Vyberáte medzi týmito menami? Poradíme vám!
Margaréta - Gréta
Helena - Léna, Ela/i
Elizabeth - Betty, Eli
Magdaléna - Léna
Magnólia - Lia
Júlia - Juli, Lia
Gréta, bol v mojom najužšom výbere mien pre dcéru napokon má muž prehlasoval
Z týchto len Júlia 😊
Mama bola Julka🙂
Podľa mňa sa meno musí aj hodiť k priezvisku.
Elizabeth
Helena
Aký význam má dať nejaké meno vami vybraté a zmeniť ho úplne?rovno Gréta,Ela,Ella,Eliána,Liana,Liliana...Lena znie veľmi tvrdo...Júliu volať Lia?...znie to pekne,ale nedáva mi to žiaden súvis s danými menami...okrem Juli/Júlia
To vyberas meno podla prezyvky?
Tvoja dcerenka di raz poriadne prdne a z tvojej Julinky bude razom Prdolka
Elizabeth -Liza,Magdaléna. -Magda,Majda Magnolia -Maňa😂😂😂,tu máš ďalšie možnosti prezývok😉
Magdaléna a Júlia (mne sa viac ale páči verzia Julian(n)a-kamošku mám Julianu, a kamarát má dcérku Juliannu)
Tie skratky su hrozne,nehnevaj sa.Mam Elisabeth a keby jej niekto povie Betty tak razne zakrocim.Neviem preco na Slovensku maju ludia potrebu zhovadit kazde meno
Všetky sú pekné
Margaréta môžeš ju aj volať Maggie, Margie, Margot, Molly, Meg
Julka
Tu každý volá Helenu Ica :D a žiadna Lena. A z týchto mien Júlia je najkrajšie
Mne sa páčia všetky okrem magnolie.. Elizabeth mal byť môj naladsi syn ak by bol dievča.. je z neho elias, tiež ho voláme eli..
Margaréta, Gréta a Júlia 😊
Ja by som úprimne nedavala svojmu dieťaťu meno, s ktorým nie som na 100% stotožnená, aj vo všetkých jeho skratkách. Načo si úmyselne zvyšovať tlak na tom, že mojej dcére/synovi v škole hovoria prezývkou, ktorá sa mi nepáči? Radšej zvoliť meno, s ktorým takýto poroblém nebude a nebudem musieť sa s nikym hadať a opravovať ho, ako má moje dieťa volať. Napríklad mne sa páčilo meno Anton, ale strašne sa mi nepáčila prezývka Tonko. Zabranila by som tomu, že mu nejaka učitelka/doktor/kamarát, tak nebude hovoriť? Nie. Možno on sám by tu prezývku mal rád, lebo by mu to pripomínalo Tonyho Starka z Avengerov. No mne by to trhalo uši! Tak som to meno zatrhla a je vela iných pekných mien, v ktorých som našla tých mojich 100%.
@rorino ja som skutocne toto skracovanie mien zazila len na sk myslim,ze cesi to este robia,ale teda tu je to ako narodny sport.Mne sa to nepaci a je mi to proti srsti ako sa hovori,ale to som ja.Nastastie moja dcera kazdeho opravi aj sama tiez nema rada tieto skratky,ale beriem,ze to ma odpozorovane odo mna.
Gréta a Helena
Agatka
Magnólia

Julia