Vybrali by ste Lenku alebo Karolínu?
Ahojte🙂, ktore z tychto mien by stw vybrali by?🙂
@gleep1 pre boha to vážne? 😂😂😂 nie je celý, začína sa “Rómeo prečo si ty Rómeo?”ale fajn, ak si myslíš že meno JE súčasťou človeka a že človek by bol iný ak by sa volal inak a že ruža by voňala inak ak by sa volala Chodník tak dobre. Vážne si to myslíš? Pochybujem. Len sa strapnujes totálne pochybnou argumentáciou. Ale pre ľudí čo majú myšlienkové pochody na podobne “geniálnej” úrovni je to učíte skvelá argumentácia 😁😁😁
No ja skapem že je to o priezvisku a nie o mene. Fakt dobrý fór
@gleep1 podla mňa je ta báseň o láske medzi Romeom s Juliou ale obaja pochádzajú z rodín, ktoré sa nenávidia, preto nemôžu byt spolu. Čiže ide o priezvisko alebo meno rodu, nie meno akože Rómeo, či Júlia. To, že ty čítaš doslovne a nerozumieš metaforam to už nie je môj problém. A pasáž Rómeo, prečo si ty Rómeo je skôr básnické zvolanie. Či, myslíš, že úbohá Júlia mala zakázané ľúbiť každého Rómea, pretože sa to meno nepáčilo jej matke? :D
@aurora33 ja nerozumiem metaforami? Myslím si že ty nerozumieš tejto vete
Romeo, keby nebol Romeom,
si vzácnu dokonalosť zachová
aj bez mena.
To nie je žiadna metafora, to je myslené tak ako to je. A dajte mi už pokoj, žite si svoj život v ktorom sa vás dotýkajú hlúpe názory hlúpych ľudí a buďte šťastne. Naozaj ma nebaví sa tu s vami doťahovať o debilitach. Dovi
@0silvia0 že Kunikunda

@brembo páči sa Ti meno Kunikunda?
Mne osobne sa tiež nepáči skratka Kaja..ale doma ju budete volať ako sa vám páči . Lenka je tiež fajn..páčilo by sa mi napríklad aj Elenka.
Nie je dosť ležíte ,čo sa páči nám tu ..ale čo sa viac páči vám .Prípadne ozaj pozrieť tie charakteristiky mien
@karolinakr Kunigunda s G, sorry🤭
@0silvia0 ale tvoj vyraz bol lepší, made my day.Davam ti 👍1*
Lenka može byt aj Lena, ja som poznala a volala Lenu aj Lenku
@0silvia0 tak možno si predsa mala pravdu, dnes bola anketa na fcb aj takuto odpoved som našla
Asi Karolína
Jednoznačne Karolínku
Karolina je krásne 👌
@gleep1 ja mám doma karolínu...voláme ju Kajka Kaja .. Karolinka...
Karolína je krásne meno🌸
@karolinakr nie😂 ale má v sebe kusok pravdy🙂
@karolinakr inak Kunikundu😂 som nenašiel ale Kulikundu áno
Obe su pekne mena.
Ani, ani

@0silvia0 podľa mňa preháňaš ty keď sa ta dotýkajú niekoho pocity z mena.
A tak istonprehanas keď napíšeš že postnutie nádherného Versu je preháňanie. Keby si nebola taká vzťahovacna, možno by si si čítanie toho krásneho versu vedela aj užiť. Bohužiaľ, no… pekný deň ti prajem