30-ročný mamičkár a jeho matka. Mám chuť sa rozísť.
Ahojte priatel ma uz pekne sere. Som s priatelom 3 roky mame 30 rokov. Na vianoce ide vzdy k mame lebo jeho mama mi povedala ze.oni su zvyknuty ze pokial niesme manzelia tak vianoce kazdy travi u svojich rodicov.
Potom 3 x do tyzdna nas vola na obed. Ze zato aby som nemusela varit a umyvat riady. Ze oni kym nemali deti vzdy chodili na obedy k rodicom. Vzdy prirovnava k sebe ze ako to robila ona a oni. Ale nechape ze ja to robim inac a aj priatel kedze sme dvaja uz. Silvester tiez u nich. Oni boli.ale prec na navsteve a moj priatel cakal az kym sa nad ranom vratia aby im podal ruku. Ono priatel je sam o sebe taky ze vela ludi si myslia ze je teply. Tenky hlasok zenske pohyby kokta sa. Dalej jeho mama hovorila ze dom chcu nechat nam a ono vedla nas si pristavia mensi domcek na tej istej zahrade. Vzdy ked som nieco take odmietla urobila histeriu ze ked som taka tak to ani neuvidi vlastne vnucata. Mam v sebe taky hnev a odpor uz ze mam chut sa rozist...
to by som si s priateľom teda podebatovala - ako to vidí on ... ty ho nechceš predsa odstrihnúť od rodiny - či si uvedomuje, že on ti nedáva na výber ...
@anonym_autor a toto toleruješ 3 roky? Na zamyslenie
Problém nie je mama, ale tvoj priateľ, že je pripečený.
Takto vzťah by som asi nechcela, mamička ti bude organizovať život kým bude dýchať.
Buď nech sa priateľ zobudí, alebo to celé ukončí
utekaj čím ďalej a čím skôr
A čo na to priatel? Je mu to jedno ? Očividne ..
A čo na to priatel? Je mu to jedno ? Očividne ..
@anonym_f536e8 on stoji pri mame. Vzdy ked som mu nieco na to povedala sa mi vyhrazal ze to ukonci. Raz som mu povedala uz v koncoch bud mama alebo ja. Povedal ze mama. Nemyslela som to vazne ale hned povedal ze mama.
@anonym_f536e8 on stoji pri mame. Vzdy ked som mu nieco na to povedala sa mi vyhrazal ze to ukonci. Raz som mu povedala uz v koncoch bud mama alebo ja. Povedal ze mama. Nemyslela som to vazne ale hned povedal ze mama.
@anonym_autor No a presne v tomto momente si sa mala otočiť,odísť a už sa nikdy nevrátiť..Lepšie to nebude a on ti dal jasne najavo,kde je tvoje miesto a kto je pre neho dôležitý.
@anonym_autor No a presne v tomto momente si sa mala otočiť,odísť a už sa nikdy nevrátiť..Lepšie to nebude a on ti dal jasne najavo,kde je tvoje miesto a kto je pre neho dôležitý.
akom pise
@lucylaw v tom momente si mala ist prec a nechat ho tak...jasne ti dal najavo na ktorom mieste si..cize problem nie je mama ale tvoj priatel
Autorka a to ako dokazes toto znasat uz takto pomerne dlho?😳 On sa ti vyhraza rozchodom? 😂😂🙏 Kriste na nebi! Prepac,ze sa smejem, ale mne to pride vtipne, lebo nie on sa ti ma vyhrazat, ale ty si ho mala kopnut do prdele uz davno🤦♀️😂 Autorka, zapoj vsetky svoje zmysly do tych nezmyslov, ktore znasas a prosim ta na tie deti co jeho mama chce, nech sa ani nedocka a ty ho posli kade lahsie skor ako ostanes tehotna s tymto tupelom🙈🙏😂
@anonym_autor nemyslis važne. No najvyšši čas, ked si to nespravila vtedy, spraviť to teraz
🚩🚩🚩 uz si s nim mala byt rozidena. Fesak si zabudol prestrihnut pupocnu snuru. Nechaj ho mamicke
Problém nie je mama, ale tvoj priateľ, že je pripečený.
Takto vzťah by som asi nechcela, mamička ti bude organizovať život kým bude dýchať.
Buď nech sa priateľ zobudí, alebo to celé ukončí
@anonym_ab8b20 Tento sa iste nezobudi. Uz len podla toho opisu.
Ja ti poradím takto: choď do športového obchodu, kúp si dobré bežecké topánky a utekaj od neho čo najďalej 🤷 Ale vážne, toto je strata času.
@anonym_ab8b20 Tento sa iste nezobudi. Uz len podla toho opisu.
@luccys hlavne aby sa zobudila autorka témy, tá je tiež fobre prispata
@anonym_autor lepšie to nebude ani neskôr. Lepšie byť sama a užívať si slobodu pokiaľ ma byt takýto vzťah ktorý ti nevyhovuje.
@anonym_autor preboha tak načo si sním
@anonym_autor a presne v tom momente si, si to mala rozmyslieť a myslieť vážne...
@anonym_autor nezmení sa nestracaj čas.Aj deti budete mať, keď mamička dovoli.A už vôbec neplánuj bývanie pri nich.Vy nebyvate spolu?
A ty ale tiež nebudeš normálna. Akonáhle by povedal mama, páli on alebo ja a čau nazdar. Toto keď tolerujú násťricni, ok. Ale staré koňe ako vy?? Sa zamysli, či si v poriadku. Tenký hlások, vyzerá ako teplý a mamanek. A ty čo? To máš 359kg a 4 hrubý alebo či ťa pri pri tomto "mużnon" chlapovi drží??
No neviem mne to pride ze mamicka to mysli dobre a jedina hysterka je autorka
Ja uz mam vseobecne pocit ze vam niektorym vadi ked nemate nad svojim chlapom uplnu kontrolu a dovoli si nieco tak hrozne ako mat dobre vztahy s rodicmi
Nestracaj s nim cas. Si vo veku, aby si mala chlapa do zivota a nie toto. Myslim, ze mama mu doteraz riadila cely jeho zivot. Vo vsetkom urcite rozhodovala zanho. On nic ine nepozna, len co mu mama povie. Utekaj dievca, ved si uz vybral.
@anonym_autor
Takže on ti dal kopačky a ty si sa vrátila oknom 😂😂😂
Ty teda skončíš dosť zle v Tom zivote
A ty ale tiež nebudeš normálna. Akonáhle by povedal mama, páli on alebo ja a čau nazdar. Toto keď tolerujú násťricni, ok. Ale staré koňe ako vy?? Sa zamysli, či si v poriadku. Tenký hlások, vyzerá ako teplý a mamanek. A ty čo? To máš 359kg a 4 hrubý alebo či ťa pri pri tomto "mużnon" chlapovi drží??
Boji sa, že sa nikdy nevyda
Nepisala si tu minule to iste a potom si dodala, ze nemozem odist, lebo nemas peniaze/nevies sa osamostatnit?

Píšeš o jeho mame a on na to čo?