icon

Ako prežiť so 7 eurami?

11. sep 2025

Dobrý den mám na účte 7€ do rodinych pridavkou. Prosím Vás ako s toho vyžiť? Nejake napady a recepty. Rodinu ktorá by mi pomohla nieje. Nemam nikoho. Dakujem

Strana
z3
pribinak
11. sep 2025

V ktorom meste byvas?

andrea_82
11. sep 2025

Ved rodinne pridavky posielali dnes, nie?

autor
11. sep 2025
@andrea_82

Ved rodinne pridavky posielali dnes, nie?

@andrea_82 osemnásteho na poštu

anonym_14287d
11. sep 2025

Ďakujeme za oznam

janai1
11. sep 2025
@anonym_14287d

Ďakujeme za oznam

@anonym_14287d tam nevidíš tu otázku? Možno by si si mala zopakovať co znamená "?"

anonym_2359eb
11. sep 2025

Dalsia. A mozno aj ta ista.

anonym_14287d
11. sep 2025
@janai1

@anonym_14287d tam nevidíš tu otázku? Možno by si si mala zopakovať co znamená "?"

@janai1 neotravuj

anonym_eaf009
11. sep 2025

Ďalšia čo žije na pustom ostrove? Rodinu nemám, nikoho nemám...🙄 kde je otec dieťaťa? A teraz čakám príspevky typy daj adresu, pošleme jedlo, oblečenie.. fakt takýmto príspevkom niekto verí? 🙏 veď to by mohol napisat každý, každému by ste poslali?

anonym_daa7df
11. sep 2025

Dohodni v obchode keď pôjdu vyhodiť potraviny po záruke že si ich hneď vezmeš.

anonym_869f26
11. sep 2025
@anonym_autor

@andrea_82 osemnásteho na poštu

@anonym_autor kaufland kilove balenie cestovin, s tvarohom mas na dva dni minimalne, 10 vajiciek - na ranajky mas postarane, tocena salama a zemiaky, mas na dalsie dva dni minimalne , isto mas nehake potraviny doma snad bemas prazdnu chladnicku, ked mas internet najdi si recept na rozky a sprav doma mas vybavene

anonym_daa7df
11. sep 2025

Keby si si ich dala posielať na účet, kde máš tých 7€ tak už by si ich mala a nechodila zbytočne na poštu.

anonym_09ac09
11. sep 2025
@anonym_daa7df

Keby si si ich dala posielať na účet, kde máš tých 7€ tak už by si ich mala a nechodila zbytočne na poštu.

@anonym_daa7df možno by jej z účtu hneď stiahli nejaké splátky, preto na poštu

evcagabi
11. sep 2025

Ved posli cislo uctu rovno, mozno sa nejaky blb najde co ti pomoze.

ukgirls
11. sep 2025

cestoviny kupis za euro ..nieco doma snad mas-olej maslo ... kupit vajicka -cestoviny s vajickom .. aj na chlieb ostane ...ryza s niecim co najdes v chladnicke .. alebo spagety s pretlakom , syrom .. vygooglit si super lacne recepty ...

adabise683
11. sep 2025

@anonym_autor polievka z hrstky a k tomu krupy ked spravis z celeho balenia..tak to mas plny velky hrniect ... chutne, zdrave a zasyti

anonym_66bec7
11. sep 2025

@anonym_autor vazne sa toto pyta matka ktora sa rozhodla mat deti? kde je daka financna gramotnost? chapem ze stat sa moze hocico, chapem, necakane vydavky ale 7 eur na ucte som nemala ani raz za zivot. prepac. toto neverim ze je realna tema. neverim.

anonym_8fe384
11. sep 2025

Ja som len prekvapena, ze kazda pise, ze nema rodinu, rodicov. To ste sa vyskytli? Ci ste z detskych domovov? To je zaujimave, kazda v nudzi nema nikoho 🙉

anonym_14287d
11. sep 2025
@anonym_8fe384

Ja som len prekvapena, ze kazda pise, ze nema rodinu, rodicov. To ste sa vyskytli? Ci ste z detskych domovov? To je zaujimave, kazda v nudzi nema nikoho 🙉

@anonym_8fe384 a všímaš? hneď nastupujú novovytvorené profily, ktoré pýtajú číslo účtu od anonymných autorov 🙄

vevebono
11. sep 2025
@anonym_8fe384

@anonym_8fe384 ja som sa napríklad nevyskytla. Žije mi mať aj otec. Ale majú vlastné rodiny, vlastne životy a na nás (mam aj surodenca) sa z vysoka serú. Napríklad vnukov ani vnučky si nikdy nevideli. Píšem im ma sviatky, píšem im pri udalostiach, posielam fotky. Odpoveď? Mať si nás zablokovala, otec odpise raz za rok na jeho narodky- ďakujem. Otec ani neviem kde býva.
Takže áno, su aj taký ne/rodičia. Rodičia, ktorý sú na prvých priečkach rodič roka. A takto to trvá už 20 rokov.

