Aké vreckové do tábora?
Ahojte, syn ide zajtra prvý krát do tábora. Chcem sa spýtať, aké dávate deťom vreckove? Ide na 8 dní. Budú tam mať aj bufet. Ale stravu 6x denne, tak hladovať nebude 🙂V pokynoch bolo uvedene, že menším detom sa možu dat peniaze do obalky a veduci mu bude davat, ked bude chciet si niečo kupit. Tak tu možnosť asi využijeme, lebo absolutne netusim ako by s nimi naložil 🙂 Ešte zatial nebol ani v škole v prírode, ani v tábore, tak neviem, kolko mu dať. Zvažujem tak 2 - 3 € na deň....
@evina313 ja by som mu dala na 8dni 30eur (aby si mohol kupit maly suvenir ked niekam pojdu a aby mal na bufet ak mu nahodou nebude chutit obed a pod.).
2 eura na den budú dosť ,.. ja som dávala synovi 10 eur do školy v prírode na 5 dni, radšej v drobných minciach
Ja som vcera bola u kozmeticky, hovorila, ze syn isiel v sobotu do tabora dala mu 30euro a v pondelok jej uz volal, ze nech mu donesie peniaze lebo nema. A to ani nikde na vylete neboli. Podla mna to netreba s vreckovym prehanat 🙂
zajtra vam napisem, pride, tak uvidim, či niečo aj ušetril. dala som mu 20€ a isiel na 8 dni aj s cestou...
takže dievčata, dala som mu 20 a priniesol domov okolo 5,50 🙂
ale nekupil absolutne nič take že na pamiatku...iba tam minal na mrazenu drť a sladkosti asi.ja som mu take trvanlive sladkosti aj zabalila,že nemusi minat peniaze, ale tak tie z bufetu boli asi lepsie 😀 všetky ich priniesol domov 😉 takže podla mna tých 15-20 je ok
@evina313 ahoj, moj chodi pravidelne a ja davam cca 20e ale tiez hluposti kupuje chispy, sladkosti a totalne somariny, nic na pamiatku. Tento rok dam zrejme menej 😖
náš malý tiež vždy skoro všetko minie na jedlo, pritom mi nabalené z domu, aj vodu, ale jemu veľmi chutí jesť, tak si vždy kúpi, nie sladkosti, ale nejaký fast-food + malinovku
a okrem toho nejakú magnetku, alebo pohľadnicu
Mi sme tiez rozmyslali ze kolko dat synovy.tak sme sa zhodli na 30eur na 5 dni.ale tak u nas prvy tabor nevysiel dostali sme kiahne tak sme museli vsetko odvolat.no snad dalsi rok.
20 euro, pricom mu vysvetli, kolko moze minut kazdy den, aby mu to vydrzalo do konca tabora

@evina313 podľa mňa 1€ na deň úplne stačí, možno o málinko viac, ak je plánovaný aj nejaký výlet do blízkeho mesta, aby si mohol kúpiť drobnosť na pamiatku... prípadne mu z domu pribaľ nejakú maškrtu na každý deň a hotovo... stravu majú, aj tak to oplieskajú len na somariny - chipsy, sladkosti... porozmýšľaj, či aj doma mu dávaš denne za 2-3€ somarín...