Význam diskusií o výbere mena

19. dec 2023

Ahojte😃… chapete niekto pointu diskusii o vybere mien na styl: „Paci sa vam meno xyz?” Aky ma vyznam, ze im ludia napisu ano/nie a este ak je to nerozhodne? Lebo ked to tu stale vidim, fakt nechapem vyznam.

la_dolce_vita
19. dec 2023

Ja nechapem vyznam vacsiny diskusii 🙂

13uzivatelka11
19. dec 2023

Taka diskusia ma asi taky význam ako táto tvoja 😀

beata_k
19. dec 2023

Vyznam je v tom, ze ti niekto moze dat argument preco dat alebo nedat to, ci ono meno. Nie vzdy ti napadne ako sa da meno skomolit. Nie vzdy vie mamicka, ktora ma prve dieta, ze v skolke je pol triedy Sofii.

kvietok1992
19. dec 2023

ja nechápem význam diskusii, že pomaly ešte len vyjdu z postele po akte a už testujú a hľadajú duchov etc :D

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
19. dec 2023

Niekto si to chce zistit na nejakej vzorke ludi...ze aku ma to meno odozvu? Ako coby som nevedela pochopit. ;D

klementinka58
19. dec 2023

raz tu pisala maminka, ktora chcela dietatko pomenovat Adolf. Na zaklade diskusie zmenila nazor, cize podla mna ta diskusia o mene je ovela prinosnejsia ako diskusie typu manzel ma milenku, tam povacsine zena si len vyleje srdce a ostava vsetko ostatne v starych kolajach.

viliama
19. dec 2023

Ja tieto diskusie rada čítam, zaujímajú ma názory iných.

katuskacicuska
19. dec 2023

Ja tiež rada čítam témy na meno keďže je to u nás aktuálne , raz som tu aj ja prispela o meno Mélania a Anna a pomohlo mi to rozhodnúť sa , že nedám také meno.. ja zas nechápem tým tehotenským testom kde je jedna čiarka , pýtať sa tu či vidíme druhú 🙈 keď ani autorka sama ju tam nevidi

marianarem
19. dec 2023

Ja sama by som asi takuto diskusiu nezalozila, na druhej strane to aj celkom chapem. Niekto moze napriklad rozmyslat nad tym, ci sa dane meno moze pacit samotnemu dietatu alebo jeho buducemu okoliu, ci su na take meno reakcie skor pozitivne alebo negativne. Sama poznam ludi s menami, ktore napr. v kombinacii s priezviskom vyznievaju dost smiesne. Ono jasne, ze ten clovek tym zase az tak strasne neutrpi, na druhej strane si niekedy hovorim, ako to, ze to tych rodicov nenapadlo.

vanilkovazmrzka
20. dec 2023

Nechapem.

Predstavujem si, ako sa raz nejake ubohe dieta opyta matky, preco mu dali take ohavne meno, a ona mu povie vies zlaticko, mohla si byt janka ale zeny na konovi odhlasovali brunhildu, lebo sa to hodilo k priezvisku.

heln
Autor odpoveď zmazal
Zobraz