icon

Zmierili ste sa s osamelým rodičovstvom? Ako sa s tým vyrovnať?

Dnes o 06:10

Zienky zmierili ste sa s tym, ze uz partnera mat nebudete?
Myslim, ze mam skvele mile uzasne dieta, ja som tiez mila, s dobrym srdcom, empaticka, vtipna, rodina je pre mna alfa a omega mojho zivota, mam skvele vzdelanie, snazim sa, pracujem na sebe, ja sama som na seba hrda, ze som zvladla tazky odchod expartnera, psychicky som sa pozbierala, odrazila od dna, neprepadla zlym navykom aby som otupila bolest
A predsa niesom typ zeny, ktora by zaujimala ani v minulosti ani teraz muzov, niesom z najchudsich, najkrajsich a k tomu mam male dieta a na chrbte batoh ran z minulosti
Ja svoje dieta milujem, neberiem to ako prekazku, ani predtym som nemala napadnikov a muzov som velmi nezaujimala..takze momentalne som v stave, ze pravdepodobne ostanem sama, kedy ste sa s tym zmierili? Ako? Ako neostat zatrpknuta?
Bohuzial vela casu na nieco ine mi neostava, naozaj zijem velmi jednoduchy, obycajny zivot s malym ohruhom ludi, zivot sa mi toci len okolo cesty do skolky, do prace, cesta zo skolky a domov takze ani ziadne prilezitosti na zoznamenie, jedine ze ked pojdem vyhodit smeti alebo v obchode 😂
Mam este male dieta takze nejake stretavanie atd neprichadza v uvahu, byvam s dietatom sama, rodina, ktora by pomohla so strazenim daleko..
Je mi to cele luto, chcela som od zivota viac nielen byt mamka, sestra, dcera, vnucka….chapete

Strana
z2
anonym_6c5f3e
Dnes o 06:12

@anonym_autor tak zivot mas este pred sebou, vsetko sa moze zmenit. hlavne sa nelutuj. Zivot pise aj ine pribehy

anonym_4e2e4c
Dnes o 06:13

Ja som sa musela zmieriť s tým, že budem celý život bez dieťaťa a momentálne už aj bez partnera, aj bez rodičov. So všetkým sa dá zmieriť.

anonym_cf8835
Dnes o 06:16

Tento mesiac sa vydávala kamarátka má 59.

biba_18
Dnes o 06:20

ja by som povedala že sa nezmieruj ... proste ok, život nám dáva prekážky - ale môžeš sa k tomu postaviť tak, že všetkého do času ... nechaj to plynúť, možno by niekto povedal že je to zmierenie - ale ja by som povedala že prispôsobenie sa situácii ... dôležité je aby ťa tá túžba neprevalcovala ...

anonym_8b1e08
Dnes o 06:21

Ja som na tom tak isto... Mám 42 rokov, 14 ročne dieťa, od jeho roka sme samé, po krátkom ročnom manželstve. Tiež som typ, čo nejako nepriťahuje mužov, nie som krásavica ani skrata, skôr je to o nejakom vyžarovani, že k sebe neviem nikoho pustiť a samozrejme ani nie je príležitosť. Keď som mala 30, tak som si vravela, že neskôr, keď bude dcéra väčšia, už je aj väčšia a ja na vzťah nemám príležitosť, čas, silu, nastavenie. Teraz už ani nevyzerám ako v 30tke, tiež už asi budem sama zvyšok života, vlastne ja som bez partnera celý život. Aj mi to takto vyhovuje, aj som z toho občas smutná...

efka77
Dnes o 06:36

Neboj,nemusis byt sama navzdy. Teraz si uzivaj dieta,postupne budes mat viac casu aj na seba a zajdes aj niekde kde mozes niekoho stretnut....
Ostan pozitivna,rob si radost aspon drobnostami. Toto je zivotna etapa,prejde......
Drzim palce

anonym_3e981c
Dnes o 06:40

Tak podla mna ak si myslis, ze je problem s vyzorom, na tom sa da dost popracovat. Cvicit, obliekat sa sic a byt upravena... Take lamanie palicou nad sebou, ze chlapi ma nechcu, lebo som pri tele nema opodstatnenie...