anonym_3ec898
11. sep 2025

Tak ja mam pole, sliepky kludne by som z toho vyžila...vlastne z toho dosť ušetrime, ale si aj zamakame. Treba pracovať, mať zásoby a vediet gazdovať aj z mala

anonym_3f198a
11. sep 2025

dnes chlapec asi 12 rocny jedol priamo z bedne zvysky jedal, bol to rom, zial fakt clovek musi mat len tolko deti kolko uzivi a nastava tu velmi tazka doba, pracujucemu cloveku je sa tazko uzivit, cize musis do prace, ina moznost nie je a zatial jest cestoviny, poprosit susedov o nejake potraviny ci nemaju navyse, otec deti musi pomoct

anonym_8fe384
11. sep 2025
@vevebono

@anonym_8fe384 ja som sa napríklad nevyskytla. Žije mi mať aj otec. Ale majú vlastné rodiny, vlastne životy a na nás (mam aj surodenca) sa z vysoka serú. Napríklad vnukov ani vnučky si nikdy nevideli. Píšem im ma sviatky, píšem im pri udalostiach, posielam fotky. Odpoveď? Mať si nás zablokovala, otec odpise raz za rok na jeho narodky- ďakujem. Otec ani neviem kde býva.
Takže áno, su aj taký ne/rodičia. Rodičia, ktorý sú na prvých priečkach rodič roka. A takto to trvá už 20 rokov.

@vevebono to je mi luto. To by malokto dokazal vzdat sa takto deti.Dufam, ze to nie ty si anonym. Nech sa ti dari 🍀

vevebono
11. sep 2025
@anonym_8fe384

@vevebono to je mi luto. To by malokto dokazal vzdat sa takto deti.Dufam, ze to nie ty si anonym. Nech sa ti dari 🍀

@anonym_8fe384 ja to nechápem, ale dalo mi to strašne veľa. Viem, ako sa nikdy nechcem správať ku svojim deckám, a kedykoľvek, aj v starobe budu mat u mňa dvere otvorené. Mrzí ma, ze moje deti. Teda naše deti nepoznajú ten pocit, ze idem k babke, idem s dedkom. Ze sa nemôžu tešiť, napríklad na vianoce, ze otvorím čosi doma, čosi u babky. A hlavne, ze sa nemajú komu postačovať, lebo ja ako decko som starým rodičom nonstop donasala a nariekala, ako mi strašne krivdia doma 😄😄 ale nie, ja anonym nie som, mne to dnes piplo 😂 hoc tiez sa nám zije dosť ťažko posledne dva mesiace

anonym_7c8f46
11. sep 2025

Ja si myslím, že táto istá osoba včera zakladala tú diskusiu s tými 1000 eurami, čo pýtala od ľudí. Ten istý scenár. Táto osoba skúša limity.

jaskolka
12. sep 2025

Dnes je 12....So 7 eurami do 18 jednoducho nevydrzis,to je jednoduchá matematika.
.Aj keby si kupila tie cestoviny a tvaroh,a zemiaky, proste to nepôjde,zase nedá sa byť na jednom jedle denne,takze požiadať kamošku,susedu,veď nežijes na pustom ostrove. Otec detí je kde? A prečo si nedavas tie prídavky na účet, veď už by si ich tam mala.

katkaseiner
12. sep 2025

To len teraz si si vsimla ze mas 7e do 18.teho?

mimaapeto
12. sep 2025

nemáš doma absolútne žiadne zásoby??? cestoviny, ryža, múka, strukoviny.... v mrazničke je tma?? mlieko a podobné veci mám vždy.. kyslá polievka za tým niečo z kysnuteho cesta a máš aj na dva dni... treba si robiť aj nákup a nie minúť peniaze bezhlavo na somariny... žiaľ...

mia667
12. sep 2025

@anonym_autor odkiaľ si ? Rada ti pomôžem s potravinami

autor
12. sep 2025
@mimaapeto

nemáš doma absolútne žiadne zásoby??? cestoviny, ryža, múka, strukoviny.... v mrazničke je tma?? mlieko a podobné veci mám vždy.. kyslá polievka za tým niečo z kysnuteho cesta a máš aj na dva dni... treba si robiť aj nákup a nie minúť peniaze bezhlavo na somariny... žiaľ...

@mimaapeto nie žial doma nemam okrem korenín a 2 paprík nič

mimaapeto
12. sep 2025
@anonym_autor

@mimaapeto nie žial doma nemam okrem korenín a 2 paprík nič

@anonym_autor takže vy nerobíte nákup? vy proste denno denne idete do obchodu pokiaľ máte začo ... no tak žiaľ....

Strana
z3