icon

Keď partner ignoruje dohodnuté pravidlá

Dnes o 18:40

Ženy s mužom máme firmu , prosperujúcu , ja som konateľ a mám značný problém v tom že môj muž si robí čo chce a neinformuje ma . Napr. firemné auto hlási poruchu, chceli sme ho predať , on sa k tomu nemal , tak som povedala teda že to urobím ja . Keď som to chcela urobiť zrazu auto je objednané v servise a fotky zaslané predajcovi , ale mne on nepovedal pol slova. A takto je to zo všetkým . Objedná šanóny a papier mne nepovie, zavezie syna k dedovi a nedá mi vedieť atď. Toľko hádok bolo kvôli tomu , keď sa ho opýtam prečo to robí , keď vie že má inforomovať, povie mi že on nevie , na všetko je ja neviem .
Neviem ako už na neho , jediné šťastie je že som jediný konateľ , keby bol aj on , dopadlo by to zle.

deti95060810
Dnes o 18:43

Chce byť ten čo má slovo, čo rozkazuje. Nechce byť pod niekym. Chce byť dôležitý.
Je vôbec stotožnený s tým že si vo firme konateľka?

doriiis
Dnes o 18:45

To máš zato, že pracuješ s mužom. NIKDY ale NIKDY netreba pracovať s rodinou.

autor
Dnes o 18:51

Nemôže byť konateľom , nevie riadiť , niesť zodpovednosť. Ale to nie je len v práci , to je aj v osobnom živote, jednoducho niečo urobí čo sa týka aj mňa , poprípade detí a mne nedá vedieť, keď ho konfrontujem , len mi povie , jaj zabudol som .

autor
Dnes o 18:51
@doriiis

To máš zato, že pracuješ s mužom. NIKDY ale NIKDY netreba pracovať s rodinou.

@doriiis sme rodinná firma, pracujú v nej aj deti a tie problémy nerobia žiadne.

anonym_f62582
Dnes o 18:55

podla mna iba nezodpovedna povaha

anonym_46e301
Dnes o 18:58

My sme takto pracovali v rodinnej firme - mama, otec, sestry, manželia, ja a môj partner. Rozhádali sme sa všetci. Dávali sme to roky dokopy.

anonym_137cfa
Dnes o 19:06

@anonym_autor drblo by ma spolupracovat s neschopnym, nezodpovednym a nespolahlivym clovekom

anonym_6cedd5
Dnes o 19:07
@anonym_autor

@doriiis sme rodinná firma, pracujú v nej aj deti a tie problémy nerobia žiadne.

@anonym_autor Vysvetli mi jednu vec.On zaviezol syna k dedovi,nedal ti vedieť.Potom píšeš,že aj deti vo firme pracujú..Koľko rokov preboha majú?Pokiaľ pracujú vo firme,tak sú to asi neni malé decká.Predpokladám,že môžeš komunikovať priamo s deťmi,keďže pracujú,nie?

autor
Dnes o 19:24
@anonym_6cedd5

@anonym_autor Vysvetli mi jednu vec.On zaviezol syna k dedovi,nedal ti vedieť.Potom píšeš,že aj deti vo firme pracujú..Koľko rokov preboha majú?Pokiaľ pracujú vo firme,tak sú to asi neni malé decká.Predpokladám,že môžeš komunikovať priamo s deťmi,keďže pracujú,nie?

@anonym_6cedd5 mám deti vo väčšom časovom rozpätí , medzi najstarším a najmladším je rozdiel 21 rokov.

evienmk
Dnes o 19:29

Jeden deň v týždni, napr. pondelok ráno, zaviesť posedenie pri káve vo firme. Len ty a tvoj muž. Budete 20 minút kávičkovať, preberiete plán na týždeň (čo treba vybaviť, nakúpiť, zariadiť). Možno to aj spísať do zošita.

anonym_9e9f8d
Dnes o 19:47
@anonym_autor

@anonym_autor pracovala som vo firme ako ekonómka kde boli konatelia partnery. Kvôli skriepkam, jeho pocitu menejcennosti a nasledovaný holdovaniu alkoholu z jeho strany šla firma po čase dolu vodou.
Sprav si poriadok kým nebude neskoro

anonym_6cedd5
Dnes o 20:02
@anonym_autor

@anonym_6cedd5 mám deti vo väčšom časovom rozpätí , medzi najstarším a najmladším je rozdiel 21 rokov.

