icon

Vyberáte medzi týmito menami? Poradíme vám!

30. apr 2024

Margaréta - Gréta
Helena - Léna, Ela/i
Elizabeth - Betty, Eli
Magdaléna - Léna
Magnólia - Lia
Júlia - Juli, Lia

Strana
z2
gladiola25
30. apr 2024

Julia

katica06
30. apr 2024

Gréta, bol v mojom najužšom výbere mien pre dcéru napokon má muž prehlasoval

sandra811
30. apr 2024

Z týchto len Júlia 😊

rozculena
30. apr 2024

Mama bola Julka🙂
Podľa mňa sa meno musí aj hodiť k priezvisku.

rorino
30. apr 2024

@ms_green Magnólia je strom s krásnymi veľkými vonavymi kvetmi,ešte som sa nestretla s týmto pomenovaním ľudí.

domkakvet
30. apr 2024

Elizabeth

jaroe
30. apr 2024

Helena

lonely66
Odpoveď bola odstránená
misicka31
30. apr 2024

Aký význam má dať nejaké meno vami vybraté a zmeniť ho úplne?rovno Gréta,Ela,Ella,Eliána,Liana,Liliana...Lena znie veľmi tvrdo...Júliu volať Lia?...znie to pekne,ale nedáva mi to žiaden súvis s danými menami...okrem Juli/Júlia

kitycat
30. apr 2024

To vyberas meno podla prezyvky?

Tvoja dcerenka di raz poriadne prdne a z tvojej Julinky bude razom Prdolka

rorino
1. máj 2024

Elizabeth -Liza,Magdaléna. -Magda,Majda Magnolia -Maňa😂😂😂,tu máš ďalšie možnosti prezývok😉

michellemary
3. máj 2024

Magdaléna a Júlia (mne sa viac ale páči verzia Julian(n)a-kamošku mám Julianu, a kamarát má dcérku Juliannu)

mamaaja82
3. máj 2024

Tie skratky su hrozne,nehnevaj sa.Mam Elisabeth a keby jej niekto povie Betty tak razne zakrocim.Neviem preco na Slovensku maju ludia potrebu zhovadit kazde meno

mqkm
6. máj 2024

Všetky sú pekné
Margaréta môžeš ju aj volať Maggie, Margie, Margot, Molly, Meg

mqkm
6. máj 2024

@mamaaja82 ja mám sesternicu Bettiku ale jej meno je Bernadett

mamaaja82
6. máj 2024

@mqkm ked jej to nevadi,ja by som to nedovolila.

fauko
6. máj 2024

Julka

barbie2023
6. máj 2024

Tu každý volá Helenu Ica :D a žiadna Lena. A z týchto mien Júlia je najkrajšie

jana_eyre_2
6. máj 2024

Mne sa páčia všetky okrem magnolie.. Elizabeth mal byť môj naladsi syn ak by bol dievča.. je z neho elias, tiež ho voláme eli..

zaphyra
6. máj 2024

Margaréta, Gréta a Júlia 😊

rorino
6. máj 2024

@mamaaja82 ako na Slovensku?Bety je bežná skratka tejto verzie mená, u nás by bola Betka,nie Bety😂

mamaaja82
6. máj 2024

@rorino ja som zila dlhe roky mimo sk ale mojej dcere nikdy nikoho nenapadlo povedat Betty ani v skolke ani v skole,s tym sme sa stretli len tu.

talia16
6. máj 2024

Ja by som úprimne nedavala svojmu dieťaťu meno, s ktorým nie som na 100% stotožnená, aj vo všetkých jeho skratkách. Načo si úmyselne zvyšovať tlak na tom, že mojej dcére/synovi v škole hovoria prezývkou, ktorá sa mi nepáči? Radšej zvoliť meno, s ktorým takýto poroblém nebude a nebudem musieť sa s nikym hadať a opravovať ho, ako má moje dieťa volať. Napríklad mne sa páčilo meno Anton, ale strašne sa mi nepáčila prezývka Tonko. Zabranila by som tomu, že mu nejaka učitelka/doktor/kamarát, tak nebude hovoriť? Nie. Možno on sám by tu prezývku mal rád, lebo by mu to pripomínalo Tonyho Starka z Avengerov. No mne by to trhalo uši! Tak som to meno zatrhla a je vela iných pekných mien, v ktorých som našla tých mojich 100%.

rorino
7. máj 2024

@mamaaja82 ja som sa práveže s tým stretla,nie je to výsada Slovenska

mamaaja82
7. máj 2024

@rorino ja som skutocne toto skracovanie mien zazila len na sk myslim,ze cesi to este robia,ale teda tu je to ako narodny sport.Mne sa to nepaci a je mi to proti srsti ako sa hovori,ale to som ja.Nastastie moja dcera kazdeho opravi aj sama tiez nema rada tieto skratky,ale beriem,ze to ma odpozorovane odo mna.

h2
7. máj 2024

Gréta a Helena

rorino
7. máj 2024

@mamaaja82 Jeden príklad taliani a že riadne😉😂

pupavka345
26. okt 2024

Agatka

anonym_3d785d
30. sep 2025

Magnólia