icon

Tiež máte v práci jednoduchšieho kolegu?

Včera o 13:15

Ja len tak zo zaujímavosti, možno trochu pookrejem keď zistím, že v tom nie som sama. V práci mám kolegyňu,s ktorou som zavretá v jednej miestnosti celý deň. Max na obed idem bez nej. Samo o sebe by mi to až tak nevadilo, lenže ona je strašne jednoduchý človek. Mňa z nej ide poraziť. Stále si píska alebo spieva, neustále vyhrikuje náhodné slová alebo sa smeje len tak. Proste stojí a niečo robí a zrazu zhučí na celú miestnosť "evribaaaadyyyy" . Rozpráva alebo narečím alebo ako malé decko ,plus v každej vete minimálne dva vulgarizm .Taký príklad čo mi utkvel v pamäti- sadla si na stoličku,vyzula si topánku a čuchla si k vlastnej nohe a povedala "fujky fujky ,nožičke smraďoške musíme vás umyť " 😀 ja občas neviem či som v práci alebo niekde v ústave. Dosť ma to vyčerpáva. Občas mám chuť sa jej spýtať či je normálna . Povedzte mi prosím, že ešte niekde je takýto divný kolega. Šéfka tá povie, že je ok , že sme si nesadli, máme proste iné povahy , ale toto nie je len o tom, že sme si nesadli. Je to fakt otravné.

Strana
z2
ku_uk
Včera o 13:21

😃😃😃😃😃 strašne si mi týmto prispevkom urobila deň a akurát sa smejem bezdôvodne na plne hrdlo 😃😃😃 ale áno chápem ta, že to musí byt narocne, ale skús si z toho brat to pozitívne, máš každý deň kopec vtipných prihod, my sme mali podobného kolegu “o koliesko menej” ale toľko humoru dokázal len on v kolektíve urobiť presne týmito primitívnym reakciami, zvukmi a fakt dodnes na to spomínam. Robili sme. Spolu po výške v jednom bare, keď bola pravda flasa, klasicky sme ju vyhodili do kosa, ale on nie, on napríklad kazdu prázdnu flasu dal do ust, otocil a nechal si striect poslednú kvapku, a až potom zahodil flasu 😃😃😃😃😃 proste to bolo tak stupidne, ale pritom tak vtipne že mám ozaj len najlepšie spomienky. A potom keď odišiel strašne nám chybal 😊

anonym_9895f1
Včera o 13:25
@ku_uk

😃😃😃😃😃 strašne si mi týmto prispevkom urobila deň a akurát sa smejem bezdôvodne na plne hrdlo 😃😃😃 ale áno chápem ta, že to musí byt narocne, ale skús si z toho brat to pozitívne, máš každý deň kopec vtipných prihod, my sme mali podobného kolegu “o koliesko menej” ale toľko humoru dokázal len on v kolektíve urobiť presne týmito primitívnym reakciami, zvukmi a fakt dodnes na to spomínam. Robili sme. Spolu po výške v jednom bare, keď bola pravda flasa, klasicky sme ju vyhodili do kosa, ale on nie, on napríklad kazdu prázdnu flasu dal do ust, otocil a nechal si striect poslednú kvapku, a až potom zahodil flasu 😃😃😃😃😃 proste to bolo tak stupidne, ale pritom tak vtipne že mám ozaj len najlepšie spomienky. A potom keď odišiel strašne nám chybal 😊

@ku_uk ja som sa tiež nad tým príspevkom riadne zasmiala 😀

bavlnka92

to píšeš o mojej kolegyni? :D + ešte k tomu pridaj tempo mŕtveho chrobáka k tým rečiam a hneď infarkt.. 😅

anonym_79df4f

to ťa obdivujem že celý deň vydržíš s takouto kolegyňou. ja už by písala výpoveď.

anonym_1ea055
Včera o 13:28

Áno mali sme takých. Ale pokial vykonavali svoju prácu museli sme len šúchať nožičkami. Lezie to na nervy. Ja som to mohla riešiť slúchatkami.

