Tamara, Timea alebo Tamia
Ahojte, aké meno pre dievča sa vam najviac páči Tamara,Timea alebo Tamia.
Odpoved žiadné z týchto alebo na uplne iné mena sa nepýtam 🙂 dakujem
Tamara
Timea, ked uz. osobne sa mi nepacia ruske mena.
Tamara alebo Timea 🙂 Tami/Timi ako skratky sa mi zdajú rozkošné 🙂
Timea a Tamia
Tamara alebo Timea 🙂 Tami/Timi ako skratky sa mi zdajú rozkošné 🙂
@dotka04 mne sa zase velmi páči na menších detoch Tamarka/Timejka.. Tamia sa dá volať podľa mna len Tamia/Tami ale zas je o čosi "zaujimavejšie" meno
Tamara je krásne meno🙂
Mne sa Tamara nepaci,znie hrozne tvrdo
Timea, ked uz. osobne sa mi nepacia ruske mena.
@negymama že by Timea bolo ruské meno? Podľa mňa nie
@dotka04 mne sa zase velmi páči na menších detoch Tamarka/Timejka.. Tamia sa dá volať podľa mna len Tamia/Tami ale zas je o čosi "zaujimavejšie" meno
@anonym_autor osobne poznám dospelú Timeu, asi 4-ročnú Tamaru (a pre mňa z týchto mien jednoznačne naj favorit 🙂 ) a aj asi 2,5-ročnú Tamiu. Ani na jednom nevidím nič zlé, podľa mňa všetky 3 krásne mená, ale ja by som teda bola za Tamarku alebo Timejku (ani Tamiou nič "nepokazíš" 🙂 )
@anonym_autor osobne poznám dospelú Timeu, asi 4-ročnú Tamaru (a pre mňa z týchto mien jednoznačne naj favorit 🙂 ) a aj asi 2,5-ročnú Tamiu. Ani na jednom nevidím nič zlé, podľa mňa všetky 3 krásne mená, ale ja by som teda bola za Tamarku alebo Timejku (ani Tamiou nič "nepokazíš" 🙂 )
@dotka04 ved práve, že všetky 3 sú krásne. Doma máme Melániu
Tamia je skvele, je dost nezvycajne, my mame v okoli vela Tamariek aj Timei,ale Tamiu som este nestretla
@anonym_autor
Ja viem
Taylor, Talia, Tatum, Thea, Trinity, Tessa, Teagan, Tabitha, Tiana, and Tiffany

Páči sa mi Tamara.
Podla mna su vsetky pekne, za mna rovnako pekne. Ale Tamia je take nezvycajnejsie, ako Tamarka ci Timejka, tak hlasujem za Tamiu 🙂
mne sa z tychto troch paci najviac timea, ale vela zalezi od toho, k akemu priezvisku to pojde. ak by bolo nejake exoticke, mozno by dobre znela k nemu aj tamia 😉
@anonym_autor Timea keď tak
@anonym_autor za mna Tamia, my mame Tamiu. Timea sa mne nepaci a Tamarky su vsade 🙂
Tamia je take zvlastne pre mna, ked uz, tak Tamara. Aj tak ju vsetci budu volat Tami, nech uz zvolis akekolvek meno 😀 Ale tak samozrejme je to tvoje dieta, tak by som sa rozhodovala podla svojej vlastnej intuicie a pocitu. 😉
@anonym_autor za mna Tamia, my mame Tamiu. Timea sa mne nepaci a Tamarky su vsade 🙂
@anonym_ff9867 volate ju Tami/Tamia?
@negymama Tamara má hebrejský pôvod, ako mnohé iné, Jana, Zuzana, ... V podstate sú to univerzálne mená, ich rôzne podoby sa používajú v celom svete. Niekde viac, niekde menej.
@elz1920 vsak OK.
tak to je podobne ako priklad meno Ivan, tiez je povod az do hebrejciny, ale je to ruska varianta hebr. mena
@anonym_ff9867 volate ju Tami/Tamia?
@anonym_autor tamia, tami, taminka, taminuška, tamina ako kto 😁
@anonym_autor tamia, tami, taminka, taminuška, tamina ako kto 😁
@anonym_ff9867 Taminka ma nenapadlo, to je mile 🙂
ja mám tiež Timeu a tiež si neviem iné meno predstaviť pre ňu 🙂
všetky tieto mená som mala v úzkom výbere, ale poradie by som dala asi toto:
Timea, Tamia a až nakoniec Tamara (lebo mi znie tvrdo, podobne ako Tereza),
takže ja by som si napokon vybrala prvé dve, keby som mala dievčatká...
(ale mám len chlapcov, všetkých na T 😀)

Timea max Tamara, Tamia za mňa nie.