anonym_924eb7
Dnes o 06:49

Ja mám 32 r. Deti už veľké (12 a8) v zmysle ze netreba chodiť za nimi utierať zadky 😃 teraz som dlhodobo pn takže som sama nikoho nestretam a nemám interakcie s ľuďmi. Ani si nepamätám kedy som vôbec mala nejakého napadnika a keď aj ci vôbec stal zato. Živím nás sama zvládame to bývame síce v najme ale mame pekne zariadené a mame čisto. Deti prosperuju aj po zdravotnej stránke aj v škole. Ja som začala chodiť na terapie práve kvôli ranam z minulosti. Musela som dospieť skôr než rovesníci a bolesti ostalo veľa. Začala som aj cvičiť aj sa zdravšie stravovať. Asi som si dala veľa zmien naraz pracujem na sebe zvonka zvnútra. Ak má niekto prísť tak príde. Ak nemám spriaznenú dušu tak ostanem sama, toto sa veľmi ovplyvniť nedá

terezia74
Dnes o 07:02

@anonym_autor zajtra mám 45 rokov a som sama skoro 2 roky, rozvedená presne 10 rokov. Úprimne môžem povedať, že nikdy by nebolo tak dobre na duši, ako teraz, keď som sama. Verím že keď je človek takto nastavený, keď dokáže nájsť šťastie v sebe, práve vtedy príde niekto, s kým to všetko vo vzťahu bude naplnené. Nie z pocitu osamelosti 🙂

autor
Dnes o 07:21
@anonym_3e981c

Tak podla mna ak si myslis, ze je problem s vyzorom, na tom sa da dost popracovat. Cvicit, obliekat sa sic a byt upravena... Take lamanie palicou nad sebou, ze chlapi ma nechcu, lebo som pri tele nema opodstatnenie...

@anonym_3e981c ano, pracujem na tom
Bohuzial novu vec na seba som si nekupila ani nepamatam, bohuzial nemam na rozhadzovanie , radsej kupim dietatu kedze to stale nieco potrebuje, chodi aj do skˇukromnej skolky, penazi nemam na zvys

autor
Dnes o 07:22
@anonym_924eb7

Ja mám 32 r. Deti už veľké (12 a8) v zmysle ze netreba chodiť za nimi utierať zadky 😃 teraz som dlhodobo pn takže som sama nikoho nestretam a nemám interakcie s ľuďmi. Ani si nepamätám kedy som vôbec mala nejakého napadnika a keď aj ci vôbec stal zato. Živím nás sama zvládame to bývame síce v najme ale mame pekne zariadené a mame čisto. Deti prosperuju aj po zdravotnej stránke aj v škole. Ja som začala chodiť na terapie práve kvôli ranam z minulosti. Musela som dospieť skôr než rovesníci a bolesti ostalo veľa. Začala som aj cvičiť aj sa zdravšie stravovať. Asi som si dala veľa zmien naraz pracujem na sebe zvonka zvnútra. Ak má niekto prísť tak príde. Ak nemám spriaznenú dušu tak ostanem sama, toto sa veľmi ovplyvniť nedá

@anonym_924eb7 som o rok starsia ako ty a 4 rocne dieta

dominikamacakova
Dnes o 07:23

Ja sa s tým nezmierila tak ako si myslíš ty, ale hovorím si, že ak niekto príde super a ak nie tiež super pretože mi dobre aj samej.
A neľutujem sa, pracujem na sebe každý deň.

michaela329
Dnes o 07:37

@anonym_autor pozri, teraz je to takto...ale o pár rokov byť nemusí. Takže si užívaj dieťa, priateľov a skús na sebe pracovať - kvôli sebe a svojmu lepšiemu pocitu. A inak, vieš koľko párov sa stretlo vo fitku? 😀 Ja poznám veľa takých.

anonym_c3b42e
Dnes o 07:46

Tato doba je o tom, ze zeny idu po peniazoch a muzi po vzhlade. Ti s menej peniazmi a s horsim vzhladom maju smolu. S tym, ze vzhlad nevydrzi ani tym krajsim, lebo staroba neobide nikoho ... Mas aspon dieta ...

autor
Dnes o 08:00
@anonym_c3b42e

Tato doba je o tom, ze zeny idu po peniazoch a muzi po vzhlade. Ti s menej peniazmi a s horsim vzhladom maju smolu. S tym, ze vzhlad nevydrzi ani tym krajsim, lebo staroba neobide nikoho ... Mas aspon dieta ...

@anonym_c3b42e tiez si hovorim ze aspon to dieta mam

autor
Dnes o 08:01
@anonym_c3b42e

@anonym_c3b42e ja po peniazoch nejdem

autor
Dnes o 08:01
@michaela329

@anonym_autor pozri, teraz je to takto...ale o pár rokov byť nemusí. Takže si užívaj dieťa, priateľov a skús na sebe pracovať - kvôli sebe a svojmu lepšiemu pocitu. A inak, vieš koľko párov sa stretlo vo fitku? 😀 Ja poznám veľa takých.