tatiana288
Včera o 13:38

Prosím, prosím, napíš toho ešte viac 😀😀😀

anonym_54ee0f
Včera o 13:44

@anonym_autor je to o povahe človeka.. aj keď teda čo je moc je moc .. jedine ingnorovať.. daj si sluchatka, a rob si svoju prácu ..

anonym_ec80e3
Včera o 13:46

moze byt povaha,ale oze mat aj diagnozu ... skusila si sa jej spytat ci netrpi neakou chorobou al sa nechce dat vysetrit?

lukbe
Včera o 13:51

Určite by som to nepocuvala. Nasad si sluchadla a počúvaj hudbu. A k vulgarizmom sa vyjadri, ze toto ti nerobí dobre počúvať.

muchotrafka298
Včera o 13:56

Ja som sa na tomto strasne smiala, viem, ze to autorke nie je smiesne, ale proste som nevydrzala. Este, ze som bola akurat sama v kancli 😂😂😂😂😂😂😂

anonym_1f50be
Včera o 14:04

Aj si sa o tom s ňou rozpravala?

anonym_9fd8ef
Včera o 14:07

@anonym_autor mám kolegu, VS, mamahotel. Nevadí, lenže on v práci spí, mám celkom peknú kolaž. Keď ho videl riaditeľ, povedal mu že keď ho to nebaví, ma ísť preč. Tak si urobil miesto, kde ho nikto nevidí a tak je schovaný. Zarabame rovnako

autor
Včera o 14:39

Chápem, že vám je to smiešne, aj muž sa smeje keď sa sťažujem, ale mňa to naozaj unavuje. Ona proste nevie čo je vhodné a čo nie. Kľudne príde do kuchynky kde obedujeme a zahlási, že sa dnes už tretí krát " zasrala" . Všade musí byť strčená, o všetkom vedieť a tie je názory. Dookola rozpráva o dnešných nevychovaných deťoch, všetkých by len fackala a podobné hlody. Ľudia sú darobní, nič nevedia, zlatý komunizmus. Minule mi z ničoho nič začala rozprávať o tom, že keď rodičom zomrie dieťa tak to majú prijať s pokorou lebo to dieťa zomrieť malo, všetko sa pre niečo deje a bla bla a pritom dobre vedela, že mne zomrel novorodenec . Keď som sa ohradila, že si neprajem takéto veci počúvať, tak začala skákať " a čo , že ty to nechceš počúvať ,ja si môžem názor povedať". A takto je to so všetkým, ja sa ju snažím ignorovať, ale ona sa nonstop pripomína týmto svojím správaním. - Čítam si, vie, že sa učím na skúšky, spýta sa ma čo čítam. Keďže sa to spýta 3 x tak už naveľa odpoviem, že Čenkovej deti a ona sa na tom začne smiať a potom ma celý deň volá "čenkovka" a rehoce sa na tom .

anonym_f562eb
Včera o 14:45
@anonym_autor

Chápem, že vám je to smiešne, aj muž sa smeje keď sa sťažujem, ale mňa to naozaj unavuje. Ona proste nevie čo je vhodné a čo nie. Kľudne príde do kuchynky kde obedujeme a zahlási, že sa dnes už tretí krát " zasrala" . Všade musí byť strčená, o všetkom vedieť a tie je názory. Dookola rozpráva o dnešných nevychovaných deťoch, všetkých by len fackala a podobné hlody. Ľudia sú darobní, nič nevedia, zlatý komunizmus. Minule mi z ničoho nič začala rozprávať o tom, že keď rodičom zomrie dieťa tak to majú prijať s pokorou lebo to dieťa zomrieť malo, všetko sa pre niečo deje a bla bla a pritom dobre vedela, že mne zomrel novorodenec . Keď som sa ohradila, že si neprajem takéto veci počúvať, tak začala skákať " a čo , že ty to nechceš počúvať ,ja si môžem názor povedať". A takto je to so všetkým, ja sa ju snažím ignorovať, ale ona sa nonstop pripomína týmto svojím správaním. - Čítam si, vie, že sa učím na skúšky, spýta sa ma čo čítam. Keďže sa to spýta 3 x tak už naveľa odpoviem, že Čenkovej deti a ona sa na tom začne smiať a potom ma celý deň volá "čenkovka" a rehoce sa na tom .