@anonym_autor Napadlo ma to,že to môže byť takto,ale aj tak mi je divné,že ideš toto riešiť po rokoch..Koľko r. máte firmu?To si nikdy na ňom nevidela,že je to salámista?To sú normálne také typy chlapov,že to nerobia schválne.A to ti akože pri prvých deťoch nerobil,či ako to máme chápať?Toto nezačne chlap robiť zo dňa na deň..

anonym_a70ddc
Dnes o 20:09
@anonym_6cedd5

@anonym_autor Napadlo ma to,že to môže byť takto,ale aj tak mi je divné,že ideš toto riešiť po rokoch..Koľko r. máte firmu?To si nikdy na ňom nevidela,že je to salámista?To sú normálne také typy chlapov,že to nerobia schválne.A to ti akože pri prvých deťoch nerobil,či ako to máme chápať?Toto nezačne chlap robiť zo dňa na deň..

@anonym_6cedd5 človek sa vekom aj mení, aj ponorka, idú si na nervy, keby sme čítali muža to by bol zase druhý pohľad a názor.
@anonym_autor keď nevie nech zostane doma na gauči čo s takým?

anonym_6cedd5
Dnes o 20:24
@anonym_a70ddc

@anonym_6cedd5 človek sa vekom aj mení, aj ponorka, idú si na nervy, keby sme čítali muža to by bol zase druhý pohľad a názor.
@anonym_autor keď nevie nech zostane doma na gauči čo s takým?

@anonym_a70ddc Ano,ľudia sa vekom menia,ale to,ze s ňou nekomunikuje ohľadom ničoho,to nie je len tak.Koľkí už manželia nie sú a komunikujú aspoň ohľadom detí,takže toto je strašne divné.Buď ju už neznesie,ale nechápem na co sú potom spolu alebo je to jednoducho taký typ chlapa,ktorý ani nevie,či zamkol dom a je mu to šuma fuk.A toto neviem,či prichádza s vekom.Skôr sa to vekom zhoršuje..

anonym_08b5c3
Dnes o 20:36

Nesuhlasim ze je blbost zakladat firmu s rodinou. Sama mam s manzelom firmu a vedieme ju spolu super. Tvoj ta ma nejak na haku, chcelo by si to s nim sadnut ku stolu a porozpravat sa s nim po lopate

anonym_cb58ea
Dnes o 21:27

Priklanam sa k nazoru, ze ak je takyto, musel to robit aj xy rokov dozadu. Ak zabudne alebo nepoklada to za dolezite, to sa nestane pri poslednom dietati z nicoho nic. Takze neverim ze taky dezorganizovany nebol aj predtym. Len Ti to asi po rokoch prekaza, ako sa to zbiera? A to je Tvoj jediny manzel a otec vsetkych deti? Ked mate spolocnu firmu a konatel si len Ty? Ci on prisiel neskor do firmy aj do zivota + to male dieta?

autor
Dnes o 21:58

firmu máme od roku 2017, predtým pracoval niekde inde na vysokej pozícii , odkiaľ odišiel resp. ho vyhodili , už vtedy bol spoločníkom , ale viedla som to ja . A tak to aj zostane . Nevie jednať s klientami , nemá trpezlivosť, empaticky na bode mrazu . A tak ako si tam vo firme robil čo chcel a tak to aj dopadlo , robí si aj tu čo chce, len už nemá také neobmedzené možnosti . A asi ho aj štve že ho mám v tomto ohľade pod kontrolou .

autor
Dnes o 22:00
@anonym_cb58ea

Priklanam sa k nazoru, ze ak je takyto, musel to robit aj xy rokov dozadu. Ak zabudne alebo nepoklada to za dolezite, to sa nestane pri poslednom dietati z nicoho nic. Takze neverim ze taky dezorganizovany nebol aj predtym. Len Ti to asi po rokoch prekaza, ako sa to zbiera? A to je Tvoj jediny manzel a otec vsetkych deti? Ked mate spolocnu firmu a konatel si len Ty? Ci on prisiel neskor do firmy aj do zivota + to male dieta?

@anonym_cb58ea mne to nerobil , lebo nemal na to čas. Bo v práci a tam to zrejme robil . Deti som v postate vychovala sama , tie staršie , firmu som riadila sama. Je pravda že jeho výplatnú pásku som nikdy nevidela , obraty na účtoch tiež nie , len som mala kartu na výber peňazí .