icon

Akú knihu na prijímačky z biológie odporúčate?

27. jan 2026

Ahojte vraj budem mat prijmacky zo 7 ročníka biológie na praktickú sestru 2 ročne pomaturitne studium. Vyhodilo mi ale veľa kníh a neviem ktorú. Ďakujem

autor
27. jan 2026

@patka06 nechce mi to otvoriť. Vieš prosím poslať screen ?

anonym_3b0a12
27. jan 2026

z tejto som sa ucila ja a uci sa z nej aj na zakladkach😊

patka06
27. jan 2026
@anonym_autor

@patka06 nechce mi to otvoriť. Vieš prosím poslať screen ?

@anonym_autor je to tá, čo už pridala, link je jej pdf, nemusíš kupovať

autor
27. jan 2026
@anonym_3b0a12

z tejto som sa ucila ja a uci sa z nej aj na zakladkach😊

@anonym_3b0a12 dakujem a chcem sa opýtať to sa treba naučiť celú knihu na prijmacky alebo z coho konkrétne budú otázky na skúške?

patka06
27. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_3b0a12 dakujem a chcem sa opýtať to sa treba naučiť celú knihu na prijmacky alebo z coho konkrétne budú otázky na skúške?

@anonym_autor celú a hlavne biologiu človeka podrobne. Je to učivo ZŠ, nič náročné

anonym_841bc6
27. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor veď to je taka knižočka, že jeden víkend a viete to.
Absolútne základy ľudského tela na úrovni základnej školy.

autor
27. jan 2026
@patka06

@anonym_autor celú a hlavne biologiu človeka podrobne. Je to učivo ZŠ, nič náročné

@patka06 ale je tam aj o živočichoch bude aj toto ?

anonym_3b0a12
27. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja som sa ucila len ludske telo a to mi stacilo. ale tak myslim ze tie prijmacky su vsade ine.

patka06
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor áno, aj to bolo v teste
Skús pohľadať na nete test z minulých rokov

anonym_ceb74e
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor učebnica 7 ročník je iba ľudské telo. Ešte v 9 ročníku keď sme sa hlásili na szs tak sme sa učili presne z tamtej čo máš na obrázku. Túto knihu komplet celú. My sme žiadne živočíchy nemali a ak by aj teraz nejaké boli tak je to všetko učivo zo základnej školy, ale pochybujem. Tie prijímačky pre mňa ako v tom čase deviatačku boli veľmi jednoduché a dala by som ich aj bez prípravy.

patka06
28. jan 2026
@anonym_ceb74e

@anonym_autor učebnica 7 ročník je iba ľudské telo. Ešte v 9 ročníku keď sme sa hlásili na szs tak sme sa učili presne z tamtej čo máš na obrázku. Túto knihu komplet celú. My sme žiadne živočíchy nemali a ak by aj teraz nejaké boli tak je to všetko učivo zo základnej školy, ale pochybujem. Tie prijímačky pre mňa ako v tom čase deviatačku boli veľmi jednoduché a dala by som ich aj bez prípravy.

@anonym_ceb74e Prvých cca 40 strán sú živočíchy, stavovce.

anonym_ceb74e
28. jan 2026
@patka06

@anonym_ceb74e Prvých cca 40 strán sú živočíchy, stavovce.

@patka06 zdalo sa mi, že tam je iba ľudské telo. Ale sú to už roky, pripadne som mohla mat staršie vydanie tej knihy, neviem. Každopádne si myslím, že autorke to neuškodí si pozrieť aj to. Počas štúdia sa bude učiť kvantum omnoho ťažších vecí, takže prečítať si pár strán o živočíchoch je nič.