@anonym_autor Daj vypoved a odid.
Keby som mala v robote len taketo problemy, tak sa tam hore niekomu podakujem. Riesis ch....iny.

autor
Včera o 14:51
@anonym_f562eb

@anonym_autor Daj vypoved a odid.
Keby som mala v robote len taketo problemy, tak sa tam hore niekomu podakujem. Riesis ch....iny.

@anonym_f562eb a ja som povedala, že mám len takéto problémy? Každý má nejaké problémy a v kombinácii s takýmto debilom na pracovisku je to fakt na nevydržanie. Ja musím riešiť havarijný stav a do toho počúvať jak mi niekto grgá a píska poza uši.

anonym_1f50be
Včera o 14:57
@anonym_autor

@anonym_f562eb a ja som povedala, že mám len takéto problémy? Každý má nejaké problémy a v kombinácii s takýmto debilom na pracovisku je to fakt na nevydržanie. Ja musím riešiť havarijný stav a do toho počúvať jak mi niekto grgá a píska poza uši.

@anonym_autor s takým debilom?tak si nazvala tú kolegyňu?ufff

nela82
Včera o 14:57
@anonym_ec80e3

moze byt povaha,ale oze mat aj diagnozu ... skusila si sa jej spytat ci netrpi neakou chorobou al sa nechce dat vysetrit?

@anonym_ec80e3 q co je koho do toho...?Aj keby mala diagnózu!Ste normálne ženy??

@anonym_autor takto posudzovať a vlastne odsudzovať ľudí??Pre iných môžeš byť pravý ty "jednoducha".Nezamyslela si sa nad tým?
Človek,ktorý sa trochu inak správa,ako vám vyhovuje-je na hlavu?Zatlieskajte si👏a nepíšem anonymne-ja si stojím za svojím názorom.

nela82
Včera o 14:59
@anonym_1f50be

@anonym_1f50be autorka je úbohá žena bez štipky zdravého rozumu a ľudskosti.

anonym_1f50be
Včera o 15:04

@nela82 autorka jednoducho je jednoduchá...niekto by ju možno nazval debil

autor
Včera o 15:08
@nela82

@anonym_ec80e3 q co je koho do toho...?Aj keby mala diagnózu!Ste normálne ženy??

@anonym_autor takto posudzovať a vlastne odsudzovať ľudí??Pre iných môžeš byť pravý ty "jednoducha".Nezamyslela si sa nad tým?
Človek,ktorý sa trochu inak správa,ako vám vyhovuje-je na hlavu?Zatlieskajte si👏a nepíšem anonymne-ja si stojím za svojím názorom.

@nela82 jáj ,tak pre ňu môžu byť všetci mladí je*nutí slniečkári , každá upravená žena zmaľovaná ku*va, každé dieťa nevychovaný sopliak, každý ukrajinec príživník, každá rómska kolegyňa ( ktorá sa tisíc krát kultúrnejšie správa ako ona ) huba čierna , ale ona nemôže byť pre nikoho debil ? Prajem vám ju dievčatá zažiť tri dni v kancelárii. Môžte si tam špŕtať v nose spolu . A môžte prediskutovať prečo sú dnešné deti "je*nute po materiach" .

