Aké sú realistické nároky na budúceho partnera?
Ahojte, čo sú podľa vás moc vysoké nároky na partnera do budúcna? Nikdy som s nikým ešte nebola a občas tak rozmýšľam, či mám nejakú nesplniteľnú predstavu o niekom. Veľmi by som chcela stretnúť niekoho takého, kto by sa ku mne proste správal pekne, žiadny manipulátor, bol by milý, verný, a chcela by som aby sme sa navzájom vedeli rozosmiať a mali rovnaký humor. Chcela by som, aby to bol niekto kto by bol mojou oporou, podporovali by sme sa, zároveň by ma mohol aj inšpirovať. Chcela by som aby mal rád deti, zvieratá a bol dobrý aj celkovo k ľuďom. Niekto kto by rád cestoval, chodil na výlety. Zároveň by to bol aj inteligentný človek a úplne najlepšie by bolo ak by rád čítal knihy a mal rád literatúru. Myslíte si, že je to moc? Čo sa týka výzoru samozrejme, že mám asi nejakú preferenciu len nech sa páči hlavne mne❤️😄 Niekedy mám pocit, že je to moc pretože hej, bavím sa s nejakými chlapcami/ mužmi (neviem, niektorí 20 roční sa ani nedajú považovať za mužov a pôsobia hrozne detsky). A mám pocit, že veľakrát mi proste niečo na človeku celkovo nesedí. Neviem, či som moc vyberavá alebo čo. Ale tiež nechcem zažiť prvý vzťah s prvým človekom, čo o mňa prejaví záujem…😕 Ja som dosť vo všetkom neskúsená a nerada by som to všetko pekné zažila s nejakým blbcom🙏
U 20 r toto určite nenájdeš.Taky chalan ani nepremýšľa nad deťmi, sú to roky priateliek, kamarátov, chat a povyrazeni.To skôr 30 plus, ale ako sledujem tak aj 35+
@anonym_29c914 su aj také výnimky
U 20 r toto určite nenájdeš.Taky chalan ani nepremýšľa nad deťmi, sú to roky priateliek, kamarátov, chat a povyrazeni.To skôr 30 plus, ale ako sledujem tak aj 35+
@anonym_29c914 nie je to pravda. Nie každý 20 ročný je nedovyvinuty.
@anonym_autor
Je fajn mať nejaký štandard.
Ale neodporúčam diktovať si zaľúbi budúceho manžela. Niekto má rád literatúru, niekto rád hrá tenis. A je to ok
@anonym_29c914 nie je to pravda. Nie každý 20 ročný je nedovyvinuty.
@zmrzlinka2021 ženy sa skôr chcú usadiť mať vážny vzťah 20 r chalan býva doma a má ciele ísť na VŠ, práca.Minimalne 5 r sú chlapi v tomto veku pozadu oproti zenam.Naroky to nie sú vysoké, ale pre zrelsich chalanov čo vedia už čo chcú od života.Nepoznam chlapca v takom veku, ktorý uvažuje o usadení.Pracujem na gymnáziu sú to ešte mladatka, ktoré snívajú o cestovaní, štúdiu v zahraničí a majú prvé lásky.
@zmrzlinka2021 ženy sa skôr chcú usadiť mať vážny vzťah 20 r chalan býva doma a má ciele ísť na VŠ, práca.Minimalne 5 r sú chlapi v tomto veku pozadu oproti zenam.Naroky to nie sú vysoké, ale pre zrelsich chalanov čo vedia už čo chcú od života.Nepoznam chlapca v takom veku, ktorý uvažuje o usadení.Pracujem na gymnáziu sú to ešte mladatka, ktoré snívajú o cestovaní, štúdiu v zahraničí a majú prvé lásky.
@anonym_29c914 ale je jasné že väčšinou počas školy dvaja chodia a po výške sa vezmú. Nie ako 20 roční.
Ja mám 40 a nebolo bežné sa brať do 30. Ale táto nová generácia už skôr preferuje skoršie zakladanie rodiny.
Ale fakt veľa závisí od osobnosti človeka. Včera som sa bavila s 18 ročným synom mojej kamošky a skoro som padla a rit. Kopec chlapov po 40 sa mu nikdy nevyrovna
Ja za seba ako muža môžem povedať, že rodinu som vždy chcel mať, či som mal 18, či 20, ale to bolo take detske- chcem mať rodinu lebo chcem, bez predstavy, čo to obnáša a že sa treba pripraviť na to finančne. Realne dozretie bolo tak okolo 26 u mňa.
Jedine čo ti môžem napísať, ak nebude mať rád deti je to tiež okey. Môj muž nemá rád deti a je to najlepší otec na svete 🙂. Zvyšok sú úplne v poriadku predstavy a očakávania od muža 😊
Ano mas vysoke naroky. A to je dobre! Mizno nebudu na 100% naplnene a mozno ano…mne sa paci ked clovek vie co chce a co nechce. Ja ti fandim.
