Aké sú najväčšie red flag pri zoznamovaní?
Čo je pre vás absolutný red flag pri zoznamení sa s mužom, keď sa spoznávate?
Bavme sa o mužovi medzi nad 35 rokov.
Kľudne môžu odpovedať aj muži pri ženách.
Že príde opitý alebo si objedná tvrdý alkohol na našom stretnutí (ak sa nejdeme obaja cielene opíjať 😀), keď je žgrloš, keď negatívne okomentuje môj výzor alebo oblečenie, že jemu by sa páčilo viac to a to, keď je viac na mobile ako sa rozpráva so mnou, neupravený, smradlavy, nedostatočná hygiena to ani nemusím spomínať. Keď vystupuje neúctivo k iným Napr v reštaurácií a keď sa správa ako majster sveta čo všetko vie všade bol a vyťahuje sa majetkom pripadne niečim podobným. Že ma kontroluje až príliš, vyžaduje moje odpovede a reagovanie na telefón/ správu okamžite. Agresivita a neviem už tak na rýchlo
pre mna cigarety - s fajciarom som v zivote nechodila a nedala by som to...alkohol v miere a nejaky povysenec, narcis a do seba zahladeny clovek/chvalenkar by mi teda tiez neimponoval...a tie kontroly ako niekto pisal vyssie by pre mna neboli - som vodnar, nemam rada ak ma niekto komanduje a kontroluje
pre mna cigarety - s fajciarom som v zivote nechodila a nedala by som to...alkohol v miere a nejaky povysenec, narcis a do seba zahladeny clovek/chvalenkar by mi teda tiez neimponoval...a tie kontroly ako niekto pisal vyssie by pre mna neboli - som vodnar, nemam rada ak ma niekto komanduje a kontroluje
@stvura no za mňa je naj redflag (u žien) priraďovanie ľudských vlastností na základe znamení 🙂 napríklad tvoja veta "som vodnar, nemam rada ak ma niekto komanduje a kontroluje" je slušný redflag...
@anonym_autor spoznavanie sa je o spoznavani a vsimani si toho druheho, to znamena neprehliadat veci, ktore ti sami padnu do oka a budu ti vadit.
Obrobský redflag je ked muz po 35tke byva pri rodičoch ešte🤦♀️, ďalej keď ma na sebe priliś vela. Napisov na obleceni alebo imidzovky roztrhane rifle a k tomu šiltovka, neupraveny oblecenie z roku 05, priliš chvalenkarske reči, vsadesom bol vsetko viem, narcisi definitvna stopka, ale aj prilis vela tetovania mne osobne by vadilo a ešte keď je su tam prehnane steroidove svaly.. Bleee🤮
Cigarety
Cigarety sú jasná vec, tiež ožieračky s partiou. Nadavanie na prácu, šéfa, chlap bez perspektívy do života a nejakých cieľov. Prílišné nadšenie do čínskej medicíny a iných ezo vecí. Zapálené ďasná a viditeľne nedostatočná hygiena dutiny ústnej. Z výzoru šiltovka šiltom dozadu 😃
Naopak, imponuje mi slušné a galantné správanie k druhým ľuďom (čašníkovi apod), silné rodinné hodnoty a keď vie, čo od života chce. A musí sa často usmievať 🙂
Ja súhlasím s tym ze cigarety su pre mna naj red flag, potom ak chlap byva s rodicmi, chvalenkarstvo - kde bol, s kym bol, kolko čoho má, ked v kuse čumi do telefonu, ked je prilis vyzývavý, ked ma oplzle reči, prilis sebavedomy - myslim ak nikto nie je lepsi ako on, drzý, ale tiez paranoidny (všetci ho sledujú, každý je naňho zvedavy)... Mna skor poteší úprimnost, prijemne vystupovanie, navonany, čisty, elegantný chlap, zaroveň ležérny, jednoduchý, pracovity, žiadny kšeftár a taký čo sa musí schovávať a meniť telefonne čísla. Chlap ktory vie čo chce a bojuje pre to - či uz byvanie, volny cas, hobby a tak..
@stvura no za mňa je naj redflag (u žien) priraďovanie ľudských vlastností na základe znamení 🙂 napríklad tvoja veta "som vodnar, nemam rada ak ma niekto komanduje a kontroluje" je slušný redflag...
@astero2 tak to uz je tvoja vec, no nie? ja nic nikomu inemu nepriradujem, len viem o sebe co ano a co nie - to co si napisal si zasa ja viem prekrutit ze zenu chces mat pod palcom a diktovat jej nazor, ci? takze napis svoj nazor na nehladaj vo vyjadreniach druhych daco co tam nie je...moja babka vzdy vravievala ze na kazdu sekeru sa najde porisko, takze treba to tak brat aj tak. Pozri si temy co tu kazda druha zenska pise o problematickom manzelstve a sme doma....
Držgrošstvo, veľmi kladný vzťah k alkoholu a ak je chlap dezolát. Napríklad tu spomínané fajčenie znesiem hoci ja nefajčím.
smrad, vulgarity
@mirokub never ever byvanie pri rodicoch. To este len ked pocujem, uz ma uvidis len zozadu ako odchadzam.
@anonym_autor ked sa nevie obliecť, alkohol plus cigarety,
@mirokub v momente, kedy by mi muz len povedal, ze byva s rodicmi, tak by videl iba moju siluetu v dialke a ako sa smejem.
@mirokub mám vlastný byt, nezaťažený hypo. Plus jeden menší byť prenajímam, taký investičný. Zvažujem ešte jeden, uvidí sa. Čiže určitú mieru samostatnosti očakávam aj od muža. Určite bývanie s rodičmi ku samostatnosti nepatrí.
@mirokub v akomkoľvek veku, okrem mojich 16tich, bolo byvanie doma s rodičmi pre mňa stop. Už keď som mala 19, som mala priateľa, čo mal 25 a býval sám. Čiže zhrniem, bývanie doma u muža po 30tke je konečná. V byte mám chalana, čo má 20 rokov a pracuje. Tak si predstavujem mladého chalana, čo na sebe maká a nebýva s rodičmi.
@anonym_autor a je rozdiel keď býva on u rodičov - alebo rodič u neho že? taký ronaldo by mal smolu 😂😂
@anonym_autor a je rozdiel keď býva on u rodičov - alebo rodič u neho že? taký ronaldo by mal smolu 😂😂
@biba_18 nie je to žiaden rozdiel, pre mňa osobne žiadny. Chlap má byť samostatný.
@anonym_autor on samostatný može byť a rodič nie 🤷♀️
Ja som mala rande s " bazošárom" proste šmelinár a kšeftár. Počas rande mu volali 2 osoby že či ešte niečo predáva. TO som už fakt utekala kade ľahšie :D

@anonym_autor Pohárik/pivo na každom rande.