@michaela329 do fitka nechodim aj keby som chcela
Nema mi kto strazit dieta, robim od 7:00-15:00 denne nie smeny

anonym_8fa7d7
Dnes o 08:21

@anonym_autor prosím ťa, máš parádny život. Každá 4 žena vo vzťahu je týraná. Toto chceš od života? Si spomeň, ako ti bolo s chlapom. Asi ti bol na 2 veci. 🤨. Nájdi si kamarátky, záľuby, šport a tvoj život je a bude krajší ako život miliónov žien na svete. 🥳

anonym_4cbd09
Dnes o 09:06
@anonym_autor

@anonym_3e981c ano, pracujem na tom
Bohuzial novu vec na seba som si nekupila ani nepamatam, bohuzial nemam na rozhadzovanie , radsej kupim dietatu kedze to stale nieco potrebuje, chodi aj do skˇukromnej skolky, penazi nemam na zvys

@anonym_autor Mám známu, ktorá si väčšinou kupuje oblečenie,casto aj obuv v sekáči.Nechodi na cielené nákupy, ale 1-2x do týždňa pravidelne zájde do sekaca a vždy nájde nejakú zánovnu, často aj novú modernú vec, ktorá sa jej hodí do šatníka Stane sa, že je to oblečenie, alebo obuv na inú, než aktuálnu sezónu, ale vtedy, keď je to aktuálne,akoby to našla.Napr.v lete si takto kúpila kožené celé topánky, ktoré ich pôvodný majiteľ asi nemal často obuté, lebo boli ako nové.Okrem témy "zmena zovňajška,,je ešte dôležitejšie,aby si nechala veci voľne plynúť.Momentalne dieťa a práca ti zaberajú veľa času, v budúcnosti sa môžu veci zmeniť.Popracujes na svojom zovňajšku, budeš so sebou spokojnejšia a to zvýši tvoje sebavedomie, ktoré je dôležité aj vo vzťahu k druhému pohlaviu.Poznam ženy, ktoré síce nezodpovedajú nejakému ideálu krásy a napriek tomu sú pre mužov zaujímavé.

anonym_924eb7
Dnes o 09:13
@anonym_autor

@anonym_924eb7 som o rok starsia ako ty a 4 rocne dieta

@anonym_autor keď odo mňa odišiel ex manžel pred 8 rokmi (obe dcery sú jeho len odišiel počas tehu) tak rodina mi vkuse hovorila ze už si mam niekoho nájsť. Neviem ci si myslia ze keď je žena mladá už len z toho dôvodu keď vyjde na ulicu sa jej budú muži hádzať k nohám. Veľmi zriedka sa ku mne nejaký muž prihovorí a väčšinou sú to mladší študenti rozumieme si ale nebudem predsa randit so stredoškolákom ze áno 😃 alebo nejaký starší pán aj keď kvalitní muži napr lekári za ostatný čas pred tým než som šla na PN boli traja. Sem tam niekto pohovori ale bud rozprávame a nikam sa to nehne ani po čase alebo hneď pozývajú na rande bez toho aby sa nejak zaujímali kto vlastne som. Nikdy to nebolo také spontánne ze nám je dobre zrazu sme na rande zrazu vzťah a nejaká perspektíva. Cele to bolo vždy také umelé.. Čo ja viem

januska12323
Dnes o 09:53

Prečo by si nikoho nenašla? Pracuj na sebe, naber sebavedomie a aj chlap sa nájde. A keby aj nie nič sa nedeje.

autor
Dnes o 09:59
@anonym_8fa7d7

@anonym_autor prosím ťa, máš parádny život. Každá 4 žena vo vzťahu je týraná. Toto chceš od života? Si spomeň, ako ti bolo s chlapom. Asi ti bol na 2 veci. 🤨. Nájdi si kamarátky, záľuby, šport a tvoj život je a bude krajší ako život miliónov žien na svete. 🥳