Takto napísané je to podľa mňa bare minimum na normálny, zdravý, funkčný vzťah… ťažko ale povedať ako to u teba vyzerá v praxi, ako sa reálne zoznamuješ a tiež ako pôsobíš na okolie ty, lebo zase nikto nie je dokonalý a aj my s manželom sme niektoré vlastnosti na sebe spolu “vycibrili”, tým že sme na vzťahu a na sebe pracovali…
Takto napísané je to podľa mňa bare minimum na normálny, zdravý, funkčný vzťah… ťažko ale povedať ako to u teba vyzerá v praxi, ako sa reálne zoznamuješ a tiež ako pôsobíš na okolie ty, lebo zase nikto nie je dokonalý a aj my s manželom sme niektoré vlastnosti na sebe spolu “vycibrili”, tým že sme na vzťahu a na sebe pracovali…
@lindous to ja vôbec netvrdím, že som dokonalá, vôbec nie som a nikto nie je😊 viem, že by som do budúcna chcela určite s niekym vzťah ale niekedy sa tak blbo cítim akoby som ani nerozumela vzťahom…a tomu ako sa dajú dvaja vôbec dokopy. Nasilu sa s nikým nezoznamujem a ani nechcem.
@anonym_autor
kamoskin synovec z USA ma 23 a q rocneho syna s podobne mladou manželkou. Ma dobru pracu a zodpovedne sa stará o rodinu 🙂. Drzim palce.
@anonym_autor ja pracujem v mužskom kolektíve od 19 do 65 rokov a každý z tých mužov je fakt iný. Veľakrát je to všetko o povahe a charaktere človeka a hlavne výchova. A žial Bohu väčšina chlapcov do 35 rokov býva stale u rodičov, a jediná tema ktorá ich spája je playstation 😅
@lindous to ja vôbec netvrdím, že som dokonalá, vôbec nie som a nikto nie je😊 viem, že by som do budúcna chcela určite s niekym vzťah ale niekedy sa tak blbo cítim akoby som ani nerozumela vzťahom…a tomu ako sa dajú dvaja vôbec dokopy. Nasilu sa s nikým nezoznamujem a ani nechcem.
@anonym_autor Nemyslela som to tak, že to o sebe tvrdíš, skôr že sa netreba za tým hnať a že netreba žiť vo vzdušnom zámku a hľadať lásku ako z romatickej knihy... čo netvrdím, že robíš, ako vravím, to čo píšeš je rozumné, ale zároveň neviem úplne odhadnúť, čo vlastne reálne očakávaš... lebo je fajn mať nároky, je fajn si počkať na toho pravého, ale netreba hneď odpísať človeka len preto, lebo nemá rovnaký koníček napríklad...
@anonym_autor samozrejme že sú aj takí muži, patrím medzi nich, navyše ani nepijem alkohol a nefajčím, ani do pohostinstva teda nechodím, radšej cestovanie, príroda, cykloturistika, literatúra, pekný film, ani šport v TV nesledujem...raz takého stretneš, netreba sa unáhliť.
Môj mal 27…. Fakt u mladších pod 25 je to rarita uvažovať nejak vážne, pracovať na sebe, vzťahoch, mať plány do budúcna… :/
Tvoje naroky su uplne ok . ( aj ked ta literatura je uz moc specificka mozno bude mat ine hobby to na jeho hodnote neuberie. Kto hlada ten najde . Je dobre vediet co chces a co nechces .
Mam 31 a tiež mam také požiadavky 💜ale žiaľ ani 30tnici sa nedajú nazvať mužmi myslením
Vysoke naroky su podla mna v poriadku. Je to ale taka obojstranna zbran. Je treba brat na vedomie, ze ak mas velke ocakavania ty, uplne spravodlivo budu mat na teba vysoke naroky aj muzi.
Aj ked niekto bude splnat tvoje ocakavania, ty nemusis splnat jeho.
Je potrebne mat realne ocakavania a ja osobne sublasim so zmrzlinkou, klast si poziadavky na partnerove konicky je aj podla mna prehnane. Je fajn ak partneri maju spolocne aktivity, ale ak ja hram hry na playstation tak mi to pride zvlastne dat si podmienku aby tiez hrala aby sme dali spolu multiplayera.
Epidemia single ludi vo svete ma svoje dovody a castokrat su to nerealne ocakavania but that's none of my business.
Tieto prispevky su casto vsetky na jedno kopyto. Spominaju sa len poziadavky alebo naroky.....ako keby clovek hladal spotrebic.
Muzi chcu niekoho kto ich bude mat uprimne rad a na koho sa mozu spolahnut. Kedysi sa ludia stretli, travili spolu cas a dali sa dokopy. Dnes sa na partnerov pisu inzeraty akoby sa clovek uchadzal o pracu. Smutne.
@anonym_autor este by som doplnila do tvojich narokov, aby nebol mamickar, prejavuje sa to, ze chce byvat v rodicovskom dome a ked ze si mlada, tak aj slobodny a bezdetny.