Vyberte meno pre chlapčeka: Mathias alebo Brian?
Mathias alebo Brian. Slovom je to Brajen. Alebo poraďte niejake pekne meno pre chlapčeka ❤️
Cotak Rajen resp Ryan
Takže Rasťo, Samko a Brajen? Ja dúfam že si troll a toto je vymyslená téma. Inak chudák chlapec.....
Páči sa mi viac Mathias . Brian sa mi nepáči vôbec.Ja mám synov 2 Tobias a Leonard a páči sa mi slovenské Jurko, Maťko a Miško 🙂
@mmirka02 hej Don Mateo
Rozhodla som sa pre Matias . A ďakujem za nejaké sprosté komentáre 🙄
Nemáš za čo, na sprostú otázku sprosté komentáre. 😘😉
Ja mam Matyáša, sused dal Matias.
Mathias by som asi nedala. K tym menam co uz doma maš by sa hodil tiež Tomáš, Tobiáš, Lukáš, alebo Johan.
Matúš
@martinka13 tak mne sa nepáči ani jedno z autorkiných mien, ale zas nepreháňajme - to fakt ľudia nevedia ako sa píše Brian, že by to musel cely život hláskovať? Na to snad netreba 3 VŠ tituly…
Matias je pekné, kľudne by som dala. Alebo aj Matteo sa mi páči. Mne sa zas veľmi páčia zahraničné verzie mien. A blbé komentáre si nevšímaj, niektoré mená čo tu padli sú podľa mňa oveľa horšie ako taký Brian. Ale je to len môj osobný názor, preto sa z nich nebudem vysmievať. Ale páčil sa mi aj ten nápad s abecedou, tak by mohol byť aj Tobias, to je tiež pekné.
Autorka, ty si romka? Nechcem sa nikoho dotknuť, ale v osadach na vychodnom Slovensku, bežne behaju Brajenovia, Rodrigezovia, Juan Carlosovia... Ja, len toĺko k tomuto anglickemu menu. Dúfam, že som sa nikoho nedotkla!
A zijes kde? Na Slovensku? Tak by z neho bol "Brian" a nie "Brajen", ak zijes v anglicky hovoriacej krajine, tak kludne aj iné...
A peknych mien je vela, neviem ake mas povodne, ale ak chces zahranicne znejuce alebo take medzinarodne, tak napriklad Liam, Oliver, Gabriel, Mne sa paci aj Elias alebo Nataniel
Nie je to až také zlé meno Brian. Záleží aké máte priezvisko. K slovenskému priezvisku nepasuje Brian. Myslím Mathias je lepšia voľba, dobre so vybrala.
Samuel, Rastislav
Milan
Dorian
Roman
Damian
Mathis
Florian
Matiaš,Jakub,Juraj,Matej,Viliam,,napr.
Mathias jednoznačne aj keď briana sa mi ženské páči
Starši je Matias a mladši Bryan.
Priezvisko majú Vida.
Hrajú obaja hokej a je to úplne parádne keď to majú na dresoch také mená ☺️