad tým ani nepozastavoval, naopak, reakcie boli vždy pozitívne. A nech by boli akékoľvek, manželovi sa toto meno veľmi páčilo, tak neriešil okolie... Prihliadala by som však aj na to, ako meno znie s priezviskom.

karlamon
7. jún 2025

Tamia je krásne meno 🥰 a nemá ho každé druhé dievča..

lenkakamen
7. jún 2025

Určite Tamia je krajšie...mne sa Tamara nepáči...a nepočúvaj okolie bude to tvoje dieťa, tvoje rozhodnutie....bude ťa to potom mrzieť...tomu ver

jana_eyre_2
7. jún 2025

Obe sú pekné a vôbec nechápem čo kto rieši, meno Tamia som počula už x krát.. vôbec nerieš čo kto hovorí, mena sú obe pekne.. tu na MK to bude tiež len o Tom že sa niektoré pozastavia, niektoré sa vysmeju, niektoré pochvália.. ľudia sú rôzni a preto sa treba riadiť sebou, nie okolím..
A obe mená sa hodia k sestre, mne sa páči ak majú ladiace mena súrodenci..

patrissaa
7. jún 2025

Presne nad týmito dvoma menami som rozmýšľala 😅 a nakoniec zvíťazili Tamara 😅

kvietok1990
7. jún 2025

100 ludi 100 chuti. Vzdy sa najde niekto komu sa vyber vasho mena pacit nebude, ja mam k tym, ktore si vybrala neutralny postoj, nerusia nejako takze vyber ako to citis. Prestan sa radit s ostatnymi niekde na dedine ale aj v rodine lebo stale budu mat vsetci komenty. My sme oznamili ako sa dcera bude volat vsetkym az ked sa narodila. Vsade som sa vykrucala ze este rozmyslame ako sa bude volat, ze mame uzsi vyber a dame vediet ako sme sa rozhodli ked sa narodi - pri tom som to vedela este pred otehotnenim ake mena dame. 😅 a je to obycajne slovenske meno a dalej neriesim ci sa niekomu pacit bude alebo nie. Drzim palce

rorino
7. jún 2025

Tak im povedz,že si vybrala také meno,aby mali o čom klebetiť.Mne sa Tania páči😉

romikk22
7. jún 2025

No tak ja mam Tamiu a všetci mi to meno vychválili , má tri roky a aj teraz ked sa niekto spyta na meno zvyknu povedat ze krasne. Zamna je to krásne meno . Vzdy bude niekto komu sa nepáci a komu áno . Dala by som také za ktorým ta to viac taha s ktorym si stotoznena

anonym_3b210f
30. júl 2025

Tamia

laila22
2. aug 2025
@zuzkaa1991

My tiez cakame dievča a netusim ake meno dat kedze nic sa mi nepaci🤦‍♀️ aj na tymi menami som rozmýšľala ale na Tamaru mam narodky 😁tak nie ;) prvu mame stelku

@zuzkaa1991 Ja poznám sestričky Stelku a Tamarku ), sama mám Tamarku, ale rozumiem Ti.. )

zuzkaa1991
2. aug 2025
@laila22

@zuzkaa1991 Ja poznám sestričky Stelku a Tamarku ), sama mám Tamarku, ale rozumiem Ti.. )

@laila22 uz sme vybrali meno minulý mesiac bude Sára akože nie som stotožnena ale muzovi sa paci takze neriešim mne za fakt ziadne dievčenské nepacia take.ze waaau 😁😁

Strana
z2