Tobiáš alebo Roderik
Neviem sa rozhodnúť a Obi dve + priezvisko by bola katastrofa 😫
Za mňa Tobiáš.
aj za mna Tobias...bez tych dlznov a podobne...potom radsej Roderik
Fabian
Roderik 😍
Mame syna Tobiáša 17r. ;) vsetci ho volaju Tobi alebo Tobias, dlžeň a mäkčen mu v mene nik nehovori, ani len učitelia v skole 🙈
a kamoska ma zas Roderika 21r. ;) ten je zas pre vsetkych Roďo ... za mna su obe mena super 😊👌
Ja by som dala Tobiáša,keďže mame jedného doma. Aj keď skoro všade ho hneď volajú Tobias a musím ich opraviť. Tobiasov je veľa ale Tobiáškov je omnoho menej
Ja dam uplne odveci, ale mne by sa pacilo aj Matus Talcik, Matej Talcik 🙂
A z tych co zvazujes ty, tak Tobias 🙂
Mam Tobiáša a ine meno by som nedala.Je to nas Tobi, Tobko, Tobinko ale niekedy aj Tobo. Je to nezbeda.😂😂😂🥰🥰🥰🥰 Ak by som mala este niekedy synceka tak k Tobiášovi by pribudol Jonáš.
Meno Tobiáš Talčík je krasne.
Ani jedno, bez urážky. Ale k priezvisku skôr Tobiáš, roderik a priezvisko končiace na - ik mi príde také otravné, čudné
Ja mám Tobiáša už 9 rokov ;) väčšinou voláme tak ako je, alebo ešte Tobino, Tobi. A Roderik je zaujímavé. Skratka asi Rody, Roďo
Tobiaš
Radšej Erik ako Roderik 🤷🏻♀️ ale ak už vyberať z tých dvoch, tak Tobiáš Talčík znie pekne, mám v triede dvojičky Tobiáša a Gregora - Tobi a Gregi, pristanú im tie mená veľmi 😊 Dve mená sú zbytočné, len komplikácia v bežnom živote, aj tak ho budú volať len jedným (dokonca aj princov volajú len Willam a Harry a to majú niekoľko mien 😉)
Roderik je krásne,syn ma podobne meno a skratka Rody je pekná. Meno je prirodzené "mile", nedá sa mu povedať škaredo. Ku vašemu priezvisku je to super a kľudne aj spolu,ale dala by som - keď už, Tobias, bez diakritiky.
Roderik
Za mňa Tobiáš Roderik Talčík 👍
Tobiáš je super ☺️ ale aj Roderik je zaujímavé, len by som trvala na tom aby ho všetci volali tak a neskracovali mu meno všelijako 😁 mne sa strašne počas tehotenstva páčilo meno Eliáš.. nakoniec to bolo dievčatko a máme Elišku ☺️
ani jedno. Ale ak už naveľa, tak Tobiáš. Nie Tobias.
Roderik 😍😍
Ani jedno Roderik....príšerné ja neviem či ľuďom prepína, už nevedia aké exotickejšie meno dať a navyše tie "zahraničné" mená sa vôbec nehodia k našim priezviskám
mne sa pači Roderik ale ako už tu bolo spomenuté bola by naozaj sranda ak by nevedel poverať R.. Ja mám kolegynu ktora sa vola Jarmila a nevie r predstavuje sa Jaumila..vacsina skodoradostnikov v praci jej nepovie inac ako Jaumilka - poza chrbat samozrejme :D
Ja som mozno divna ale mne sa ten Roderik paci sto krat viacej ako Tobias. Toto meno ma pomaly kazde druhe dieta. A k priezvisku sa mi tiez viacej hodi Roderik. S vyslovovanim r by som sa vobec nezatazovala. Moj syn ako prve vedel r oproti inym pismenkam najlepsie 😅
Bratranec je roderik, a to už má 25r
Neter ma Tobiasa 🥰 je to krásne meno
Tobiáš je krasne meno 💙💙
Ahoj, my mame 9 mesačného Tobiáška. Meno mu vybral jeho starší brat a my sme hneď súhlasili. Ale…. Po narodení som sa často stretávala s tým, že ho volali Tobias. A to nás hnevalo. No a začali sme teda každému vysvetľovať , že náš je Tobiáš a nie Tobias. Dúfam, že s tým nebudeme bojovať do jeho puberty 🙈🙄😅. Ale nemenili by sme 😉😊

ak už tak Tobias nie Tobiaš