Tiež máte v práci jednoduchšieho kolegu?
Ja len tak zo zaujímavosti, možno trochu pookrejem keď zistím, že v tom nie som sama. V práci mám kolegyňu,s ktorou som zavretá v jednej miestnosti celý deň. Max na obed idem bez nej. Samo o sebe by mi to až tak nevadilo, lenže ona je strašne jednoduchý človek. Mňa z nej ide poraziť. Stále si píska alebo spieva, neustále vyhrikuje náhodné slová alebo sa smeje len tak. Proste stojí a niečo robí a zrazu zhučí na celú miestnosť "evribaaaadyyyy" . Rozpráva alebo narečím alebo ako malé decko ,plus v každej vete minimálne dva vulgarizm .Taký príklad čo mi utkvel v pamäti- sadla si na stoličku,vyzula si topánku a čuchla si k vlastnej nohe a povedala "fujky fujky ,nožičke smraďoške musíme vás umyť " 😀 ja občas neviem či som v práci alebo niekde v ústave. Dosť ma to vyčerpáva. Občas mám chuť sa jej spýtať či je normálna . Povedzte mi prosím, že ešte niekde je takýto divný kolega. Šéfka tá povie, že je ok , že sme si nesadli, máme proste iné povahy , ale toto nie je len o tom, že sme si nesadli. Je to fakt otravné.
😃😃😃😃😃 strašne si mi týmto prispevkom urobila deň a akurát sa smejem bezdôvodne na plne hrdlo 😃😃😃 ale áno chápem ta, že to musí byt narocne, ale skús si z toho brat to pozitívne, máš každý deň kopec vtipných prihod, my sme mali podobného kolegu “o koliesko menej” ale toľko humoru dokázal len on v kolektíve urobiť presne týmito primitívnym reakciami, zvukmi a fakt dodnes na to spomínam. Robili sme. Spolu po výške v jednom bare, keď bola pravda flasa, klasicky sme ju vyhodili do kosa, ale on nie, on napríklad kazdu prázdnu flasu dal do ust, otocil a nechal si striect poslednú kvapku, a až potom zahodil flasu 😃😃😃😃😃 proste to bolo tak stupidne, ale pritom tak vtipne že mám ozaj len najlepšie spomienky. A potom keď odišiel strašne nám chybal 😊
@ku_uk ja som sa tiež nad tým príspevkom riadne zasmiala 😀
to píšeš o mojej kolegyni? :D + ešte k tomu pridaj tempo mŕtveho chrobáka k tým rečiam a hneď infarkt.. 😅
to ťa obdivujem že celý deň vydržíš s takouto kolegyňou. ja už by písala výpoveď.
Áno mali sme takých. Ale pokial vykonavali svoju prácu museli sme len šúchať nožičkami. Lezie to na nervy. Ja som to mohla riešiť slúchatkami.
@anonym_autor je to o povahe človeka.. aj keď teda čo je moc je moc .. jedine ingnorovať.. daj si sluchatka, a rob si svoju prácu ..
moze byt povaha,ale oze mat aj diagnozu ... skusila si sa jej spytat ci netrpi neakou chorobou al sa nechce dat vysetrit?
Určite by som to nepocuvala. Nasad si sluchadla a počúvaj hudbu. A k vulgarizmom sa vyjadri, ze toto ti nerobí dobre počúvať.
Ja som sa na tomto strasne smiala, viem, ze to autorke nie je smiesne, ale proste som nevydrzala. Este, ze som bola akurat sama v kancli 😂😂😂😂😂😂😂
Aj si sa o tom s ňou rozpravala?
@anonym_autor mám kolegu, VS, mamahotel. Nevadí, lenže on v práci spí, mám celkom peknú kolaž. Keď ho videl riaditeľ, povedal mu že keď ho to nebaví, ma ísť preč. Tak si urobil miesto, kde ho nikto nevidí a tak je schovaný. Zarabame rovnako
Chápem, že vám je to smiešne, aj muž sa smeje keď sa sťažujem, ale mňa to naozaj unavuje. Ona proste nevie čo je vhodné a čo nie. Kľudne príde do kuchynky kde obedujeme a zahlási, že sa dnes už tretí krát " zasrala" . Všade musí byť strčená, o všetkom vedieť a tie je názory. Dookola rozpráva o dnešných nevychovaných deťoch, všetkých by len fackala a podobné hlody. Ľudia sú darobní, nič nevedia, zlatý komunizmus. Minule mi z ničoho nič začala rozprávať o tom, že keď rodičom zomrie dieťa tak to majú prijať s pokorou lebo to dieťa zomrieť malo, všetko sa pre niečo deje a bla bla a pritom dobre vedela, že mne zomrel novorodenec . Keď som sa ohradila, že si neprajem takéto veci počúvať, tak začala skákať " a čo , že ty to nechceš počúvať ,ja si môžem názor povedať". A takto je to so všetkým, ja sa ju snažím ignorovať, ale ona sa nonstop pripomína týmto svojím správaním. - Čítam si, vie, že sa učím na skúšky, spýta sa ma čo čítam. Keďže sa to spýta 3 x tak už naveľa odpoviem, že Čenkovej deti a ona sa na tom začne smiať a potom ma celý deň volá "čenkovka" a rehoce sa na tom .
