icon

Tobiáš alebo Roderik

18. jan 2022

Neviem sa rozhodnúť a Obi dve + priezvisko by bola katastrofa 😫

lenorky
18. jan 2022

ak už tak Tobias nie Tobiaš

eriksonka1234
19. jan 2022

Za mňa Tobiáš.

jahodka11
19. jan 2022

aj za mna Tobias...bez tych dlznov a podobne...potom radsej Roderik

diaszoky
19. jan 2022

Fabian

murielaa
19. jan 2022

Roderik 😍

blazka53
19. jan 2022

Mame syna Tobiáša 17r. ;) vsetci ho volaju Tobi alebo Tobias, dlžeň a mäkčen mu v mene nik nehovori, ani len učitelia v skole 🙈
a kamoska ma zas Roderika 21r. ;) ten je zas pre vsetkych Roďo ... za mna su obe mena super 😊👌

slniecko6789
19. jan 2022

Ja by som dala Tobiáša,keďže mame jedného doma. Aj keď skoro všade ho hneď volajú Tobias a musím ich opraviť. Tobiasov je veľa ale Tobiáškov je omnoho menej

kinderzwillinge
19. jan 2022

Ja dam uplne odveci, ale mne by sa pacilo aj Matus Talcik, Matej Talcik 🙂
A z tych co zvazujes ty, tak Tobias 🙂

duduska25
19. jan 2022

Mam Tobiáša a ine meno by som nedala.Je to nas Tobi, Tobko, Tobinko ale niekedy aj Tobo. Je to nezbeda.😂😂😂🥰🥰🥰🥰 Ak by som mala este niekedy synceka tak k Tobiášovi by pribudol Jonáš.

duduska25
19. jan 2022

Meno Tobiáš Talčík je krasne.

foxyfox
19. jan 2022

Ani jedno, bez urážky. Ale k priezvisku skôr Tobiáš, roderik a priezvisko končiace na - ik mi príde také otravné, čudné

koriblik
19. jan 2022

Ja mám Tobiáša už 9 rokov ;) väčšinou voláme tak ako je, alebo ešte Tobino, Tobi. A Roderik je zaujímavé. Skratka asi Rody, Roďo

cucoriedkacucoriedka
19. jan 2022

Tobiaš

drakvak
19. jan 2022

Radšej Erik ako Roderik 🤷🏻‍♀️ ale ak už vyberať z tých dvoch, tak Tobiáš Talčík znie pekne, mám v triede dvojičky Tobiáša a Gregora - Tobi a Gregi, pristanú im tie mená veľmi 😊 Dve mená sú zbytočné, len komplikácia v bežnom živote, aj tak ho budú volať len jedným (dokonca aj princov volajú len Willam a Harry a to majú niekoľko mien 😉)

ivankatal
19. jan 2022

Roderik je krásne,syn ma podobne meno a skratka Rody je pekná. Meno je prirodzené "mile", nedá sa mu povedať škaredo. Ku vašemu priezvisku je to super a kľudne aj spolu,ale dala by som - keď už, Tobias, bez diakritiky.

ina44
19. jan 2022

Roderik

ivankatal
19. jan 2022

@ivankatal tobiasov je teraz veľmi veľa,tak už aj z toho dôvodu by som uprednostnila iné 🙂

blazka53
19. jan 2022

@duduska25 nás prvorodeny je Tobiáško a druhe sme chceli Jonáška. No ale osud to zariadil inak a máme Lindušku 🥰

lunkaa
19. jan 2022

Za mňa Tobiáš Roderik Talčík 👍

daasena
19. jan 2022

Tobiáš je super ☺️ ale aj Roderik je zaujímavé, len by som trvala na tom aby ho všetci volali tak a neskracovali mu meno všelijako 😁 mne sa strašne počas tehotenstva páčilo meno Eliáš.. nakoniec to bolo dievčatko a máme Elišku ☺️

btus
19. jan 2022

ani jedno. Ale ak už naveľa, tak Tobiáš. Nie Tobias.

ivanka12311
19. jan 2022

Roderik 😍😍

marionete
19. jan 2022

Ani jedno Roderik....príšerné ja neviem či ľuďom prepína, už nevedia aké exotickejšie meno dať a navyše tie "zahraničné" mená sa vôbec nehodia k našim priezviskám

nttnnt
19. jan 2022

mne sa pači Roderik ale ako už tu bolo spomenuté bola by naozaj sranda ak by nevedel poverať R.. Ja mám kolegynu ktora sa vola Jarmila a nevie r predstavuje sa Jaumila..vacsina skodoradostnikov v praci jej nepovie inac ako Jaumilka - poza chrbat samozrejme :D

tatiana1329
19. jan 2022

Ja som mozno divna ale mne sa ten Roderik paci sto krat viacej ako Tobias. Toto meno ma pomaly kazde druhe dieta. A k priezvisku sa mi tiez viacej hodi Roderik. S vyslovovanim r by som sa vobec nezatazovala. Moj syn ako prve vedel r oproti inym pismenkam najlepsie 😅

simizimi
19. jan 2022

Bratranec je roderik, a to už má 25r

ivankatal
Autor odpoveď zmazal
calin
19. jan 2022

Neter ma Tobiasa 🥰 je to krásne meno

bibenka1991
19. jan 2022

Tobiáš je krasne meno 💙💙

majkovalili
19. jan 2022

Ahoj, my mame 9 mesačného Tobiáška. Meno mu vybral jeho starší brat a my sme hneď súhlasili. Ale…. Po narodení som sa často stretávala s tým, že ho volali Tobias. A to nás hnevalo. No a začali sme teda každému vysvetľovať , že náš je Tobiáš a nie Tobias. Dúfam, že s tým nebudeme bojovať do jeho puberty 🙈🙄😅. Ale nemenili by sme 😉😊