anonym_ba0097
Včera o 15:08

@anonym_autor ja by som s tebou aj vymenila job.
Robiť koordinátora pri Vpp-čkaroch je jedna katastrofa. Keby nebolo určitých benefitov už tu nie som

muchotrafka298
Včera o 15:27

Toto vobec nie je smiesne, ked to preziva niekto denno denne. Ja mam kolegu, ktory ma 25 rokov, absolutne nema ziadne spravanie, normalne si pocas porad vyklada nohy na stol v topankach, je mu jedno, ze kolega ma vedla jeho smradlavych topanok co v tom beha po vonku a sedi 8 hodin v kancli vodu polozenu, to iste robi pri pracovnom stole. V kuse ma nejake pripomienky, poznamky, co on chce, co musi mat, ku vsetkemu sa vyjadruje. Byvala kolegyna co sedela vedla neho to nevydrzala a riadne mu vycistila zaludok,ze ako sa ma spravat, co je slusne a co nie je. Chvilu bol klud.
Dalsia vsade bola, vsetko vie a kde nebola, odtial uz ma kluce. Cele dni rozprava, rehoce sa, urobi cokolvek, aby mala pozornost. Aj ked to nikoho nezaujima, usta nezavrie. A tie hluposti co rozprava, mentalna vybava ako prvak na zakladke. Hlavne, ked sa vyjadruje k niecomu, o com nic nevie, absolutne sa nechyta, ale v kuse bude mliet ako verklik. A takto by som mohla pokracovat. to je v kazdej praci, ze niektori nevedia, ako sa chovat. Ale pomozes si? Nepomozes. Moze sa Ti aj horsie stat.

anonym_f562eb
Včera o 15:33
@anonym_autor

@anonym_autor Ved ti hovorim, daj vypoved a odid. Su ludia, ktori nemaju ani vlastnu kancelariu s kolegynou a ani vlastny stol. A kazdy den cirkuluju.
Takze moja draha, sadni si za svoj stol, sluchadla na usi a klidek.

alenka58
Včera o 16:08
@anonym_autor

@anonym_autor nie je len primitívna ale aj nepríjemná, s takouto osobou sedieť je vyčerpávajúce, pokiaľ to ide daj si slúchadlá tak ako ti tu radia, takýchto ľudí nezmeníš máš smolu že rovno s tebou sedí

anonym_bdad18
Včera o 16:15

Nedá sa nejakým spôsobom zmeniť kancelária? Určite by som to komunikovala so šéfkou, že to je naozaj na nevydržanie aj s konkrétnymi príkladmi, napríklad tie reči na smrť dieťaťa, keď vie akou stratou si prešla. Nenechať sa odbiť tým, že ste iné povahy, ale stáť si za svojim.

anonym_d189fc
Včera o 16:33

@anonym_autor dokedy sa mi nenarodilo autisticke dieťa s normo intelektom, tiež som si myslela, že sa.musia všetci správať tak ako si ja predstavujem a odlišní boli pre mňa hlupáci. Autisti s normo intelektom však maju rôzne prejavy. Napríklad vykrikujú pri frustrácii, nevedia sa spoločensky a sociálne správať, nadávajú, ... úplne vážne to môže byť autizmus.

anonym_07fea8
Včera o 16:41
@anonym_1f50be

@anonym_1f50be ako by si ju nazvala ty? Ona ju dost priliehavo pomenovala.

anonym_d189fc
Včera o 16:44
@anonym_07fea8

@anonym_1f50be ako by si ju nazvala ty? Ona ju dost priliehavo pomenovala.

@anonym_07fea8 pre debila, každý debil.🙄

anonym_07fea8
Včera o 16:45
@anonym_d189fc

@anonym_07fea8 pre debila, každý debil.🙄

@anonym_d189fc v tomto pripade si nemyslim.

anonym_79a168
Včera o 16:59
@nela82

@anonym_1f50be autorka je úbohá žena bez štipky zdravého rozumu a ľudskosti.

@anonym_1f50be
@nela82 ty o com hovoris?...co ma toto sludskostou...ano, byt nonstop s magorom je psycho a forma tyrania, sikany

Strana
z2