Chápem, že vám je to smiešne, aj muž sa smeje keď sa sťažujem, ale mňa to naozaj unavuje. Ona proste nevie čo je vhodné a čo nie. Kľudne príde do kuchynky kde obedujeme a zahlási, že sa dnes už tretí krát " zasrala" . Všade musí byť strčená, o všetkom vedieť a tie je názory. Dookola rozpráva o dnešných nevychovaných deťoch, všetkých by len fackala a podobné hlody. Ľudia sú darobní, nič nevedia, zlatý komunizmus. Minule mi z ničoho nič začala rozprávať o tom, že keď rodičom zomrie dieťa tak to majú prijať s pokorou lebo to dieťa zomrieť malo, všetko sa pre niečo deje a bla bla a pritom dobre vedela, že mne zomrel novorodenec . Keď som sa ohradila, že si neprajem takéto veci počúvať, tak začala skákať " a čo , že ty to nechceš počúvať ,ja si môžem názor povedať". A takto je to so všetkým, ja sa ju snažím ignorovať, ale ona sa nonstop pripomína týmto svojím správaním. - Čítam si, vie, že sa učím na skúšky, spýta sa ma čo čítam. Keďže sa to spýta 3 x tak už naveľa odpoviem, že Čenkovej deti a ona sa na tom začne smiať a potom ma celý deň volá "čenkovka" a rehoce sa na tom .
@anonym_autor Daj vypoved a odid.
Keby som mala v robote len taketo problemy, tak sa tam hore niekomu podakujem. Riesis ch....iny.
@anonym_autor Daj vypoved a odid.
Keby som mala v robote len taketo problemy, tak sa tam hore niekomu podakujem. Riesis ch....iny.
@anonym_f562eb a ja som povedala, že mám len takéto problémy? Každý má nejaké problémy a v kombinácii s takýmto debilom na pracovisku je to fakt na nevydržanie. Ja musím riešiť havarijný stav a do toho počúvať jak mi niekto grgá a píska poza uši.
@anonym_f562eb a ja som povedala, že mám len takéto problémy? Každý má nejaké problémy a v kombinácii s takýmto debilom na pracovisku je to fakt na nevydržanie. Ja musím riešiť havarijný stav a do toho počúvať jak mi niekto grgá a píska poza uši.
@anonym_autor s takým debilom?tak si nazvala tú kolegyňu?ufff
moze byt povaha,ale oze mat aj diagnozu ... skusila si sa jej spytat ci netrpi neakou chorobou al sa nechce dat vysetrit?
@anonym_ec80e3 q co je koho do toho...?Aj keby mala diagnózu!Ste normálne ženy??
@anonym_autor takto posudzovať a vlastne odsudzovať ľudí??Pre iných môžeš byť pravý ty "jednoducha".Nezamyslela si sa nad tým?
Človek,ktorý sa trochu inak správa,ako vám vyhovuje-je na hlavu?Zatlieskajte si👏a nepíšem anonymne-ja si stojím za svojím názorom.
@anonym_1f50be autorka je úbohá žena bez štipky zdravého rozumu a ľudskosti.
@nela82 autorka jednoducho je jednoduchá...niekto by ju možno nazval debil
@anonym_ec80e3 q co je koho do toho...?Aj keby mala diagnózu!Ste normálne ženy??
@anonym_autor takto posudzovať a vlastne odsudzovať ľudí??Pre iných môžeš byť pravý ty "jednoducha".Nezamyslela si sa nad tým?
Človek,ktorý sa trochu inak správa,ako vám vyhovuje-je na hlavu?Zatlieskajte si👏a nepíšem anonymne-ja si stojím za svojím názorom.
@nela82 jáj ,tak pre ňu môžu byť všetci mladí je*nutí slniečkári , každá upravená žena zmaľovaná ku*va, každé dieťa nevychovaný sopliak, každý ukrajinec príživník, každá rómska kolegyňa ( ktorá sa tisíc krát kultúrnejšie správa ako ona ) huba čierna , ale ona nemôže byť pre nikoho debil ? Prajem vám ju dievčatá zažiť tri dni v kancelárii. Môžte si tam špŕtať v nose spolu . A môžte prediskutovať prečo sú dnešné deti "je*nute po materiach" .