@anonym_8fa7d7 ano stale si hovorim, ze by so mnou vela zien menilo
Skvela praca, skvele vzdelanie, pekne byvanie, sukromna skolka, skvela rodina
Trochu sa trapim financiami a kto dnes nie…
A predsa som chcela od zivota viac, byt lubena ako zena, partnerka
Asi to len potrebuje este cas

autor
Dnes o 10:00
@anonym_4cbd09

@anonym_autor Mám známu, ktorá si väčšinou kupuje oblečenie,casto aj obuv v sekáči.Nechodi na cielené nákupy, ale 1-2x do týždňa pravidelne zájde do sekaca a vždy nájde nejakú zánovnu, často aj novú modernú vec, ktorá sa jej hodí do šatníka Stane sa, že je to oblečenie, alebo obuv na inú, než aktuálnu sezónu, ale vtedy, keď je to aktuálne,akoby to našla.Napr.v lete si takto kúpila kožené celé topánky, ktoré ich pôvodný majiteľ asi nemal často obuté, lebo boli ako nové.Okrem témy "zmena zovňajška,,je ešte dôležitejšie,aby si nechala veci voľne plynúť.Momentalne dieťa a práca ti zaberajú veľa času, v budúcnosti sa môžu veci zmeniť.Popracujes na svojom zovňajšku, budeš so sebou spokojnejšia a to zvýši tvoje sebavedomie, ktoré je dôležité aj vo vzťahu k druhému pohlaviu.Poznam ženy, ktoré síce nezodpovedajú nejakému ideálu krásy a napriek tomu sú pre mužov zaujímavé.

@anonym_4cbd09 je pravda ze som taka zakriknuta, utiahnuta, chranim seba aj dieta, zijeme v takej ochrannej bubline kedze nam bolo velmi ublizene

autor
Dnes o 10:00
@januska12323

Prečo by si nikoho nenašla? Pracuj na sebe, naber sebavedomie a aj chlap sa nájde. A keby aj nie nič sa nedeje.

@januska12323 jasne vela zien je osamote ale toto som ja v zivote nechcela no

bluka2
Dnes o 10:10

Zacala by som tym, najst si niekoho na strazenie. Nie hned kvoli randeniu, ale kvoli tej psychohygiene. Potrebujest priestor pre seba. Keby si ho mala, zarucene by bol tvoj prispevok optimistickejsi

autor
Dnes o 10:17
@bluka2

Zacala by som tym, najst si niekoho na strazenie. Nie hned kvoli randeniu, ale kvoli tej psychohygiene. Potrebujest priestor pre seba. Keby si ho mala, zarucene by bol tvoj prispevok optimistickejsi

@bluka2 bohuzial momentalne na to nemam financie

michaela329
Dnes o 10:18
@anonym_autor

@michaela329 do fitka nechodim aj keby som chcela
Nema mi kto strazit dieta, robim od 7:00-15:00 denne nie smeny

@anonym_autor a poobzerať sa po nejakej pani, alebo študentke na pár hodín? Alebo aj fitko s kútikom. Súhlasím s tým, že keby si možno viac venovala sebe pozornosti, tak by si nabrala trochu optimizmu a skúseností s ľuďmi. A to obliekanie, v dnešnej dobe to nemusí byť až také drahé, ja napríklad si vybliadnem vec a kupujem, keď je vo výpredaji - viem si počkať, alebo cez v..ted. Skus si odkladať, malinké sumy a pp pár tyzdnochy - mesiacoch si kúpiť niečo pekné.

autor
Dnes o 10:20
@michaela329

@anonym_autor a poobzerať sa po nejakej pani, alebo študentke na pár hodín? Alebo aj fitko s kútikom. Súhlasím s tým, že keby si možno viac venovala sebe pozornosti, tak by si nabrala trochu optimizmu a skúseností s ľuďmi. A to obliekanie, v dnešnej dobe to nemusí byť až také drahé, ja napríklad si vybliadnem vec a kupujem, keď je vo výpredaji - viem si počkať, alebo cez v..ted. Skus si odkladať, malinké sumy a pp pár tyzdnochy - mesiacoch si kúpiť niečo pekné.

@michaela329 nic poblizku nieje, nemam auto, ziadne kutiky vo fitki, momentalne mi to nevychadza nijako tento rok nijako, mam vela inych vydavkov, proste pocitam doslova kazde euro

bluka2
Dnes o 10:25
@anonym_autor

@bluka2 bohuzial momentalne na to nemam financie

@anonym_autor Pisala si, ze mas skvele vzdelanie, tak ti ostava este medzikrok: konvertovat to na skvelu vyplatu. Krok 2 je potom ten babysitting

autor
Dnes o 10:37
@bluka2

@anonym_autor Pisala si, ze mas skvele vzdelanie, tak ti ostava este medzikrok: konvertovat to na skvelu vyplatu. Krok 2 je potom ten babysitting

@bluka2 mam na slovenske pomery dost dobry plat, bohuzial byvanie a dalsie potreby sukromnu skolku platim a z toho mi dost ukraja, mam aj dalsie vydavky na dalsie dovzdelavanie takze naozaj pocitam kazde euro a nazvys nemam
Buduci rok planovane zvysenie platu

Strana
z2