@anonym_autor ja by som s tebou aj vymenila job.
Robiť koordinátora pri Vpp-čkaroch je jedna katastrofa. Keby nebolo určitých benefitov už tu nie som
Toto vobec nie je smiesne, ked to preziva niekto denno denne. Ja mam kolegu, ktory ma 25 rokov, absolutne nema ziadne spravanie, normalne si pocas porad vyklada nohy na stol v topankach, je mu jedno, ze kolega ma vedla jeho smradlavych topanok co v tom beha po vonku a sedi 8 hodin v kancli vodu polozenu, to iste robi pri pracovnom stole. V kuse ma nejake pripomienky, poznamky, co on chce, co musi mat, ku vsetkemu sa vyjadruje. Byvala kolegyna co sedela vedla neho to nevydrzala a riadne mu vycistila zaludok,ze ako sa ma spravat, co je slusne a co nie je. Chvilu bol klud.
Dalsia vsade bola, vsetko vie a kde nebola, odtial uz ma kluce. Cele dni rozprava, rehoce sa, urobi cokolvek, aby mala pozornost. Aj ked to nikoho nezaujima, usta nezavrie. A tie hluposti co rozprava, mentalna vybava ako prvak na zakladke. Hlavne, ked sa vyjadruje k niecomu, o com nic nevie, absolutne sa nechyta, ale v kuse bude mliet ako verklik. A takto by som mohla pokracovat. to je v kazdej praci, ze niektori nevedia, ako sa chovat. Ale pomozes si? Nepomozes. Moze sa Ti aj horsie stat.
@anonym_autor Ved ti hovorim, daj vypoved a odid. Su ludia, ktori nemaju ani vlastnu kancelariu s kolegynou a ani vlastny stol. A kazdy den cirkuluju.
Takze moja draha, sadni si za svoj stol, sluchadla na usi a klidek.
@anonym_autor nie je len primitívna ale aj nepríjemná, s takouto osobou sedieť je vyčerpávajúce, pokiaľ to ide daj si slúchadlá tak ako ti tu radia, takýchto ľudí nezmeníš máš smolu že rovno s tebou sedí
Nedá sa nejakým spôsobom zmeniť kancelária? Určite by som to komunikovala so šéfkou, že to je naozaj na nevydržanie aj s konkrétnymi príkladmi, napríklad tie reči na smrť dieťaťa, keď vie akou stratou si prešla. Nenechať sa odbiť tým, že ste iné povahy, ale stáť si za svojim.
@anonym_autor dokedy sa mi nenarodilo autisticke dieťa s normo intelektom, tiež som si myslela, že sa.musia všetci správať tak ako si ja predstavujem a odlišní boli pre mňa hlupáci. Autisti s normo intelektom však maju rôzne prejavy. Napríklad vykrikujú pri frustrácii, nevedia sa spoločensky a sociálne správať, nadávajú, ... úplne vážne to môže byť autizmus.
@anonym_1f50be ako by si ju nazvala ty? Ona ju dost priliehavo pomenovala.
@anonym_1f50be ako by si ju nazvala ty? Ona ju dost priliehavo pomenovala.
@anonym_07fea8 pre debila, každý debil.🙄
@anonym_07fea8 pre debila, každý debil.🙄
@anonym_d189fc v tomto pripade si nemyslim.
@anonym_1f50be autorka je úbohá žena bez štipky zdravého rozumu a ľudskosti.
@anonym_1f50be
@nela82 ty o com hovoris?...co ma toto sludskostou...ano, byt nonstop s magorom je psycho a forma tyrania, sikany

😃😃😃😃😃 strašne si mi týmto prispevkom urobila deň a akurát sa smejem bezdôvodne na plne hrdlo 😃😃😃 ale áno chápem ta, že to musí byt narocne, ale skús si z toho brat to pozitívne, máš každý deň kopec vtipných prihod, my sme mali podobného kolegu “o koliesko menej” ale toľko humoru dokázal len on v kolektíve urobiť presne týmito primitívnym reakciami, zvukmi a fakt dodnes na to spomínam. Robili sme. Spolu po výške v jednom bare, keď bola pravda flasa, klasicky sme ju vyhodili do kosa, ale on nie, on napríklad kazdu prázdnu flasu dal do ust, otocil a nechal si striect poslednú kvapku, a až potom zahodil flasu 😃😃😃😃😃 proste to bolo tak stupidne, ale pritom tak vtipne že mám ozaj len najlepšie spomienky. A potom keď odišiel strašne nám chybal 😊